• Etusivu
  • Rakentaminen

Tervetuloa Rakennusmessuille!

Rakentajan toimitus
Julkaistu 10.03.2008
20083_9428.jpg

Kuvassa on vasemmalla takana Markkinointivastaava Jussi Ijäs, messupäällikkö Markus Liukonen, liikenne- ja turvallisuusvastaava Juho Lainio, rakennusvastaava Mika Suojanen, edessä vasemmalta viihtyisyysvastaava Pauliina Majoinen, talousvastaava Elina Kovanen. Kuvasta puuttuu messujen viestintä- ja PR-vastaava Aleksi Vihtilä.

Porin Rakennusmessut 2008 järjestetään jo 35. kerran Porin Karhuhallissa 15.-16.3.2008. Jo perinteeksi muodostuneiden messujen järjestäjänä toimii tuttuun tapaan Porin valmistuvat rakennusinsinöörit ry.

Porin urheilukeskus tarjoaa jälleen upeat puitteet messujen järjestämiseen. Messujen "päänäyttämönä" toimii yksi Suomen suurimmista urheiluhalleista, Karhuhalli.
- Mittavat puitteet, lähes sata näytteilleasettajaa sekä loistavat pysäköintimahdollisuudet tarjoavat kävijöille jälleen kerran viihtyisän elämyksen rakentamisen ja sisustamisen parissa, kertoo messupäällikkö Markus Liukonen.

Monipuolinen tarjonta

Vuoden 2008 messuilta löytyy jokaiselle jotakin. Sisustamiseen on yleisön toiveiden mukaan panostettu entistä enemmän. Myös työnäytökset ja ajankohtaiset luennot lisäävät jo ennestään suosittujen messujen kiinnostavuutta.

Messuilla huutokauppa

Messuilla järjestetään myös huutokauppa, josta itselleen voi huutaa muun muassa LG N09 ilmalämpöpumpun asennettuna tai 400 euron lahjakortin Sisustuspisteeseen. Huudettavana on myös ammattilaisten sähkötyökaluja, joilla saa rakennusprojektin alkuun. Osastojen kiertelyn lomassa kävijä voi hengähtää hetkeksi kuuntelemaan huippuartisteja, muun muassa porilaistunutta Mira Kunnasluotoa.

- Porin valmistuvat rakennusinsinöörit ry toivottaa kaikki kävijät tervetulleiksi messuille viihtymään ja nauttimaan monipuolisesta tarjonnasta rakentamisen ja sisustamisen saralla.

Lisätietoja messujen ohjelmasta sekä huutokaupasta saat osoitteesta www.porinrakennusmessut.com.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

tummaksi käsitelty sauna
Pitääkö saunan paneelit ja lauteet suojata?
Kotien saunoja halutaan sisustaa luomalla niihin erilaisia tunnelmia. Materiaalivalintoihin ja valaistukseen panostetaan. Perinteisen vaalean puun rinnalle on tullut paljon erilaisia puulajeja ja värejä uskalletaan kokeilla. Kokosimme perusohjeet, joilla selviät saunan käsittelyurakasta. Joukosta löytyy myös pitkällä uralla vastaantulleita erikoisuuksia ja kokemuksia.
20149_40742.jpg
Yksi kattoluukku kaikille tiili- ja peltikatteille
Vaasalainen kiinnitys-, ilmanvaihto- ja erikoiskattotarvikkeita kehittävä ja valmistava SK Tuote Oy on tuonut markkinoille uuden innovatiivisen VILPE® UNIROOF –kattoluukkuratkaisun. VILPE® UNIROOF –kattoluukku on markkinoiden ensimmäinen yleiskattoluukku, joka sopii kaikille tavallisille tiili- ja peltikatoille. VILPE® UNIROOF valmistetaan polypropeenista käyttäen muista markkinoilla olevista ratkaisuista poiketen ruiskupuristustekniikkaa, joka tekee tuotteesta kauttaaltaan tasalaatuisen ja kestävän.
20151_42129.jpg
Mahtavat Jäsentukun messutarjoukset Rakentaja.Fi-osastolla
Rakentaja.fi Jäsentukun messutarjoukset odottavat sinua Myyrmäessä 30.1.-1.2.2015Sujuva rakentaminen vaatii aina asianmukaiset työkalut ja koneet. Boschin tuotteissa yhdistyvät tehokkuus, ergonomia sekä käytön helppous. Laajasta tuotevalikoimasta löytyvät koneet rakentamisesta ja remontoinnista aina puutarhan hoitoon.Boschin tuotteet esittelyssä messuosastolla 33D.Tutustu Rakenna&Remontoi 2015 -messuihin
20179_50284.jpg
Vallox mukaan Leijonaperheeseen
Suomen Jääkiekkoliitto ja miesten A-maajoukkue on Valloxin uusi yhteistyökumppani. Leijonien ja Valloxin sopimus jatkuu kevääseen 2018 ja sisältää option kaudesta 2018–19.– Olemme todella innoissamme alkavasta yhteistyöstä leijonaperheen kanssa. Leijonat edustaa mitä parhaimmissa määrin korkeatasoista suomalaista osaamista, johon me Valloxilla uskomme vahvasti. Yhteistyön kautta saamme paljon näkyvyyttä sekä mahdollisuuksia syventää asiakassuhteitamme jotka ovat ensiarvoisessa asemassa edelleen kehittäessämme liiketoimintaamme. Nyt allekirjoitettu yhteistyösopimus kattaa optioineen tulevat kaksi kautta mutta luonnollisesti tähtäimessämme on pitkäaikainen yhteistyö suomalaisen urheilun lippulaivan kanssa, Valloxin Suomen liiketoiminnasta vastaava Antti Salakka kertoo.– Leijonaperhe kasvaa taas yhdellä suomalaisella eturivin yrityksellä. Loistavaa toivottaa Suomen johtava ilmanvaihdon asiantuntija tervetulleeksi Leijonaperheeseen. Uskon, että tuleva yhteistyö vahvistaa molempia brändejä ja saamme nauttia alkavasta yhteistyöstä vielä pitkälle tulevaisuuteen, Suomen Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen iloitsee.
20164_46330.jpg
Rakennuslupa-asiointi sähköisesti?
Rakentamisen lupa-asiointi on sähköistynyt vauhdilla ympäri Suomen. Lupapisteen kautta voidaan hoitaa rakennushanketta koskevat lupa- ja ilmoitusasiat. Palvelun kautta luvanhakija voi olla uudella tavalla yhteydessä rakennusvalvontaviranomaiseen sekä hoitaa rakentamiseen liittyvän lupa-asioinnin – yhdessä hankkeen muiden osapuolten kanssa. Verkkopalvelussa asiointi on hoidettavissa silloin kun osapuolille parhaiten sopii, virastojen aukioloajoista riippumatta. Hakemuspalvelua käyttää 152 kuntaa ja noin 30 kuntaa on avaamassa palvelun. Lupapisteen kautta saa lisäksi neuvontapalvelua lähes kaikista Suomen kunnista.Maksuttoman rekisteröitymisen jälkeen uusi hakemus tai kysely aloitetaan valitsemalla sijainti sekä toimenpide. Tehtyjen valintojen pohjalta palvelu ohjaa yhteydenoton asiointikunnan viranomaisille. Hakemuksesta muodostuu sähköinen työtila, jossa hankkeen tietoja voi täydentää yhdessä eri osapuolten kanssa ja palvelun avulla kaikki hankkeelle kutsutut tahot pysyvät tietoisena hankkeen etenemisestä.
20211_68197.jpg
Öljylämmittäjän tärkeä muistilista
Öljylämmitys on varmatoiminen ja energiatehokas lämmitysmuoto, etenkin kun huollot ja säädöt ovat säännöllisesti tehty ammattilaisen toimesta. Vanhan öljylämmityksen saneeraus puolestaan takaa luotettavan ja kustannustehokkaan toiminnan vuosiksi eteenpäin. Ottamalla lisäksi käyttöön uusiutuvaa energiaa voi öljyn kulutusta laskea merkittävästi, esimerkiksi asentamalla ilma-vesilämpöpumpun olemassa olevan öljylämmitysjärjestelmän rinnalle.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton