• Etusivu
  • Varusteet

Modernit porras- ja kaideratkaisut viimeistelevät kodin ilmeen

Rakentajan toimitus
Päivitetty 30.09.2015
20159_44453.jpg

SP200 on Steelpro:n oma alumiiniprofiilitekniikalla toteutettu porrasjärjestelmä.

Modernit lasikaide-, porras- ja käsijohdejärjestelmät tuovat luksusta kotiisi. Lasikaiteet ja alumiiniportaat täydennettynä led-käsijohteilla tuovat kotiin huolitellun ja ylellisenkin ilmeen. Lasikaiteet luovat myös tilan tuntua pienenpäänkin tilaan.

Ilmavat lasikaiteet

LK-järjestelmät ovat lasikaiderakentamisen edelläkävijöitä. Steelpron suunnittelema lasikaide ei tarvitse pystytolppia, on turvallinen ja helppo asentaa. Se ei sisällä ruostuvia teräsosia ja on hinnaltaan kilpailukykyinen. Lasikaideprofiili valmistetaan alumiinista pursotustekniikalla. Siksi lopputulos on erittäin siisti, ja tyylikäs kokonaisuus on loppuun saakka mietitty.

Tyylikkäät portaat

SP200 on Steelpro:n oma alumiiniprofiilitekniikalla toteutettu porrasjärjestelmä. SP200 on kasvattanut suosiotaan yksityisten rakentajien keskuudessa järjestelmän tyylikkyyden ja asentamisen vaivattomuuden ansiosta. Steelpro toimittaa portaita myös suoraan yksityisiin kohteisiin.

Kaikki tarkkuutta tai erikoistyökaluja vaativat vaiheet tehdään tehtaalla tuotantotiloissa. Työmaalle on jätetty vain pakollinen: tehdasvalmisteisten osien yhteen pulttaaminen ja lasien asennus. Tuotteen kaikki osat ovat tehty alumiinista pursottamalla. Tämä takaa osien korkean laadun ja liitossaumojen siisteyden.

Portaan reisilankuissa on varaus pystytolpattomalle lasikaiteelle, mikä mahdollistaa lasikaiteiden käytön molemmilla tai vain toisella puolella portaikkoa.

Lue lisää portaista

Lasikaide ei tarvitse pystytolppia, on turvallinen ja helppo asentaa.
Lasikaide ei tarvitse pystytolppia, on turvallinen ja helppo asentaa.

Led-käsijohdejärjestelmä kruunaa portaat

Sisä- ja ulkotiloihin soveltuva Led-Käsijohdejärjestelmä on käytännöllinen, helppo asentaa ja lopputulos on todella tyylikäs. Kaikki osat toimitetaan pulverimaalattuina joko valmiista vaihtoehdoista tai asiakkaan valitsemaan sävyyn maalattuina. Järjestelmän suurimpia etuja ovat vaivaton asennus, varaus lähes kaikille led-valaisimille sekä nopea toimitus.

Sisä- ja ulkotiloihin soveltuva Led-Käsijohdejärjestelmä on käytännölinen, helppo asentaa ja lopputulos on todella tyylikäs.
Sisä- ja ulkotiloihin soveltuva Led-Käsijohdejärjestelmä on käytännölinen, helppo asentaa ja lopputulos on todella tyylikäs.
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20188_54406.jpg
Takkaa valitsemassa?
Tulisijaa valitessa tulee yleensä ensiksi miettineeksi, että takka sopii jo olemassa olevaan tai suunniteltuun sisustukseen. On kuitenkin olemassa myös muita tärkeitä yksityiskohtia, joihin kannattaa miellyttävän ulkonäön lisäksi paneutua. Valinnat kannattaa tehdä huolella, jotta tulisija palvelee parhaimmalla mahdollisella tavalla kotitaloutta. Mitä siis tulisi ottaa huomioon?
202212_80441.jpg
Rakentamisessa ja remontoin­nissa jokainen investointi on vastuullinen valinta
Elämä tuo tullessaan lukuisia muutoksia, isoja ja pieniä. Vuodet tuntuvat lipuvan ohitsemme varsinkin ruuhkavuosien aikaan ja koti kaipaa muutosta erilaisten tarpeiden mukaan. Koti kaipaa remonttia säännöllisesti ja siksi onkin hyvä pysyä tietoisena erilaisista tavoista tehdä vastuullisia ja pitkäikäisiä valintoja. Näin säästät luontoa, energiaa ja lompakkoa.
20144_39125.jpg
Tutustu juhlavuoden etuihin
Kastelli on luotettavaKastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994 eli 20 vuotta. Kastelli on Suomen ostetuin talomerkki 15 prosentin markkinaosuudella.Jokainen Kastelli-koti rakennetaan alusta loppuun asiakkaan toiveiden ja yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Kastelli tarjoaa markkinoiden laajimman malliston, monipuolisimmat tavat omakotitalon rakentamiseen sekä kattavat palvelut rakentamisen ja asumisen ajalle. Asiakkaat arvostavat Kastellin joustavuutta ja monipuolisuutta.Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 –ympäristöstandardien mukaisesti. Vakavaraisuudesta kertoo Kastelli-talot Oy:lle myönnetty AAA-luottoluokitus.Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talostaTilaa veloitukseton Kastelli-talokirja
tunnelmalliset ulkovalot pimeällä terassilla
Turvallista sähköä myös ulkotiloissa
Kosteisiin ja kylmiin tiloihin sekä ulkotiloihin kannattaa valita aina sellaiset pistorasiat ja kytkimet jotka kestävät ympäröivät olosuhteet. Täysin avonaisiin ulkotiloihin, kuten esimerkiksi talon ulkoseinään, tulee valita vähintään roiskevesitiiviit asennuskalusteet, joiden kotelointiluokka on IP44. Roiskevesitiiviyden lisäksi pistorasioiden on oltava vikavirtasuojattuja ja läpällisiä.Katetuille terasseille sekä kylmiin sisätiloihin voidaan tapauskohtaisesti asentaa myös sisätiloihin soveltuvia asennuskalusteita. Kaikki sähköasennukset tulee tehdä aina ammattilaisen toimesta, ja sähkömieheltä saat myös parhaan tiedon siitä, minkälainen kotelointiluokka kyseiseen sähköasennukseen tulevilla tuotteilla tulee olla.
20098_18002.jpg
Vanhan talon purkaminen
Ote päiväkirjasta: kevät 2009Rakennuslupahakemukseen liitettyä purkulupaa odotellessa mieheni ryhtyi rohkeasti työhön talon sisällä. Talo purettiin pintamateriaalien osalta käsin itse ja kokonaisuudessaan purkujäte lajiteltiin tarkkaan.Talo oli saatava pian pois rakentamisen tieltä. Kun rakennuslupa on saatu, rakentaminen alkaisi viipymättä. Tällöin vanhan talon on oltava siinä vaiheessa, että se vain rysäytetään kaivurilla maan tasalle. Suuret säästöt saavutetaan välttämällä sekajätekuormia, lajittelemalla purkujäte täysin ja tekemällä mahdollisimman paljon itse.
20176_49576.jpg
Kirsti Paakkanen suunnitteli laatusinetin Ormaxin aluskatteelle
Hengittävä aluskate suojaa talon rakenteita koko talon iän. Vielä nykyisinkin aluskate on liian usein kattorakenteen heikoin lenkki. Ormax-Tiilikatot halusi nostaa tämän asian esiin Suomen 100 v. juhlavuonna, jolloin erityisesti kiinnitetään huomiota kestävään ja terveelliseen rakentamiseen seuraavalle vuosisadalle. Juhlavuoden kunniaksi Kirsti Paakkanen kutsuttiin suunnittelemaan visuaalisuus Ormaxin suosituimmalle aluskatteelle. Designin ja markkinoinnin rautainen ammattilainen sai vapaat kädet suunnitteluun ja hän nosti esiin laatusinetin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton