• Etusivu
  • Talo

Marimekko-tuotteet keittiöön

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.01.2008
20081_8439.jpg

Marimekon monipuoliseen keittiö- ja kattaustuotteiden valikoimaan kuuluu sekä suosittuja klassikkokuoseja että sesongin uutuuksia. Eritunnelmaisten sarjojen monet tuotteet essuista tarjottimiin ovat myös erinomaisia lahja- ja tuliaistavaroita.

Hauskasti kuvioidut astiat ja keittiöliinat lukemattomine yksityiskohtineen piristävät kattauksia ja kotitöitä. Kauniiden kattausten perustaksi Marimekko tarjoaa valmiita pöytäliinoja sekä arkeen että juhlaan. Valikoimaan sisältyy useita erityylisiä kuoseja, niin uutuuksia kuin klassikoitakin. Lisäksi Marimekko-kuoseissa on saatavana myös magneetteja, jotka ovat jääkaapin ovessa kuin miniatyyritaideteoksia.

Marimekon kevään uutuuksia keittiöön

Marimekon uuden kevätmalliston kuosimaailmassa liikutaan niin maaseudulla kuin kaupungissakin, satumaisissa metsissä ja merten syvyyksissä. Rikkaassa väripaletissa vihreän monet sävyt saavat seurakseen kepeää pinkkiä, riemullista oranssia ja punaista, rauhallista sinistä, ruskeaa ja mustaa.

Kevätjuhla

Miina Äkkijyrkän suunnittelemassa Kevätjuhla-kuosissa on voimaa, vapautta ja rohkeaa heittäytymistä. Sarjan tuotteista välittyy kevätlaitumille kirmaavien vasikoiden villi riemu puhtaana ja valloittavana. Riemua ilmentävät hienosti kuosin raikkaat pohjavärit: hehkuva oranssi, heleä vihreä ja turkoosi. Valloittavasta sarjasta löytyy keittiöön keittiöpyyhkeitä, tarjottimia, mukeja ja lautasia. Sarja on saatavana kaupoissa viikolla 7.

20081_8429.jpg
20081_8430.jpg

Metsänväki

Kristina Isolan sadunomainen Metsänväki-kuvio on omistettu rakkaille ystäville: metsän puille ja pensaille, jotka vuodesta toiseen pysyvät uskollisina paikoillaan. Keittiössä lempeät ystävät luovat levollista tunnelmaa ja saavat hyvälle tuulelle. Metsänväki-kuviollisia keittiötuotteita ovat tarjottimet, keittiöpyyhkeet ja magneetit. Sarja on saatavana kaupoissa viikolla 3.

20081_8432.jpg
20081_8433.jpg

Umi

Hennamari Asunnan suunnittelemassa Umi-kuviossa sukelletaan suuren kalan kanssa valtameren syvyyksiin. Kuosin tummat sävyt ja vaaleat ilmakuplat kuvaavat hienosti vedenalaisen maailman salaperäistä tunnelmaa. Kuosi viehättää niin lapsia kuin aikuisiakin, paitsi kankaana, niin keittiöön istuvina mukeina ja tarjottimina. Sarja on saatavana kaupoissa viikolla 6.

Kirsikka

Iiro A. Ahokkaan suunnittelema Kirsikka-sarja on sekä väreiltään että muotokieleltään hillityn tyylikäs. Kuosi kuvaa pelkistetysti puun alle varisseita kirsikoita. Sarjan keittiötuotteisiin kuuluvat tarjottimet, esiliinat ja pannulaput. Sarja on saatavana kaupoissa viikolla 3.

20081_8435.jpg
20081_8436.jpg
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20235_81703.jpg
Aito ja alkuperäinen painumaton hirsi on testattu tuhansissa taloissa
Honkarakenteen hirsinööritTM kehittivät 20 vuotta sitten hirren, joka ei painu. Hongan painumaton hirsi mullisti hirsiarkkitehtuurin ja -rakentamisen.
201912_61920.jpg
Täyttä terästä jo 40 vuotta
Kevytrakenteiden uranuurtajana tunnettu Aulis Lundell on ollut mukana kehittämässä suomalaista kevytrakentamista jo 70-luvulta alkaen. Vuonna 1975 Suomessa käynnistettiin, Auliksen suunnitelmien mukaan, väliseinärankatuotanto ja jo 1980-luvulla väliseinärangan käyttö Suomessa alkoi yleistyä.
20098_17880.jpg
Aluskate - vain välttämätön paha?
Aluskatteen tarpeesta ja tärkeydestä ollaan montaa mieltä. Monille se on vain välttämätön paha, ja pakollinen kuluerä, josta halutaan säästää. Siksipä helposti tulee valittua se halvin muovikalvo mitä kaupasta löytyy. "Eihän se edes näy mihinkään sen jälkeen, kun vesikate on asennettu!" "Sehän on vain rakennusaikainen suoja, eikö kevytpressukin riittäisi?"Totuus on kuitenkin toinen: aluskatteella on useita tärkeitä tehtäviä. Ensinnäkin se ohjaa vesikaton raoista tai vauriokohdista läpi pääsevän kosteuden turvallisesti pois rakennuksesta. Toiseksi se huolehtii asuintiloista tulevan kondensoituvan vesihöyryn poistosta alusrakenteita ja lämmöneristeitä kastelematta. Lisäksi aluskate toimii rakennusaikaisena suojana, mutta vain väliaikaisesti. Vesikate suositellaan aina asennettavaksi mahdollisimman pian rakennuksen päälle.Lisätietoa Icopalin aluskatteista...
20201_62202.jpg
Kiinnitä ilman ruuveja tai laastia - katso asennusohjeet
Pitäisi kiinnittää kipsilevyt seinään, etkä halua käyttää ruuveja tai saneerauslaastia. Pieni väliseinä harkoista, mutta juotosbetonia ei löydy mistään. Miten saisit jalkalistat kiinni tiiliseinään proppaamatta? Tuntuuko tutulta? Liimaaminen on varmasti käynyt mielessä, mutta ottaako se edes kiinni?Kiinnityslaasti ja ruuvit ovat saaneet kilpailevan vaihtoehdon. Nopeasti kuivuva ja laajentumaton Tytan 60 sec liimavaahto saavuttaa alkutartuntalujuutensa jo 60 sekunnin jälkeen. Laajentumattomuus takaa liitettävien elementtien vakauden ja estää elementtien liikkumisen.
20223_77249.jpg
Nesco-tuotteet muuttavat Vesivek-brändin alle
Nesco Oy on valmistanut Suomessa sadevesi-ja kattoturvatuotteita jo vuodesta 1981. Vesivek-konserni on omistanut Nescon vuodesta 2016, siksi onkin luonnollista, että Nesco ryhtyy käyttämään Vesivek-brändiä ja sen nimi muuttuu Vesivek Tuotteet Oy:ksi 4.huhtikuuta 2022.
200812_14346.jpg
Ideaparkin Talopäivät 9-11.1.2009
Kuluttajille Ideaparkin Talopäivät tarjoaa yhdessä Ideaparkin erittäin laajan sisustusliikkeiden ja rakennusalan toimijoiden täyttämän makasiinien valikoiman kanssa ainutlaatuisen kokonaisuuden. Lähes 40 000 neliömetriä ideoita rakentamiseen, remontointiin, asumiseen ja sisustamiseen. Kaikki saman katon alla, ilman sisäänpääsymaksua ja ilmaisia pysäköintipaikkoja 4500:lle autolle! Talopäivienkin ajan Ideaparkissa palvelevat 35 sisustamisen ja rakentamisen toimijaa. Talopäivillä mukana mm. Jämerä-kivitalot.Tervetuloa!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton