• Etusivu
  • Rakentaminen

Onni-Pelle viihdyttää messuvieraita

Rakentajan toimitus
Päivitetty 21.01.2013
20072_3388.jpg

Onni-Pelle viihdyttää vieraita koko messujen ajan yleisön joukossa kuljeskellen sekä Muksulassa vieraillen. Messuvieraiden joukossa saattaa kulkea hahmo jos toinenkin - taitaapa Onni-Pellellä olla rooli jos toinenkin hihassaan... Onni-Pellen eläinaiheiset ilmapallot ovat olleet messujen pikkuvieraiden suosiossa useita vuosia ja niitä tehtäneen jälleen.

Ilmaisen Muksulan valvotuissa olosuhteissa on perheen pienempien mukava hengata muiden lasten kanssa, väritellä kuvia, lukea kirjoja tai katsella piirrettyjä.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

verkkolehtiautomaatti_P_13038.jpg
Sammaleenpoistoaine
Icopal Sammaleenpoistoaine poistaa sammaleen tehokkaasti katoltasi. Tuote sopii esimerkiksi Decra-kiviteräskatteen, tiilikatteen ja bitumikatteen puhdistamiseen. Aineella voidaan poistaa sammal ja lika myös lasi-, marmori-, muovi- kivi- ja betonipinnoilta.Sammaleenpoisto suoritetaan kuivalla säällä. Laimennettu liuos ruiskutetaan, kaadetaan tai harjataan puhdistetulle pinnalle, annetaan vaikuttaa vähintään 36 tuntia jonka jälkeen sammal irtoaa helposti harjaamalla. Biologisesti hajoava Icopal Sammaleenpoistoaine on laimennettuna vaaraton nurmikolle ja muille kasveille. Oikea laimennussuhde on yksi litra Sammaleenpoistoainetta 20 litraan vettä.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
20201_62135.jpg
Osallistu ja voita - keittiöäänestyksessä Tulikiven Cooking!
Suomalaisesta vuolukivestä valmistetut Tulikiven Cooking-tuotteet sopivat ruoanlaittoon niin takan tulipesässä, leivinuunissa, grillissä kuin kaasu- ja sähköuunissakin. Vuolukiviastiat varaavat lämmön lisäksi tehokkaasti myös kylmää, joten ne soveltuvat pakastimessa viilennettyinä erinomaisesti kylmienkin ruokien tarjoiluun.
201210_32456.jpg
Kastellilta huolenpitoa omakotitaloille ensimmäisenä Suomessa!
Kastellin kattava Huolenpito-palvelu on laatuaan ensimmäinen Suomessa. Huolenpito-palvelu auttaa pitämään Kastelli-talon energiatehokkuuden ja teknisen kunnon hyvänä koko sen elinkaaren ajan. Esimerkiksi ilmanvaihtojärjestelmän toimiminen koko ajan suunnitelman mukaisesti varmistaa asumisviihtyisyyden ja säästää lämmitysenergiaa. Ammattitaitoinen huolenpito kasvattaa talon käyttöikää ja nostaa sen jälleenmyyntiarvoa.Pitää kodin kunnossa sisällä ja ulkonaMuistuttaa huoltotöistä oikeaan aikaanHavaitsee sään ja kulumisen aiheuttamat viat ajoissaLisää kodin ja laitteiden käyttöikääAuttaa säästämään energiaa ja vettäSäästää tulevissa korjauskuluissaKokoaa talon tiedot yhteen paikkaanKotitalousvähennys pienentää huoltokustannustaMerkkihuolto lisää talon jälleenmyyntiarvoa
201811_55293.jpg
Veto ei ole ilmanvaihtoa
Ilmanvaihdon rakennevuodot sekoitetaan painovoimaiseen ilmanvaihtoonSisäilmaan ja ilmanvaihtoon liittyy monia harhaluuloja. Monet suomalaiset uskovat yhä, että kodin ilma vaihtuu luonnollisesti ikkunanpielistä ja lattianraoista. Ilman rakennevuotoja luullaan virheellisesti painovoimaiseksi ilmanvaihdoksi. Todellisuudessa rakenteiden raoista virtaava ilma kertoo puuttuvasta tai puutteellisesta ilmanvaihdosta. Jos korvausilma kulkeutuu asuntoon rakennevuotojen, postiluukun tai viemärin kautta, se tuo sisäilmaan hajuhaittoja ja epäpuhtauksia.Huonoon sisäilmaan tottuu yllättävän nopeasti, joten keinoja sen parantamiseen jaksetaan harvoin selvittää. Useimmissa tapauksissa kodin ilmanvaihdon saisi kuitenkin hoidettua kuntoon muutamalla satasella. Ilmanvaihdon toimivuus on kiinteistön omistajan vastuulla. Taloyhtiöissä asukkailla on oikeus vaatia tarvittavia korjauksia. Ilmanvaihdolla on vaikutusta sekä asunnon kuntoon että asukkaiden hyvinvointiin.Muista suodattimet!Osta suodattimet Rakentaja.fi-verkkokaupastaOsta venttiilit Rakentaja.fi-verkkokaupasta
20115_26301.jpg
Loma-asuntomessualue
Loma-asuntomessualue sijaitsee Mäntyharjun kunnan Pyhäkosken alueella, kirkasvetisen Pyhäveden rannalla. 29 hehtaarin kokoiselle messualueelle on kaavoitettu yhteensä 25 loma-asuntotonttia, joista 13 on omarantaisia ja 12 kuivanmaantontteja. Jokaiselta loma-asuntotontilta on kuitenkin näkymä Pyhävedelle. Alueelle on kaavoitettu myös viisi omakotitalotonttia.Loma-asuntomessuilla on esillä 22 kohdetta ja 11 saunaa. Kohteista 21 on loma-asuntoja ja yksi omakotitalo.Messualueen viihtyisyyttä ja luonnonläheisyyttä on lisätty rakentamalla sen keskelle yhteisranta ja useita puistoalueita.Loma-asuntomessut Mäntyharjussa 27.6.-10.7.2011

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton