• Etusivu
  • Rakentaminen

Tilaukset ja sopimukset

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Toimenpiteet:
Tilaukset ja urakkasopimukset hyväksytään ja allekirjoitetaan kohdassa kohdassa Urakkasopimukset/Päätösvaltuudet kohdan päätösten mukaisesti.

Vastuuhenkilöt:
Vastuuhenkilöt kohdassa Urakkasopimukset/Päätösvaltuudet kohdan päätösten mukaisesti.

Dokumentit:
Tilauskirjeet, toimitussopimukset

Hyväksyntä:
Hyväksynnän suorittavat kohdassa Urakkasopimukset/Päätösvaltuudet kohdan päätösten mukaiset vastuuhenkilöt.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20235_81918.jpg
Löydä työkalusi ja tavarasi helposti paikannussovelluksen avulla
Olet lähdössä mökille pihahommiin ja reissua varten tarvitset peräkärryn. Se ei kuitenkaan löydy autotallista ja hetkellisesti mielessäsi käy ajatus siitä, että se on varastettu. Pidät kuitenkin toivoa yllä, että se olisi sittenkin jäänyt mökille edellisen reissun jäljiltä.
20134_34914.jpg
Näyttävä ovikatos helposti
Fastlock Canopy -ovikatos ja avaa ovi kuivanaFastlock Canopy -ovikatos kohentaa talon ilmettä ja suojaa sisäänkäyntiä sateelta, lumelta ja jään muodostumiselta. Ovi ja kynnys säilyvät siistin näköisenä pidempään! Kirkas valokate päästää valon läpi eikä pimennä sisäänkäyntiä. Katoksen kaarevan muodon ja luistavan katemateriaalin ansiosta lumi ei helposti keräänny katoksen päälle.Fastlock Canopy -katosta on saatavana puurunkoisena ja alumiinirunkoisena versiona, molempia kahta eri kokoa: yksilehtiselle ja kaksilehtiselle ovelle. Asennusvalmiiseen ovikatospakkaukseen sisältyvät katoksen runkorakenne, mittaan leikatut valokatepalat sekä kaikki tarvittavat kiinnikkeet. Canopy-katosten katemateriaalina on Icopalin polykarbonaatista valmistettu laadukas Fastlock Uni -valokate.Lue lisää ovikatoksesta ja valokatteesta
20207_65828.jpg
Maalauskoulussa puujulkisivu
Uusi puujulkisivu maalataan yleensä heti kun talo on pystyssä. Tämä onkin erinomainen tapa pitää julkisivu heti hyvässä kunnossa. Maalaamista tai kuultokäsittelyä ei pidä jättää seuraavaan vuoteen, sillä Suomen kosteat syksyt, joskus myös talvetkin, ehtivät aiheuttaa käsittelemättömälle puupinnalle vaurioita. Huoltomaalaustakaan ei pidä lykätä kymmenien vuosien päähän. Silloin on jo myöhäistä ja urakka huomattavasti suurempi.
20108_22964.jpg
Kastellille Asuntomessujen kunniakirja
Osuuskunta Suomen Asuntomessut ja Kuopion kaupunki ovat myöntäneet Kastelli-talot Oy:lle kunniakirjan tunnustuksena monipuolisesta messuesiintymisestä.
20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20165_46451.jpg
Routaeristyksestä ei kannata tinkiä
Routaeristeen tärkein ominaisuus on luotettavuus eli pitkäikäisyys. Routaeriste ei saa painua kasaan eikä imeä vettä itseensä tai se ei toimi enää suunnitellusti tehtävässään. Ainutlaatuinen kestävyys, kokonaistaloudellisuus sekä monikäyttöisyys yhdistyvätkin kotimaisessa Finnfoam-eristeessä.Routaeristyksen tekoa ei kannata vähätellä rakentamisen missään vaiheessa. Kunnollinen routaeristys onkin yksi rakentamisen ja piharakentamisen perusasioita, joissa nopeasti ja ajattelematta tehden tulee tehtyä itselleen karhunpalvelus. Huonosti tehdyn routaeristyksen jäljiltä kiveys routii aaltoilevaksi ja muurit kallistelevat ulospäin. Mitä routiminen sitten tarkoittaa? Yksinkertaisesti maakerroksen tilavuus ja routanousu kasvaa maassa olevan veden jäätymisestä johtuen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton