• Etusivu
  • Rakentaminen

Mitä kaikkea voitkaan löytääAsuntomessuilta Jyväskylästä?

Rakentajan toimitus
Julkaistu 04.07.2014
20146_40110.jpg

Puutarha on vahvasti esillä messualueella. Yhtenä alueella olevista taideteoksista voi mainita Puutarhurin taivaan.

Sen lisäksi, että pääset Asuntomessuilla Jyväskylässä tutustumaan jopa 44 näyttelykohteeseen, kannattaa laittaa mieleen myös seuraavia tutustumisen arvoisia tapahtumapaikkoja ja käyttää hyödyksi alueella olevat palvelut ja näyttelyt.

Messualueelta löydät useita monipuolisia neuvontapalveluita. Yhdessä kumppaniensa kanssa Suomen Asuntomessut järjestää sisustus- , rakennus-, energia- ja sisäilmaneuvontapisteen messualueella. Neuvontapisteet ovat messuvieraille maksuttomia.

Lisäksi löydät messualueelta paljon uutta puutarhanäyttelyn muodossa. Puutarhanäyttely omalta osaltaan kantaa yhtä Asuntomessujen neljästä teemasta: puutarhaa. Puutarhoja on omalla näyttelyalueellaan kaikkiaan 9 erilaista, omalla teemallaan toteutettua.

Huomioi siis muun muassa nämä suunnitellessasi messukierrosta!

Sisustusneuvonta:

Mikäli sinulla on sisustuspulmia, kannattaa tulla niistä juttelemaan sisustusneuvontapisteessä toimivan Sisustusklinikan kanssa. Sisustusklinikan henkilökunta koostuu eri puolella Suomea toimivista sisustusalan ammattilaisista. Neuvontapiste sijaitsee Sisustushallissa ja on avoinna päivittäin klo 11-17. Varaa oma puolituntisesi sisustusneuvojan kanssa numerosta 040 246 2272 tai tule osastolle kyselemään vapaita aikoja.

Rakennusneuvonta:

Jyväskylän Rakennusmestarit ja –insinöörit AMK –yhdistysten asiantuntijat ovat paikalla opastamassa sinua rakennusaiheisissa pulmissa. Opastusta saat mm. pientalohankkeen sopimusten laadinnassa, tietopalveluissa sekä muissa omakotitalon rakentamiseen ja remontointiin liittyvissä asioissa. Neuvontapiste sijaitsee Rakennushallissa. Rakennus- ja remontointineuvontapiste on avoinna päivittäin klo 10-18.

Energianeuvonta:

Keski-Suomen Energiatoimisto tarjoaa sinulle puolueetonta energianeuvontaa niin rakentamiseen kuin remontointiin ja asumiseen liittyvissä asioissa Energianeuvontapisteessa. Energianeuvontapiste sijaitsee rakentajahallissa ja on avoinna päivittäin klo 10-18.

Sisäilmaneuvonta:

Sisäilmainfopisteestä saat puolueetonta asiantuntijaneuvontaa messujen jokaisena päivänä klo 10-17 välisenä aikana. Neuvojina ovat rakennusterveysasiantuntija, terveystarkastaja, LVI-kouluttaja ja sisäilmaneuvoja.

Messukohteissa on paljon nähtävää.
Messukohteissa on paljon nähtävää.

Messututkimus:

Saapuessasi messualueelle, jaetaan sinulle lipunmyynnin yhteydessä messututkimuslomake. Jotta messupalveluita voitaisiin kehittää, toivookin messuorganisaatio mahdollisimman monen vastaavan kyselyyn. Tutkimuslomakkeet palautetaan messuilta lähdettäessä messututkimuspisteeseen, joka sijaitsee sisustus- ja rakentajahallin läheisyydessä. Mikäli haluat vastata messututkimukseen sähköisesti, onnistuu se messututkimuspisteessä. Kaikkien tutkimukseen vastanneiden kesken arvotaan arvokkaita palkintoja.

Useita äänestyksiä

Voit valita messuilta oman suosikkisi. Anna äänesi messututkimuksen yhteydessä jaettavalla kilpailulomakkeella. Mikä on mielestäsi Paras Talo, Paras Sisustus ja Paras Piha? Äänestäessäsi osallistut samalla palkintojen arvontaan.

Voit ostaa liput jo ennakkoon

Katso lisää www.asuntomessut.fi

Haluatko ostaa liput jo ennakkoon? Voit ostaa pääsylippusi Loma-asuntomessuille sekä Asuntomessuille Jäsentukusta.
Lippukauppaan

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20151_42129.jpg
Mahtavat Jäsentukun messutarjoukset Rakentaja.Fi-osastolla
Rakentaja.fi Jäsentukun messutarjoukset odottavat sinua Myyrmäessä 30.1.-1.2.2015Sujuva rakentaminen vaatii aina asianmukaiset työkalut ja koneet. Boschin tuotteissa yhdistyvät tehokkuus, ergonomia sekä käytön helppous. Laajasta tuotevalikoimasta löytyvät koneet rakentamisesta ja remontoinnista aina puutarhan hoitoon.Boschin tuotteet esittelyssä messuosastolla 33D.Tutustu Rakenna&Remontoi 2015 -messuihin
20133_34201.jpg
Korjausrakentamisen ja remontoinnin energiamääräykset
Energiamääräykset koskevat 1.9.2013 alkaen myös korjausrakentajaa ja remontoijaa. Luvanvaraisissa korjaus- ja muutostöissä on tarkasteltava mahdollisuutta energiatehokkuuden parantamiseen samalla, kun muutostyöhön ryhdytään. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?
20234_81436.jpg
Klamydian Vesku Jokisen kotiin valittiin uusi vaivaton ilmanvaihto
Klamydiasta tuttu vaasalainen muusikko Vesku Jokinen tilasi kotinsa ilmanvaihdolle huollon, mutta saikin lopputuloksena kotiinsa uuden vaivattoman CASA-ilmanvaihdon.
20081_8185.jpg
Puutuotteilla parannat asumisen laatua
Ympäristöystävällisellä kotimaisella puulla on luonnonmateriaalina ominaisuuksia, jotka vaikuttavat kokemaamme asumismukavuuteen. Sisäilman kosteus asuintiloissa vaikuttaa asuinviihtyvyyteen. Puupinnat tasapainottavat sisäilman kosteutta.Puutuotteet ovat turvallisia sisustustuotteita. Massiivipuu, lämpöpuu ja vaneri eivät sisällä haitallisia tai terveydelle vaarallisia aineita. Puutuotteilla on uutena miellyttävä tuoksu, mutta niistä ei vapaudu sisäilmaan epäterveellisiä aineita tai yhdisteitä.
201312_37350.jpg
Hirsirakennuksessa korkeatasoinen asuinmukavuus
Hirsi on ikivanha rakennusmateriaali, jonka käytölle on monta perusteltua syytä. Massiivipuu tasaa kodin ilmankosteutta jo luonnostaan, jolloin huoneilma ei ole liian kuiva tai kostea. Tuloksena on terveellinen koti, jossa on hyvä sisäilma, miellyttävä akustiikka ja kosteusturvalliset rakenteet. Samalla hirsitalo on pitkäaikainen ja kestävä valinta myös tuleville polville.Tutustu Hongan laajaan valikoimaanJätä yhteydenottopyyntö Hongan edustajalle
20134_34727.jpg
Rudus Oy Kevätpuutarha 13 -messuilla:Tunnelmallinen piha Ruduksen uusilla betonikivillä
Rudus esittelee Kevätpuutarha 13 -messuilla osastollaan 6f89 monipuolisen valikoiman betonisia ja graniittisia Rudus Formento -maisematuotteita. Joukossa on kolme uutuutta: luonnonkivimäiset Louhi-kivet, Tosca-laattasarja sekä Roomalaisten kivien profiloitu pinta. Yhteistä niille on kaunis, elävä pinta, joka antaa pihalle vivahteikkaan ilmeen.Osastolla voi kysyä neuvoa pihan perustamisesta sen rakentamiseen, viimeistelyyn ja pihakiveyksen huoltoon asti. Rudukselta saa maisematuotteiden lisäksi kaikki pihan rakentamisen liittyvät kivipohjaiset tuotteet, jotka auttavat luomaan kauniita, toimivia ja vähemmän hoitoa vaativia piha-alueita.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton