• Etusivu
  • Talo

LK Systems – LVI-tuotteet ja -järjestelmät kaikenlaisiin kohteisiin ammattitaidolla jo vuodesta 1910

Rakentajan toimitus
Päivitetty 23.05.2023
20231_80655.jpg

LK Systems Oy on yksi Pohjoismaiden johtavista LVI-tuotteiden ja -järjestelmien toimittajista. Yrityksellä on pitkä, yli 100 vuoden, kokemus LVI-alalta. Se on toiminut vuodesta 1910 lähtien. LK Systems on kansainvälinen toimija, jonka keskusvarasto sijaitsee markkinajohtajamaan Ruotsin Ulricehamnissa. Malmöstä LVI-tuotteita toimitetaan ympäri Eurooppaa, mutta Suomen asiakkaita palvellaan keskitetysti suoraan Keravan varastolta.

Info

Info

LK Systems yrityksenä

  • Perustettu vuonna 1910 nimellä Lagerstedt & Krantz
  • Toimi aluksi rautatuotteiden valmistajana
  • Muuttunut jälleenmyyjästä omien, teknologisesti edistyneempien tuotteiden ja ratkaisujen kehittäjäksi ja tuottajaksi
Myyntimme tapahtuu strategisesti sijoitettujen myyntikonttorien kautta, ja sitä tukee vahva keskusmarkkinointi. Teknisesti taitava henkilökunta ja alan asiantuntevat myyjät auttavat LVI-markkinoiden kaikkia toimijoita: tilaajia, rakennuttajia, tukkukauppiaita, konsultteja ja asentajia. Etenkin tuotteiden hyvä saatavuus on meille A ja O. Meillä on oma tuotevarasto Keravalla ja osa tuotteistamme (kuten Armatur) on myös saatavilla useiden LVI-tukkujen kautta. Tarkemmat tuotesaatavuudet saat olemalla yhteydessä suoraan myyntiimme.
LK Systems Oy

Tuotteet

Tuotetuki

Referenssit

LK Systemsillä on useita upeita referenssikohteita ympäri maailman ja yksi mairittelevimmista kohteista on ehdottomasti Euroopan ensimmäinen ja maailman suurin vedenalainen ravintola Under, joka on viisi ja puoli metriä pinnan alla.

Ravintola sijaitsee osittain veden alla, joten se on rakennettu kestämään meren, aaltojen ja tuulen aiheuttama paine.
Ravintola sijaitsee osittain veden alla, joten se on rakennettu kestämään meren, aaltojen ja tuulen aiheuttama paine.

LK Systems Oy on toimittanut kohteeseen lattialämmityksen, käyttövesijärjestelmän ja LK PAL Universal-putket.

Tutustu lisää LK Systemsin referensseihin

Tutustu lisää LK Systems Oy:n tuotteisiin

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö


Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

timpuri mikko merelä asentaa valesokkelin korjausta
Timpuri Mikko Merelä testasi Termotuote-valesokkelin korjausjärjestelmän
Valesokkeli-ratkaisujen takia home- ja lahovaurioituneiden seinärakenteiden korjaaminen on ollut perinteisesti aikaa vievää ja kallista. Ongelmaan on kehitetty kotimainen ja patentoitu ratkaisu Termo-tuotteella.Timpurille Talo -rakennusbloggarinakin tunnettu ja Timpurilta Talo -rakennusyrityksen perustaja Mikko Merelä testasi, miten Termotuote toimii ja miten helppo se on asentaa.
201511_44786.jpg
Erinomainen levyratkaisu remontoijalle
Erityisesti puu- ja kiviseinien uudelleen pinnoitukseen kehitetty Gyproc GSE 6 Remonttilevy Ergo on jokaiselle vanhan kiinteistön remontoijalle tarkoitettu erikoislevy. Levy on helppo käsitellä ergonomisen levykokonsa ja keveämmän painonsa ansiosta.
20206_65370.jpg
Ilmalämpöpumpulla poistat kosteutta ja parannat sisäilman laatua
Ilmalämpöpumpulla säästät lämmityskuluissa tyypillisesti noin 30–40 %. Säästöihin vaikuttavat maantieteellinen sijainti, lämmitystarpeen vaihtelu ja lämpöpumpun oikea käyttö. Ilmalämpöpumpulla avulla viilennät ja lämmität kotiasi vaivatta. Samalla parannat sisäilman laatua, koska ilmalämpöpumppu poistaa tehokkaasti kosteutta samalla puhdistaen sisäilmaa. Kosteudenpoistosta on hyötyä niin kotona kuin mökilläkin.
20199_59867.jpg
Terassikauden ei tarvitse olla vielä ohi
Syksyn sateet kertovat, että terassikausi alkaa olla auttamatta ohi. Ei välttämättä.Lasituksen myötä terassin käyttöaika pidentyy ja terassilla on miellyttävää nauttia pimenevistä illoista tunnelmallisessa valaistuksessa pitkälle syksyyn. Lasitettu terassi pitää myös tuulen tehokkaasti loitolla. Sääsuojan lisäksi hyvin suunniteltu ja kodikas lasiterassi toimii toisena olohuoneena, johon on mukava istahtaa nauttimaan lämpimästä kahvista tai vilvoitella saunan jälkeen. Kylmät varpaat lämpenevät termomatolla. Myös LED-valot on järkevä asentaa lasituksen asennuksen yhteydessä.
20221_74359.jpg
Pienennä asumiseen liittyviä kustannuksia helposti
Hyvä tapa pienentää kustannuksia on lähteä tarkastelemaan omia tottumuksiaan. Yksi, mitä olemme tottuneet käyttämään huolettomasti on vesi. Arkipäivän ruoanlaitossa sekä peseytymisessä jätämme hanan valumaan jopa huomaamattamme. Voisimmeko oikeasti säästää miettimällä tekniset ratkaisut kuntoon sekä tottumustemme tarkastelulla?
20078_6006.jpg
Kattotarvikkeet
Toimivaan kattoon tarvitaan aina katemateriaalin lisäksi myös läpi-vientejä, tiivisteitä ja rakennusmääräysten mukaiset kattoturvatuotteet. Laadukkaat, oikein asennetut tiivisteet takaavat katon tiiviyden ja yhteensopivat läpiviennit varmistavat katon toimivuuden LVIS-asennuksissa. Erilaisilla viimeistelytuotteilla voidaan hioa loppuun tiilikaton toimivuus ja ulkonäkö. Ormax kattopakettiin kuuluvat kaikki tarvittavat kattotarvikkeet - jopa päätykukko.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton