• Etusivu
  • Rakentaminen

Linkityksestä lisäarvoa

Rakentajan toimitus
Julkaistu 15.01.2010
20101_19869.jpg

Rakentaja-fi-kumppanuusverkko on yli sadan yrityksen muodostama palvelukokonaisuus. Rakentaja.fi-sivuilta löytyy yritysten tarjonta useista eri paikoista, usein eri tavoin. Kymmenkunta kumppaniamme on mahdollistanut kotisivujensa kautta myös toisensuuntaisen yhteyden. Tällainen vastavuoroinen liikennehän lisää käyntejä sivustollamme ja vastavuoroisesti jonkun toisen yrityksen linkitys voi ohjata rakentajan myös sinun edustamasi yrityksen tarjonnan pariin.

Eräänlainen "sloganihan" palvelustamme on, että kaikki markkinoivat kaikkia. Niinpä tämäntyyppisen linkityksen laittaminen ei ole todellinen kilpailu-uhka.

Mikä olisi sopiva paikka sivuillanne esimerkiksi seuraavantyyppisille otsikolle:

  • Lisää rakentamisen muista osioista
  • Rakentaja.fistä muut rakennusvaiheet
  • Katso myös Rakentaja.fi

Käy läpi myös muut kuten:

  • Seurantakohteet
  • Laskurit
  • Jäsentukku
  • Esitepalvelu

Rakentaja.fi-jäsenpalvelut

Toimituksemme auttaa tarvittaessa

Autamme mielellämme teknisessä toteutuksessa. Ota yhteyttä muustakin näkyvyydestänne huolehtivaan Susannaan, Minnaan, Sonjaan tai Tapioon. Mikäli näet, ettette voi osallistua tämäntapaiseen ketjutukseen, kuulisimme mielellämme perustelut.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201711_50891.jpg
Toimivaa, kaunista ja kestävää kattoturvaa
Kattoturvatuotteet ovat oleellinen osa yksilöllistä sadevesijärjestelmä- ja kattoturvasuunnitelmaa. Siinä huomioidaan talon tekniset ja toiminnalliset vaatimukset turvallisen, tarkoituksenmukaisen ja esteettisen ratkaisun saavuttamiseksi. Vesivek on kehittänyt eri käyttökohteisiin räätälöitäviä tikasjärjestelmiä, joiden avulla sekä huoltotoiminta että hätäpoistuminen rakennuksesta on mahdollisimman turvallista.Jätä yhteydenottopyyntö kattoturvatuotteista!
202012_67838.jpg
Hyvästit öljylle - näin sujui 60-luvun rintamamiestalon lämmitysremontti
Lämmityksen nykyaikaistaminen viimeisteli mittavat remontit läpikäyneen rintamamiestalon Paraisilla.
20174_48951.jpg
Takan energiatehokas käyttö - Tiesitkö nämä 5 vinkkiä?
Takan energiatehokkuus laskee, jos sitä käytetään väärin. Tulikivi kokosi viisi vinkkiä, joilla takkatulesta saa enemmän hyötyä irti:
20107_22620.jpg
Viilennä vihreällä, pidä pörssi plussalla
Helteisen sään nostaessa asuntojen sisälämpötiloja nousee myös sähkönkulutus. Huoneisiin tuodaan tuulettimia ja jäähdyttäviä ilmastointilaitteita. Ilman lisälaitteittakin sähkönkulutus nousee; kylmälaitteet joutuvat tekemään rankasti töitä pitääkseen ruuat viileinä ja pakasteet jäässä.Kuumalla säällä kylmälaitteen sähkönkulutus voi nousta huomattavasti. Kun käyttöympäristön lämpötila nousee 25 asteesta 32 asteeseen, kasvaa kylmälaitteen sähkönkulutus 25 - 40 prosenttia. Helteellä myös laitteiden käyttöhäiriöt lisääntyvät, kun lämpötilaero laitteen sisällä verrattuna ympäristön lämpötilaan on normaalia suurempi.
202210_73510.jpg
Mitä on tulevaisuuden puulämmitys?
Ympäristöystävällinen sekä pidemmän päälle taloudellinen kodin lämmittäjä on kotimainen varaava tulisija. Tehokkuutensa lisäksi tulisija luo ympärilleen lämmintä tunnelmaa. Puilla lämmitettäessä pystyy leikkaamaan muita energiakuluja, lisäksi se toimii yhdessä eri järjestelmien kanssa.
20127_31511.jpg
Päivitä kattotulityötietosi TTS:n kurssilla
TTS järjestää muun muassa monipuolista rakentamiseen ja remontointiin liittyvää koulutusta. Tarjolla on kestoltaan lyhyempiä kursseja sekä pidempiä koulutuksia, jotka tähtäävät ammattitutkintoon. Ajankohtainen kurssi tällä hetkellä on esimerkiksi kattotulityökurssi.Tutustu koulutuskalenteriinKattotulityökurssiKesto: 1 päiväHakeutuminen suoraan oppilaitokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton