• Etusivu
  • Rakentaminen

Maksu- ja rahoitusaikataulu

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Toimenpiteet:
Rakennuttajatehtävistä vastaava laatii alustavan maksu- ja rahoitusaikataulun ennen urakkapäätöksiä. Maksu- ja rahoitusaikataulu tarkistetaan urakkasopimusten hyväksymisen jälkeen ottaen huomioon sopimusten mukaiset maksuerätaulukot.

Vastuuhenkilöt:
Projektipäällikkö

Dokumentit:
Maksu- ja rahoitusaikataulu

Hyväksyntä:
Tilaaja

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20197_58978.jpg
Dekolakuun suunniteltiin toimiva siivousjärjestelmä
Kouvolan Pioneeripuistossa starttaa asuntomessut heinäkuussa 12.7.—11.8.2019. Kuukauden ajan messukävijät voivat käydä tutustumassa mielenkiintoisiin messukohteisiin. Messualueelle on rakentunut niin moderneja pientaloja, rivitaloja, paritaloja kuin uudenlainen senioriasumisen kortteli. Kokonaisuus on hieno yhdistelmä uusimpia asumisen ratkaisuja ja historiaa.
20227_78914.jpg
Tule asuntomessuille tutustumaan erilaisiin oviratkaisuihin
Moduulirakentaminen on erottamaton osa tulevaisuuden asuinrakentamista ja Liune on osana Lundell X MOD moduulikonseptia. Teräsmoduulit tuodaan toistamiseen asuntomessuille suuren yleisön eteen. Löydät Liunen ja X MOD kohteen rannan tuntumasta Ua5.
20095_16591.jpg
Pihakoulu: 1.2 Pihakiveyksen suunnittelu
Kiveysalueiden suunnittelua ohjaavat ennen kaikkea toiminnalliset tarpeet: Tuuletus- ja kuivaustelineelle on miellyttävää kulkea siistiä ja turvallista käytävää pitkin, ja pöytäryhmä tai aurinkotuolit pysyvät mukavasti aloillaan tasaisella kiveyksellä. Kiveyksen avulla saadaan vähennettyä myös soran kulkeutumista sisälle. Niinpä sisäänkäynti tyypillisesti päällystetään pihakivillä. Pihan kivipintoina käytetään useimmiten betonikiviä. Kestävä ja muodoiltaan mielenkiintoisempi luonnonkivi on myös mainio vaihtoehto.
20199_60056.jpg
Toimiva salaojitus estää syyssateiden tuomat harmit
Syksy on sademäärien kasvaessa hyvä ajankohta salaojajärjestelmän toiminnan testaamiselle, kun maa on märkää ja pohjaveden pinta korkealla. Tällöin veden virtauksen salaojissa voi usein nähdä tarkistuskaivoista ilman veden juoksuttamista.Tarkastuskaivoihin ja putkistoon voi kertyä esimerkiksi lietettä, hiekkaa, puunjuuria ja roskia, jotka heikentävät salaojien toimintaa tai aiheuttavat tukkeumia. Kun tarkastus tehdään säännöllisesti vähintään kerran vuodessa, huoltotoimiin päästään tarvittaessa ajoissa, eikä pahoja kosteusongelmia talon rakenteeseen ehdi syntyä.Kun tarkastus tehdään säännöllisesti vähintään kerran vuodessa, huoltotoimiin päästään tarvittaessa ajoissa.
20148_40687.jpg
Rännit rempallaan? Pyydä ilmainen kartoitus Vesivekiltä
Sadevesijärjestelmän tehtävänä on kerätä sadevesi ja siirtää se turvallisesti pois rakennuksen läheisyydestä. Puutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi suomalaisten kotien homevaurioihin. Hyödynnä Vesivekin tarjoama ilmainen kartoitus heti!Vesivekin asiantuntija käy kotonasi kartoittamassa sadevesijärjestelmän kunnon. Asiantuntija opastaa sopivien tuotteiden ja lisävarusteiden valinnassa. Tämän pohjalta tehdään tarjous haluamallasi sisällöllä.Kampanjaetuna VESIVEK-sadevesijärjestelmän ostajalle sadevedenkerääjä asennettuna kaupan päälle! Kampanjaetu on voimassa syyskuun loppuun asti, toimi siis nopeasti!Tilaa maksuton arviokäynti tästä
20231_52454.jpg
Kiinnitä seinälevyyn jopa 40 kilon ripustuskuorma
Gyproc Habito® on markkinoiden kovin kipsilevy, joka kestää kulutusta ja tarjoaa aivan uudenlaista ripustamisen vapautta. Habitolla on helppo rakentaa sisäseiniä, jotka eivät pienistä kolhiinnu ja joihin voi ripustaa suoraan esimerkiksi keittiön kaapistot. Lisäksi kipsilevy on fiksu valinta ääneneristyksen ja paloturvallisuuden suhteen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton