• Etusivu
  • Varusteet

Painepesurista on moneksi hyvien lisävarusteiden kera

Mariana RavoniusKaupallinen yhteistyö Kärcher Oy
Julkaistu 19.04.2024
1920 T_7_Plus_stone_terrace_app_11_CI20-Screen

Juhlakausi lähestyy, laita pihasi kuntoon painepesurin avulla.

Vaikka puhdistaminen ja peseminen harvoin on suoranaista välineurheilua, on siitä huolimatta hyvistä lisävarusteista suuri apu paremman lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Nopeus sekä tehokkuus yhdistettynä hyvään lopputulokseen miellyttää ihan varmasti ja ihan kaikkia.

Valmistaudu: kesän juhlakausi on juuri pian ovella

On kerrassaan oiva hetki tehdä listausta tehtävistä töistä. Terassin ja kulkureittien pesu, ränneistä sinne talven aikana eksyneet neulaset sekä loppusyksystä sinne leijailleet irtolehdet pois. Niin ja se terassin päällä oleva valokate sekä terassilasitus tulisi myös puhdistaa.

Pelkän painepesurin avulla nämäkin työt onnistuvat kyllä, mutta mitä jos voisit yhdistää painepesuriisi muutaman näppärän lisävarusteen ja huolehtia puhdistuksen kerralla tehokkaammin ja aikaa säästäen.

Kun kohteesi on korkealla

Älä suotta hae tikkaita tai mieti konevuokraamosta telineiden tai nostimen vuokrausta. Riittää, kun nappaat käyttöösi teleskoopilla varustetun TLA 4 -jatkovarren ja yletyt jälleen monta metriä ylemmäs – jopa sinne valokatteen perimmäiseen kolkkaan.

Jatkovarsi ei toki ole suunniteltu käytettäväksi ainoastaan valokatteisiin, vaan sen avulla yletyt myös puhdistamaan kasvihuoneet sekä likaantuneen julkisivun. Niin ja vaikka ne korkealla olevat ikkunat.

Mietit kenties, että sopiiko kyseinen jatkovarsi mahdollisesti sinun Kärcher-painepesuriisi. Hyvin suurella todennäköisyydellä, sillä tämä lisävaruste sopii lähes kaikkiin malleihin aina K 2 Universalista K 7 Premium Smart Control -malleihin.

<p data-block-key="w39in">Jatkovarren avulla yletyt puhdistamaan lasitetun terassin katon maasta käsin turvallisesti.</p>
Jatkovarren avulla yletyt puhdistamaan lasitetun terassin katon maasta käsin turvallisesti.

Suuri terassi puhdistettavana

Ei huolta tässäkään tapauksessa. Kärcher-painepesureihin soveltuva T 7 t-racer -terassipesuri sopii sekä kivipintojen että puuterassien puhdistukseen. Terassi on rajattu terassilasituksin? Sinun ei tarvitse laskeutua maantasalle puhdistaaksesi terassin kulmat, vaan käytä silloin terassipesurin tehosuutinta apuna – se on ihanteellinen juurikin nurkkien ja reunojen puhdistukseen. Jalkakytkintä painaen pääset jatkamaan taas työtä toisaalla.

Mihin painepesureihin tämä sopii? Kaikkiin Kärcher K4-K7 -sarjojen painepesureihin.

<p data-block-key="xg2bp">T 7 t-racer -terassipesurilla nopeasti puhdasta.</p>
T 7 t-racer -terassipesurilla nopeasti puhdasta.

Buustia pesuun

Haluatko jopa 50 % lisää siivoustehoa sekä paremman vesi- ja energiatehokkuuden?

Silloin kannattaa varusteeksi valita eco!Booster-viuhkasuutin, jonka leveällä vesisuihkulla puhdistat nopeasti monen monta kohdetta. Säästä siis aikaa, vaivaa, vettä ja energiaa. Myös eco!Booster sopii K4- K7 Kärcher-malleihin.

<p data-block-key="w39in">eco!Booster-viukasuuttimella saat pestyä leveitä kaistaleita kerrallaan.</p>
eco!Booster-viukasuuttimella saat pestyä leveitä kaistaleita kerrallaan.

Vesikourut on hyvä puhdistaa kahdesti vuodessa

Kevät ja syksy on hyvää aikaa tarkistaa mikä on vesikourujen kunto. Sinne kun eksyy syksyisin nopeasti irtolehtiä ja neulasia ja taas kevään tullen edellä mainittujen joukosta löytyy myös siitepölyä paksuna kerroksena. Tässäkään vaiheessa ei tarvitse suunnata kohti konevuokraamoa, jotta voisi kourut puhdistaa. Ota avuksesi Kärcherin K2 – K7 malleihin soveltuva Rännienpuhdistussetti ja voit operoida huoletta.

<p data-block-key="xg2bp">Kärcher Rännienpuhdistussetti on näppärä apuri.</p>
Kärcher Rännienpuhdistussetti on näppärä apuri.

Jos on aika uusia myös se painepesuri

Hyvän hinta-laatu suhteen tarjoaa esimerkiksi vesijäähdytetyllä moottorilla varustettu Kärcher K4 Power Control, joka on yhteensopiva kaikkiin ylläesitettyihin lisävarusteisiin. 8 metrin pituisella korkeapaineletkulla yletyt hieman kauempanakin oleviin pesukohteisiin tarvitsematta siirtää painepesuria minnekään. Siirtäminen toki on vaivatonta ulosvedettävän aisan avulla. Puhdistettua aluetta saat tunnissa aikaan jopa 30 neliötä ja käytössäsi on 20- max. 130 bar paine.

Painepesurista pystyt säätämään helposti painetta sen mukaan minkälaista kohdetta olet pesemässä. Kärcherin Home & Garden -sovelluksesta löydät useita hyödyllisiä toimintoja, joiden avulla käytät painepesuriasi monipuolisesti.

Kärcher tarjoaa myös pidennetyn takuun painepesureilleen, jopa viideksi vuodeksi. Takuu astuu voimaan, kun laite on rekisteröity. Säilytä ostokuitti sekä rekisteröinnistä vastaanottamasi vahvistusviesti takuuajan.

Tutustu lisävarusteisiin sekä painepesureihin lisää

Kärcher Oy
Varusteet
asuminen
huolto
ekologisuus
kunnossapito
ikkunat
koti
julkisivu
siivous
pihatyöt
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Mies pesee Kärcher terassipesurin avulla pihalaatoitusta
Apuvälineet keväisiin huoltotöihin
Lumien sulaminen ja kevään tulo paljastavat sen armotta. Pinttynyttä likaa löytyy vaikka muille jakaa. Harvaa kiinnostaa perinteinen puhdistustyö käsipelillä, joten apuvälineet ovat paikallaan. Näin saat siistin lopputuloksen kerralla, tehokkaasti ja ennen kaikkea nopeasti.
Mies pesee terassia käyttäen Kärcher T7-terassipesuria
Ennen kuin ostat painepesurin, lue tämä
Painepesuri on helppokäyttöinen apuri pihan kalusteiden, terassien ja oleskelualueiden sekä autojen ja kulkuteiden puhdistukseen. Kurat, siitepölyt ja pinttyneemmätkin liat on helppo häätää pois silmiä häiritsemästä. ”Painepesuri kuin painepesuri” voisi joku ajatella, mutta mitäpä jos hetkeksi pysähtyisikin miettimään, minkälaisia ominaisuuksia painepesurilta voisi tarvita omassa arjessa, ja kuinka usein painepesuria tarvitsee.
Betonista valettu sokkeli ennen eristämistä.
Tiedätkö sokkelisi kunnon? Olisiko syytä tarkistaa
Olet varmasti kuullut tarinaa menneiltä sukupolvilta siitä, miten talveksi suljettiin perustusten kissanluukut ja talven tultua kasattiin lunta sokkelin vierustalle eristeeksi pitämään lämpöä talon alla. Tarkoitus on ollut silloin poistaa veto ja estää pakkasen pääsy rakennusten alapohjaan. Kylmän päästessä alustaan, oli todellakin paksuilla räsymatoilla sekä villasukilla tarvetta. Jalat kun tuntevat vedon todella nopeasti.
rudus turvahiekka ja leikkihiekka
Turvahiekkaa ja leikkihiekkaa kullanmuruille
Lähes jokaisen taloyhtiön pihalla on lasten leikkipaikka, jossa erilaiset kiipeilytelineet, keinut sekä hiekkalaatikot ovatkin usein kovassa käytössä. Koska käyttäjiä on monia ja heidän ikähaitarinsa vaihtelee vauvasta kouluikäisiin, asettaa se myös leikkipaikan turvallisuudelle omat kriteerinsä.Leikkikenttävälineiden turvallisuudesta ovat vastuussa välineiden valmistajat, leikkikentän ylläpitäjät sekä sen omistaja. Leikkikenttä tulee siis pitää kunnossa.
Akvatek viemärihuolto
Viemärin huolto: miksi viemäri tulee huoltaa?
Viemärin todellinen kunto saattaa tulla monelle yllätyksenä. Putkiston läpi kulkee paljon erilaista jätettä jo ihan vuositasolla. Vaikka ajattelisi, että hyvällä huuhtelulla ja säännöllisellä käytöllä viemärilinjasto pysyisi suhteellisen puhtaana, voi todellisuus olla kuitenkin jotain paljon karumpaa. Ikääntyvän viemäriputken sisään nimittäin kertyy tavaraa - rasvaa sekä muuta jätettä.
20219_72250.jpg
Tutustu syksyn upeisiin hirsitalouutuuksiin
Hongan uusi odotettu hirsitalomallisto on julkistettu. Honka Havu, Sumu ja kaksikerroksinen Touko ihastuttavat maisemaikkunoillaan ja avaran toimivilla pohjaratkaisuillaan. Talomalleissa on yhdistetty omakotitalo- ja vapaa-ajan asumisen parhaat puolet, mikä kiinnostaa tässä ajassa erityisesti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton