• Etusivu
  • Piha

Rudus Betonituotteen pihanäyttely Tuusulassa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Rudus Betonituote Oy
Päivitetty 31.07.2008
20074_4465.jpg

Tuusulan pihakivinäyttely
Ristikiventie 2
04300 Tuusula
pihakivinäyttely avoinna ympäri vuorokauden

Rudus Betonituote Oy
Piha
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20076_5386.jpg
Pihakivien asentaminen
Kiveyksen sijainti merkitään maastoon. Työskentelyn helpottamiseksi ja reunakivien liikkumisen estämiseksi työskentelyalueen on hyvä olla valmista kiveystä leveämpi. Pohjatyöt tehdään n. 20 cm laajemmalle alueelle. Ennen kaivutöitä pitää varmistaa myös mahdollisten putkien, routasuojausten, sähkökaapelien yms. sijainti.Kiveyksen alle tulevan soran ja hiekan kerrospaksuus riippuu maalajista, pihan iästä ja kiveyksen käyttötarkoituksesta.
20076_5386.jpg
Honka Rock ja Abetonin roomalaiset kivet
Hämeenlinnan asuntomessujen Honka Rockin autokatos ja sen edusta kivettiin Abetonin upeilla roomalaisilla kivillä. Työn tekivät alan ammattilaiset, mutta kiveyksen tekeminen onnistuu myös "kotikonstein", kunhan perusasiat tehdään huolellisesti.Kiveyksen alle tulevan soran ja hiekan kerrospaksuus riippuu maalajista, pihan iästä ja kiveyksen käyttötarkoituksesta.
20095_16590.jpg
Asenna itse pihakivet
Pihan kulkureittien ja käyttöalueiden rajaamisen sekä koko piha-alueen jäsentämiseen ja elävöittämiseen soveltuu erinomaisesti pihakiveys, joka on myös pihan huollon kannalta toimiva ratkaisu. Pihakiveyksen asentaminen käy myös omatoimirakentajalta – kunhan noudattaa ohjeita ja käyttää työhän soveltuvia työkaluja ja suojavälineitä. Pihakiveyksen onnistuneeseen lopputulokseen vaikuttavat samat asiat kuin muussakin rakentamisessa: huolellinen ennakkosuunnittelu ja kunnollinen perustus. Niinpä pihan suunnittelu kulkuyhteyksineen ja istutuksineen pitäisi aloittaa samaan aikaan kuin rakennusten suunnittelu, jotta mm. rakennusten perustuksia kaivettaessa huomioitaisiin myös pihan perustamisessa tarvittavat maansiirrot. Erityisen tärkeää tämä on talon taakse jäävän alueen kohdalla. Sinne kun saattaa olla vaikea päästä koneilla enää sen jälkeen, kun talo on pystyssä.Lisätietoa Rudus Betonituotteen pihakivistä...Lisätietoa Ruduksen kiviaineksista..
8_P_153741_1.jpg
Unelmien koti, lupa olla järkevä - kuuntele Kivijalka-podcast
Haluaisitko unelmien kotisi pakettina vai muuttovalmiina talona? Kenties ehkä sittenkin haluat rakentaa talosi pitkästä tavarasta hartiapankilla?Talon ostaminen tai rakentaminen on monelle meistä elämän suurin yksittäinen hankinta. Silloin on luonnollisesti hyvä tietää mihin tarkalleen ottaen rahat kuluvat projektissa. Miten tasapainoilla unelmien kodin ja tarkan budjetin välimaastossa? Onnistuneen taloprojektin jälkeen perheen rahat riittävät yhä toivottuun elämänlaatuun, mutta samalla rakentamisessa on tehty vain fiksuja kompromisseja ja unelmista on pystytty pitämään kiinni. Kuuntele jakso alta tai Kivijalka-podcastin sivuilta!Jos saat KIVIJALASTA polttoainetta ajatuksillesi, niin ota meidät seurantaan! Se onnistuu tilaamalla Rakentaja.fi YouTube-kanava. Voit kuunnella podcastin myös yleisimmissä podcast-sovelluksissa, kuten Spotify, Apple podcastit, Google podcastitjaStitcher.
20106_22339.jpg
Teknologia parantaa elämänlaatua
Teknologia parantamaan ihmisten elämänlaatuaOnnistunut tuotteiden ja palvelujen suunnittelu lähtee kuluttajien elämän ja arjen ymmärtämisestä. Tuotteiden ja palvelujen suunnittelun tulisikin lähteä liikkeelle ihmisen ja teknologian vuorovaikutuskysymyksiä vakavasti pohtien. Näin lopputuloksena syntyy tuotteita ja palveluja, jotka aidosti helpottavat ihmisten elämää ja parantavat siten heidän elämänlaatuaan. Tällaiset tuotteet ja palvelut ovat myös helppokäyttöisiä. Yrityksille niistä voi tulla jopa myyntivaltti kansainvälisessä kilpailussa.
20206_65251.jpg
Minkälaisen Oras-hanan sinä valitsisit keittiöösi?
Koska keittiö on perinteisesti tunnettu kodin sydämenä, ruoanlaiton ja seurustelun keskuksena. Tämän päivän keittiöissä viihdytään niin yksin, perheen voimin kuin ystävienkin kesken. Tällaisen kehityksen myötä myös keittiön toiminnallisuuteen kiinnitetään aiempaa enemmän huomiota. Kun työvälineet ja olosuhteet ovat oikeanlaiset, on kokkaus mukavaa ja mielekästä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton