• Etusivu
  • Talo

Nopea muutos seinätekstiilillä

Rakentajan toimitus
Päivitetty 10.11.2010
20081_7877.jpg

Suurella seinätekstiilillä saa nopeasti ja edullisesti persoonallisuutta eri tiloihin. Sileä kangas ei kerää paljon pölyä kun muistaa imuroida ja tuulettaa sitä riittävän usein.

Kuvassa Marimekon puuvillakangas on ripustettu makuuhuoneen katonrajassa olevaan kiskoon.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20164_46290.jpg
Ohutsaumaliima katkaisee kylmäsillat
Nopea, helppo ja siisti!Harkon valinta on helppo – sitä valittaessa arvioidaan lämmönjohtavuuskerrointa, hintaa, ominaisuuksia ja siinä kaikki. Mutta miten kiinnitätä harkot onkin ihan toinen juttu. Harkon kiinnitystapaa valitessasi on hyvä huomioida, ettei laasti toimi eristeenä eikä katko kylmäsiltoja. Kovettunut Euro Mortar Ohutsauma- ja Kiviliima taas saumaa ja tiivistää seinäelementit samalla kertaa, ja vähentää lämmönhukkaa. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla!Myös pihamuurien kokoaminen Tytan Euro Mortar Ohutsauma- ja Kiviliiman avulla on helppoa ja nopeaa.
Tyttö nojaa sohvaan
Keskuspölynimurin toimintaperiaate
Kun käyttäjä liittää letkun imurasiaan, lähtee imurasialta sähköinen viesti keskusyksikölle laitteiston käynnistämistä varten. Keskusyksikkö käynnistyy ja järjestelmän synnyttämä alipaine aiheuttaa imun runkoputkistossa. Keskusyksikkö on toiminnassa niin kauan, kunnes letku irroitetaan imurasiasta. Kehittyneimmät keskuspölynimurit ovat varustettavissa myös kahvakäynnistyksellä.Yhdellä imurasialla jopa sata neliötäImuroidessa käytetään yleisesti 8 metrin pituista kevyttä letkua, joka ylettyy jopa 100 m² kokoisen alueen siivoamiseen. Imurasiat ovat tyylikkään huomaamattomia ja ne suositellaan asennettavaksi käytön kannalta parhaaseen paikkaan noin metrin korkeudelle.
200812_14346.jpg
Ideaparkin Talopäivät 9-11.1.2009
Kuluttajille Ideaparkin Talopäivät tarjoaa yhdessä Ideaparkin erittäin laajan sisustusliikkeiden ja rakennusalan toimijoiden täyttämän makasiinien valikoiman kanssa ainutlaatuisen kokonaisuuden. Lähes 40 000 neliömetriä ideoita rakentamiseen, remontointiin, asumiseen ja sisustamiseen. Kaikki saman katon alla, ilman sisäänpääsymaksua ja ilmaisia pysäköintipaikkoja 4500:lle autolle! Talopäivienkin ajan Ideaparkissa palvelevat 35 sisustamisen ja rakentamisen toimijaa. Talopäivillä mukana mm. Jämerä-kivitalot.Tervetuloa!
20081_8506.jpg
Artek - taidetta ja teknologiaa
Artek tunnetaan klassikoista, jotka ovat aina ajankohtaisia. Alvar Aallon ajaton muotoilu, puhdas muotokieli, kestävyys ja korkea laatu ovat olleet Artekin suosion tae jo 70 vuoden ajan.
20222_76980.jpg
Paraisille rakentuu ainutlaatuinen ekokylä
Nina ja Tero Ingeliuksella on takataskussaan useampi kokemus kosteus- tai homevaurioisista asunnoista. Kun heille tuli tarve etsiä uusi koti, he havaitsivat, että terveellistä rakennustapaa ja -materiaaleja ei yhdestä paikasta tunnu löytyvän. Lopputuloksena piti kääriä hihat itse. Nyt omasta kodista tulee konseptitalo Paraisten Kirkkosalmenrantaan, ja Ingeliusten yritys Godai Oy rakentaa lähistölle seitsemän talon ekokylän.
20073_3946.jpg
Tehokkailla ja kestävillä välineillä parempaan tuottavuuteen
Työkalu- ja tarvikealaan erikoistunut Würth Oy on perustettu vuonna 1975. Würthin tuotevalikoimaan kuuluvat kiinnitystarvikkeet, työkalut, huoltotarvikkeet ja kemikaalit, hiomatarvikkeet, poranterät, kierretyövälineet, työsuojaimet sekä muut asennustarvikkeet.Würth Oy:n pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Riihimäellä. Koko maan kattavan Würth Center myymälä- verkoston ja yli 300 myyntiedustajan ansiosta olemme kaikkialla Suomessa lähellä asiakastamme.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton