• Etusivu
  • Rakentaminen

Tekniikan Maailman luotettavat testit ja vertailut ovat käsite

Rakentajan toimitus
Julkaistu 20.01.2017
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Tekniikan Maailma kertoo lehdessä ja digipalvelussa kaiken tietämisen arvoisen uusimmasta tekniikasta. Se testaa ja vertailee merkittävimmät tuotteet avainalueiltaan kuten autoista, mobiililaitteista, viihde-elektroniikasta, tietotekniikasta, kameroista, kodinkoneista ja urheiluvälineistä. Lisäksi lehti seuraa aktiivisesti tiedemaailman tapahtumia.

TM:n luotettavat ja puolueettomat testit ja vertailut ovat käsite. TM välittää lukijoilleen tietoa, josta on hyötyä, ja auttaa kuluttajia tekemään oikeita valintoja.

Lehti ilmestyy 23 kertaa vuodessa.

Huomio

Huomio

Tekniikan Maailma rakentaja.fi:n jäsenille -50%

Käytä hyväksesi Rakentaja.fin jäsentarjous ja tilaa

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20157_43824.jpg
Saunan iv kuntoon vanhoja kanavia hyödyntäen
Vanhaa taloa remontoidessa unohtuu usein ilmanvaihdon osuus. Etenkin pesutiloissa saattaa tulla vastaan hajua, jotka eivät kuulu ilmanvaihdoltaan toimivaan taloon. Toimiva pesutilojen ilmanvaihto estää rakenteiden ruostumisen ja lahoamisen, varmistaa miellyttävän sisäilman löylyteltäessä ja kuivattaa tilat käytön jälkeen. Näiden puolien lisäksi koneellinen tulo- ja poistoilmajärjestelmän ansiosta myös pesutiloihin saadaan hallittu, vedoton ja energiataloudellinen ilmanvaihto.Tuloilmaventtiilin paikka saunassa on vähintään puoli metriä kiukaan kivien yläpuolella seinässä tai katossa. Poistoilma-aukko pitää olla lauteiden alapuolella. Pienissä saunoissa poisto tapahtuu saunan oven alta kylpyhuoneen poiston kautta.Pesutilojen tuloilma on saunan siirtoilmaa. Jos pesuhuoneess on ikkuna, tuloilman pitäisi osua siihen, jotta ikkunan pinta pysyy kirkkaana.Monet pitävät mahdottomana ajatusta vanhaan taloon asennettavasta koneellisesta ilmanvaihdosta. Nyt on aika muuttaa ajatelutapaa, sillä maailma uudistuu. Valloxin BlueSky -ilmanjakojärjestelmä on mitä mainioin remontoitavaan kohteseen.Lue lisää talotuuletinilmanvaihdon muuttamisesta energiaystävälliseksi ilmanvaihdoksiTilaa esite Vallox-ilmanvaihdosta
20122_29773.jpg
Selkeälinjainen Hiisi on vähäpäästöinen
Tulikiven uudet Hiisi-tulisijat varaavat pienestä koostaan huolimatta tehokkaasti lämpöä, joka siirtyy huonetilaan miellyttävänä säteilylämpönä. Hiisi on vähäpäästöinen hybriditakka, jonka tulipesässä voidaan polttaa sekä pellettejä että puuta. Hiisi-takasta valmistetaan kahta eri mallia, joissa on vaakauritettu vuolukiviverhoilu. Hiisit tulevat Suomessa myyntiin heinäkuussa 2012.
Betonilattian valu
Betonin valinta
Ammattilaisten roolia pienrakentamisessa ei voi koskaan kyllin korostaa. Pientalon työmaasta vastaavan pitää ymmärtää rakentamisesta ja materiaaleista laaja-alaisemmin kuin suurilla työmailla. Siksi vastaavaa valittaessa kannattaa aina kysyä hänen aikaisempia kohteitaan.Rakennesuunnittelijan tehtävänä on määritellä käytettävä betonilaatu ja rasitusluokat rakennepiirustuksiin sekä rakennuksen käyttöikätavoite. Betonia tilattaessa ilmoitetaan rakennesuunnittelijan määrittelemät tiedot valmisbetonin toimittajalle. Toimittajalta voi myös kysyä neuvoa mihin tahansa betonin valintaan ja valamiseen liittyvistä asioista.Lisätietoa betonista...
20147_40332.jpg
Talo Luck asuntomessujen kohde 35
Weber on esillä asuntomessuilla kohteessa 35. Kolmihenkinen perhe halusi talon, jossa yhdistyvät tulevaisuuden asuminen, ajattomuus, kestävyys ja kierrättäminen. Talon muotokieli on moderni, upea ja mielenkiintoinen. Tavoitteena oli minimalistisuus ja siinä on onnistuttu niin väreissä kuin materiaaleissakin.
20234_81356.jpg
Näin onnistut kantamaan kasan laatikoita kompastumatta
Tunnistatko tilanteen, jossa nostat autosta syliisi pahvilaatikon tai pari, nakkaat auton oven polvella kiinni ja lähdet sokkona kuljettamaan laatikoita sisälle? Niinpä, tilanne on varsin tuttu. Sitten keksit sitoa narun tai peräti kuormaliinan laatikoiden ympärille, hienoa. Käteen pitää tempaista kintaat, ettei kädet nitisty kannettaessa. Kaikkeen tähän on nyt innovaatiokilpailuissakin palkittu ratkaisu, QUICKLOADER® itsekelautuva, kantokahvalla varustettu kuormahihna.
20238_82780.jpg
Uusi lukkosaumaruuvi peltikatolle - paran­nettua kiinnityksen toimivuutta
Katto on talon tärkein suoja ja sen tulee kestää koko rakennuksen käyttöiän. Peltikatossa kiinnikkeet ovatkin avainasemassa pitäen katteen lujasti kiinni alustassa estäen siten kosteuden tunkeutumisen yläpohjan rakenteisiin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton