• Etusivu
  • Varusteet

Osallistu kyselyyn ja voita

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Allaway Oy
Julkaistu 18.03.2021
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Kerro mielipiteesi ja testaa samalla tietosi keskuspölynimureista. Samalla voit osallistua arvontaan, jossa vastaajien kesken arvotaan Allaway putkisto ja imurasiat – eli keskuspölynimurivalmius. Kysely on tarkoitettu erityisesti rakentajille ja rakentamista suunnitteleville. MIelipiteesi on tärkeä, joten vastaa ja voita.

Allaway Oy
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201510_44508.jpg
Terveellisempää ja viihtyisämpää siivousta keskuspölynimurilla
Sisäilman huono laatu on tutkimusten mukaan yksi merkittävimmistä allergioita lisäävistä tekijöistä. Vietämme ajastamme yli 90 % sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää, millaista ilmaa imuri jälkeensä jättää. Keskuspölynimurilla poistoilma johdetaan pois asutuista tiloista. Siksi se on suositeltava valinta jokaiseen kotiin.
20164_46167.jpg
Keskuspölynimuri takaa hyvän ja raikkaan sisäilman
Nykyään lähes kaikkiin uusiin omakotitaloihin Pohjoismaissa asennetaan keskuspölynimurijärjestelmä tai valmius keskuspölynimurille. Kotimainen Allaway on tuotekehittänyt integroidun kokonaisjärjestelmän, jossa kaikki järjestelmän osat on suunniteltu ja testattu toimimaan keskenään. Tämä takaa käyttäjälleen pitkäikäisen ja kestävän järjestelmän.Valikoimasta löytyy kattavat ratkaisut omakotitaloihin, rivi-, kerrostalohuoneistoihin sekä muihin erikoiskohteisiin (veneisiin, linja- ja asuntoautoihin). Lisäksi Allawaylta löytyy ammattilaisjärjestelmät ammattikohteisiin kuten hotelleihin ja päiväkoteihin.
20164_46347.jpg
Keskuspölynimurin voi hankkia kotiin myös jälkiasennuksena
Keskuspölynimuri soveltuu jokaiseen kotiin, se voidaan suunnitella ja asentaa rakennusvaiheessa tai jälkiasennuksena. Keskuspölynimuri soveltuu niin omakoti-, pari-, rivi- kuin kerrostaloon.
20104_21081.jpg
Monitoimikoneella toteutat ideasi
Boschin monitoimityökalu PMF 180 E on uskomattoman monipuolinen: sillä onnistuu niin sahaus, jyrsintä, kaavinta, katkaisu kuin hiontakin. 180 W:n moottori on voimakas ja tehokas. Portaaton värähtelynopeuden säätö (15000-21000 värähdystä minuutissa) pitää tärinän vaimeana ja mahdollistaa erilaisten materiaalien takaiskuttoman ja tarkan työstämisen.Lisää sähkötyökaluista...
20109_23152.jpg
Alusmattoa tarvitaan
Hyvän lattianalustuotteen tehtävä on estää mahdollisen kosteuden pääsyn lattianpinnotteisiin sekä mahdollistaa kosteuden poistumisen rakenteesta. Samalla se toimii hyvänä askeläänieristeenä sekä tasaa alustan epätasaisuuksia.Betonisten välipohjien tai kosteiden tilojen (esim. saunan ja pesutilojen) yläpuolelle asennettaessa parketti vaatii aina kosteuseristeen.
201111_28692.jpg
Vihreä betoni pienentää rakentamisen hiilijalanjälkeä
Kestävä rakentaminen tuottaa pitkäikäisiä energia- ja ympäristötehokkaita rakennuksia ja rakenteita ja torjuu näin ilmastonmuutosta. Rudus Oy vastaa alan haasteisiin lanseeraamalla ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavan betonilaadun, Rudus Vihreä betoni.- Ihmisten ympäristötietoisuus on kasvanut ja lisääntyy koko ajan. Nyt ollaan kiinnostuneita mahdollisuudesta vaikuttaa pienempään hiilijalanjälkeen, toteaa Ruduksen toimitusjohtaja Lauri Kivekäs. Rudus Vihreä betoni tarkoittaa, että yhtiömme pystyy nyt asiakkaan niin halutessa toimittamaan betonilaatuja, joiden tuotannosta aiheutuva hiilijalanjälki on 20-50% perinteisiä betoneita pienempi.Lue lisää Ruduksen tuotteista

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton