• Etusivu
  • Rakentaminen

Sisäinen tiedotus ja markkinointi

Rakentajan toimitus
Päivitetty 06.03.2009
20093_15390.jpg

Lähes kaikissa ilmapiiritutkimuksessa moititaan huonoa sisäistä tiedottamista. Osa meidän ja teidän (Rakentaja.fi – kumppaniverkosto) välistä tiedottamista on sopimusnetistä aina kuukausittain päivittyvä yhteenvetoraportti toiminnasta. Toinen aktiviteettimme on kevään aikana teille lähetettävä yhteistoiminnan aktivointisuunnitelma.

Kumppanina voit tiedottaa yhteistoiminnasta monin tavoin. Olemme tietysti mielihyvin käytettävissänne, jos haluatte kertoa yhteistyöstä henkilöstö- tai asiakaslehdessänne. Annamme haastattelun tai teemme jopa valmiin jutun, jossa me luotaamme tehtävää yhteistyötä sinun organisaatiosi kanssa.

Toinen, heti toteutettava tapa on, että tilaat Rakentaja.fi-verkkolehden oheisella lomakkeella kaikille, joiden luulet siitä kiinnostuvan (ei tarvitse tarkistaa, tuleeko verkkolehti jo, järjestelmä ei lähetä tuplana). Julistamme tästä vaikkapa pienen kilpailun; kolme eniten nimiä lähettänyttä palkitaan kuohujuomalla joko Jazz Partyssamme tai muussa arvovaltaisessa tilaisuudessa.

Siirry verkkolehden tilauslomakkeelle...

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82965.jpg
Jätevesijärjestelmän hankinta onnistuu haastavaankin maastoon
Espoon saaristossa sijaitsee kallioinen saari, jonne toteutettiin pari vuotta sitten ainutlaatuinen uudiskohde. Kyseessä on Mikael ja Susanna Winqvistin unohtumaton vapaa-ajanviettopaikka luonnon keskellä. Projekti valmistui keväällä 2021. Tämä 80m² + 40m² kokoinen hirsirakenteinen talo on arkkitehdin suunnittelema ja talotekniikan puolelta jätevesiasiat on toteutettu yhteistyössä Vestellin kanssa.
201910_60523.jpg
Kirjavinkkejä viherpeukaloille
Kokosimme kolme kirjavinkkiä kotipuutarhureiden syksyn piristykseksi. Lue, inspiroidu ja ravitse uusien puutarhaunelmien syntyä nyt, niin pääset heti kevään tullen toteuttamaan talven aikana valmiiksi hioutuneet puutarhasuunnitelmat.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Asunnon virhe
Asunnossa on virhe, jos- se ei vastaa sitä, mitä voidaan katsoa sovitun- se ei vastaa rakennusmääräyksissä asetettuja vaatimuksia - sen ominaisuuksista aiheutuu tai voidaan perustellusti olettaa aiheutuvan haittaa terveydelle - rakentamisesta tai korjausrakentamisesta ei ole suoritettu hyvän rakennustavan mukaisesti taikka ammattitaitoisesti tai huolellisesti - rakentamisessa tai korjausrakentamisessa käytetty materiaali, ellei toisin ole sovittu, ei ole kestävyydeltään tai muilta ominaisuuksiltaan tavanomaisen hyvää laatua - asunto ei muutoin vastaa sitä, mitä asunnonostajalla yleensä on sellaisen asunnon kaupassa perusteltua aihetta olettaa - asunto ei vastaa niitä tietoja, jotka myyjä on ennen kaupantekoa antanut kohteesta ja sillä on vaikutusta kauppaan - myyjä on jättänyt antamatta ennen kaupantekoa tiedon, jolla voidaan olettaa olevan merkitystä kaupansyntymiseen- myyjä on jättänyt antamatta ostajalle tiedon sellaisesta asuntoa koskevasta erityisestä seikasta, josta hänen täytyy olettaa tienneen ja josta ostaja perustellusti saattoi olettaa saavansa tiedon, ja laiminlyönnin voidaan olettaa vaikuttaneen kauppaan - myyjä ei ole antanut ostajalle tarpeellisia erityistietoja asunnon materiaalien tai laitteiden käytöstä tai hoidosta taikka antanut näistä virheellisiä tai harhaanjohtavia tietoja - myyjä on antanut ostajalle asunnon ympäristöstä tai alueen palveluista virheellisen tai harhaanjohtavan tiedonOstaja ei saa virheenä vedota seikkaan, jonka hän on tiennyt kauppaa tehtäessä.Asunnon virheellisyyttä arvioidaan sen perusteella, millainen asunto on ollut ominaisuuksiltaan vaaranvastuun siirtyessä myyjältä ostajalle. Vaikka virhe ilmenee vasta vaaranvastuun siirtymisen jälkeen, vastaa myyjä siitä, mikäli virhe on ollut olemassa vaaranvastuun siirtymishetkellä.Myyjä voi antaa takuun asunnon, sen osan tai siihen kuuluvan laitteen käyttökelpoisuudesta tai muusta ominaisuudesta määrätyksi ajaksi. Takuusta on käytävä selkeästi ilmi takuun sisältö, sen antaja, voimassaoloaika ja muut tarpeelliset seikat vaatimuksen esittämiseksi. Tämän lisäksi takuusta on käytävä ilmi, että ostajalla on takuusta huolimatta lain mukaiset oikeudet ja takuulla ei rajoiteta näitä oikeuksia. Mikäli ostaja vaatii, takuu on annettava kirjallisena. Ostajalla on oikeus vedota takuuseen, vaikka se ei täyttäisikään lain asettamia edellytyksiä.
20192_56353.jpg
Tämän helpommaksi ei takkaremontti voi tulla
Tiesitkö, että sinä voit omalta osaltasi vaikuttaa pienhiukkaspäästöjen vähentämiseen omassa lähiympäristössäsi? On tärkeää tiedostaa mitä tulisijassaan polttaa ja miten. Myös itse tulisijalla on päästöjen syntymisessä oma osansa.
20094_16353.jpg
Harvia-kiukaat takaavat täydellisen saunanautinnon
Täydellisen saunanautinnon kruunaa tasainen ja pehmeä löyly. Kiuas on saunasi sydän – rentouttavan löylyn lähde. Harvian monipuolisessa kiuasmallistossa, kiukaiden esteettisissä muodoissa ja käyttömukavuudessa – tasainen ja pehmeä löyly kruunaa saunanautinnon.Perinteet, turvallisuus ja korkealaatuiset materiaalit ovat laatutekijöitä, jotka ovat olleet alusta asti mukana kiukaiden valmistuksessa. Teknisen laadukkuuden ja uuden ohjauselektroniikan lisäksi tarjoamme muotoilua, jolla sisustat.Harvia-kiuas ei ole pelkkä lämmönlähde, se on osa saunakokonaisuuden esteettistä elämystä.Lisätietoa Harvia-kiukaista
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Miten kaukolämmössä olevat patterit ilmataan?
Kysymys:Miten kaukolämmössä olevat patterit ilmataan? Ihka uusi (2 päivää ollut) Jäspi. Asentajat ilmasivat ja säätivät, mutta patterit lorisevat kun avaa termostaattia. Liekö kesäasennossa ja onko sillä merkitystä?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton