• Etusivu
  • Talo

Rahoitusvaihtoehto keittiöremonttiin

Rakentajan toimitus
Päivitetty 15.01.2016
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Keittiöremontin rahoitus

Keittiö on kodin sydän. Vanha klisee, mutta edelleen paikkansa pitävä. Vanhan talon ostaja useassa tapauksessa haluaa uuden, oman näköisen keittiön. Pitkään samassa talossa asunut saattaa kyllästyä keittiöönsä ja huomata sen olevan toimimaton. Uudet kodinkoneet taas tuovat energiansäästöä keittiöön.

Keittiöremontti ottaa aikansa ja rahaakin se vaatii. Vuosibudjettiin ei välttämättä ole keittiöremonttia otettu - kyllästyminen keittiöön saattaa tulla kuin salama kirkkaalta taivaalta.
Vanhana ostetun talon remontissa budjetti on saattanut pettää tai halutaankin kalliimpi keittiö kuin ensin ajateltiin.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20089_13159.jpg
Vihreä Sormenjälki -kampanja haastaa suomalaiset säästämään energiaa
Energianeuvoja.fi -palvelussa annettavat Energialupaukset liikuttavat kampanjan Energiakaksikkoa koko Suomen halki kohti Helsinkiä.Helsingin Energian, Motivan ja WWF Suomen Vihreä Sormenjälki -kampanja käynnistyy ensi lauantaina Kilpisjärvellä, mistä Vihreä Sormenjälki -tiimin kapteeni kirjailija Mika Wickström ja pituushyppääjä Tommi Evilä lähtevät polkemaan nojapyörillään kohti Rovaniemeä. Sinne kuitenkin saavutaan vain siinä tapauksessa, että suomalaiset innostuvat antamaan tarpeeksi Energialupauksia nettiosoitteessa www.energianeuvoja.fi.Rovaniemeltä matka jatkuu kohti Helsinkiä ja Wickström saa kaverikseen yhä uusia polkijoita, joiden joukossa ovat mm. näyttelijä Samuli Vauramo, pyöräilijä Mira Kasslin, ohjaaja Aku Louhimies, näyttelijä-juontaja Karoliina Blackburn, imitaattori Jarkko Tamminen ja Suomen luotettavimman miehen mainetta edelleen kantava ex-uutisankkuri Arvi Lind.– Tässä mitataan nyt tosi konkreettisella tavalla suomalaisten halua tehdä jotain ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Jos Energialupauksia ei ala tulla niin mehän jäädään kököttämään tien poskeen, naurahtavat Wickström ja Evilä.
20167_47022.jpg
Kotipiha kauniiksi pihakivillä
Luonnonkivi mukautuu kodinrakentajan tahtoonTulikiven pihakivimallistossa on monenlaista muotoja ja kauniita luonnonmukaisia värejä. Malliston lohkopintainen graniittinen muurikivi käy muurien, pylväiden ja pilarien sekä sokkelien ja seinien verhoiluun. Kiveä voi käyttää myös pihojen pengerryksissä. Antiikkivuolukivi antaa tilaa mielikuvitukselle. Sen pinta on pehmeästi patinoitunut. Antiikkivuolukivi elävöittää pihan polut ja käytävät sekä taipuu kasvien istutusaltaaksi. Graniittiset noppa-, nupu- ja reunakivet sopivat hyvin antiikkivuolukiven seuraksi. Graniittisia kiviä saa myös valmiiksi verkkoon kiinnitettynä kolmessa eri muodossa; suorakaide, viuhka ja neliö. Liuskekivissä löytyy värivaihtoehtoja monivärisestä harmaaseen.Tutustu pihakivimallistoon
20238_82823.jpg
Säästä älykkäästi ja nauti hyödyistä - kuuntele uusin jakso
Viimeisen kymmenen vuoden aikana teknologia ja älylaitteet ovat ottaneet isompaa jalansijaa myös sellaisissa kodinlaitteissa, joista vielä 20 vuotta sitten osasimme vain haaveilla. Tänä päivänä koti voi olla jopa omistajaansakin älykkäämpi – ainakin teknologian näkökulmasta. Tällä kertaa luvassa onkin kiehtovaa keskustelua kodin mukavuuksista ja älykotien saloista.Studiossa tällä kertaa Natan seurana on sijoittaja ja yrittäjä Merja Mähkä ja sähköalan edelläkävijän Schneider ElectricinJuhani Hallamaa puhumassa älykodeista, energian säästämisestä ja sähkön roolista kodissa.
201010_23430.jpg
Kastelli Collection
Nouda Kastelli Collection -uutuusesite tapahtumista!Markkinajohtaja Kastelli on uudistanut Muuttovalmiiden talojen ja huviloiden sisustuskokonaisuudet. Sisustussuunnittelija (SI) Virpi Illman on luonut uudet sisustusmaailmat, joista asiakkaan on helppo valita itselleen mieluisimmat kokonaisuudet. Upeita pesuhuoneita, tyylikkäitä Puustelli-keittiöitä, lämpimästi sisustettuja saunoja... Ammattilaisen suunnittelemat kokonaisuudet upeina kuvina ja materiaaleina uudessa Collection -esitteessä – näin helppoa ja mukavaa ei oman kodin hankkiminen ole ollut koskaan aikaisemmin!Collection-esitteen lisäksi kaikki sisustuskokonaisuudet ja materiaalit ovat nähtävillä Kastelli-toimistoilla kautta Suomen.Tutustu Muuttovalmiiden Kastellien sisustuskokonaisuuksiin...Uuden Kastelli Collection -esitteen saat mukaasi tapahtumista tai voit tilata sen myös Esitepalvelusta...
20223_77250.jpg
IKH – rakennustelineet
Rakennustelineet ovat tärkeä apu rakennuksilla ja työmailla, sillä niiden avulla työskentelet turvallisesti korkealla ja pääset käsiksi vaikeisiinkin paikkoihin. IKH:n alumiinisten rakennustelineiden valikoimasta löydät jokaiseen työkohteeseen sopivan apuvälineen. Erilaiset korotus- ja lisäosat tekevät telineiden käyttöalueesta monipuolisen.
20084_10380.jpg
Kestävät ja huolettomat lattiat
Mikä voisi olla mukavampaa kuin kaunis lattia joka säilyttää ulkonäkönsä vuodesta toiseen? Tavalliset lattiat kuluvat, naarmuuntuvat ja haalistuvat ajan mittaan. Mutta PERGO®-lattioissa aika näyttää pysähtyneen. Niissä et näe jälkeäkään villeistä juhlista, koirien tassuista, lastenkutsuista, kaatuneista jäätelöannoksista tai pöydänjaloista. Lattia on kuin uusi päivästä, kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Siksi PERGO® on kaikkein huolettomin lattia. Ja siksi PERGO®-lattioille myönnetään elinikäinen kolmoistakuu. Kolmoistakuun piiriin kuuluvat kulutus, tahrattomuus ja värin kesto.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton