• Etusivu
  • Talo

Lemminkäisen pääkonttori on liittynyt Green Office -verkostoon

Rakentajan toimitus
Julkaistu 09.02.2010
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Lemminkäinen Oyj:n pääkonttori on liittynyt WWF:n Green Office -verkostoon. WWF myönsi Helsingin Salmisaaressa sijaitsevalle konttorille luvan käyttää Green Office -merkkiä toimistotarkastuksen jälkeen.

Green Office on toimistojen ympäristöohjelma, jonka avulla työpaikat voivat vähentää ympäristökuormitustaan ja samalla saavuttaa säästöjä materiaali- ja energiakustannuksissa. Verkoston jäsenet ovat sitoutuneet tarkkailemaan ja vähentämään kulutustaan sekä tehostamaan kierrättämistä ja lajittelua.

Lemminkäinen on laatinut Salmisaaren toimistolle käytännönläheisen ympäristöohjelman, seuraa siinä määriteltyjen tavoitteiden toteutumista, kouluttaa ja opastaa henkilöstöä sekä tähtää jatkuvaan parantamiseen ympäristöasioissa.

Lemminkäisen pääkonttorille on valittu viisi ympäristöteemaa, joiden kehittymistä seurataan vuosittain: sähkönkulutus, paperinkulutus, kulutustavat, jätemäärät ja lentoliikenne. Tavoitteena on vähentää kulutusta asteittain.

Lemminkäinen on ensimmäinen Green Office -verkostoon liittynyt Suomessa toimiva suuri rakennusalan yritys. Suomen Green Office -verkostossa on mukana noin 170 organisaatiota ja yli 40 000 henkilöä.

Lemminkäinen-konserni toimii rakentamisen kaikilla osa-alueilla. Konsernin toimialat ovat talonrakentaminen, infrarakentaminen, talotekniikka ja rakennustuotteet. Liikevaihto vuonna 2008 oli noin 2,5 miljardia euroa, josta kansainvälisen liiketoiminnan osuus oli runsas neljännes. Konsernin palveluksessa on noin 9 000 henkilöä. Lemminkäinen Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.lemminkainen.fi
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20146_39713.jpg
Terassit esittelyssä
Oman huvilan terassi on paikka, jossa suomalaiset yleensä säiden salliessa viettävät aikaa koko perhe. Kalajoen Loma-asuntomessuilla terassit korostuvat vielä enemmän. Alueelta löytyykin terassineliöitä jopa noin 2 000 m². Näillä terasseilla tullaan viettämään aikaa, nauttimaan auringosta ja ennen kaikkea viihtymään.
53_P_29025.jpg
Energiatodistukset hyvin esillä
Energiatodistukset ovat eri puolella Suomea tehdyn selvityksen mukaan kattavasti esillä asuntonäytöissä. Todistus puuttui kokonaan vain 11 prosentissa näytöistä.
201411_41732.jpg
Lisävarusteet keskuspölynimuriin
Keskuspölynimurilla sekä siihen liitettävillä lisävarusteilla teet kodin siivouksesta entistä tehokkaampaa, nopeampaa ja miellyttävämpää. Niin pienet kuin suuretkin siivoustarpeet hoituvat vähällä vaivalla, kun tarvittavat siivousvälineet ovat helposti käytettävissä. Näin koti pysyy raikkaan siistinä ja puhtaana arjen askareiden keskellä.
201512_44971.jpg
Sisätilojen purkutyöt vanhassa talossa
Seurantakohteessa seurataan vanhan hirsirunkoisen omakotitalon remontoimista pariskunnan ja heidän pian syntyvän lapsensa kodiksi. Kertojana toimii perheen äiti. Talon remontoinnissa on tarkoitus käyttää mahdollisimman paljon ajalle tyypillisiä materiaaleja sekä värejä.Ihana, vanha omakotitalo on nyt meidän. Talo on erittäin mieluinen, mutta kaipaa isolla kädellä remonttia ennen kuin muuttaminen tulee kysymykseen. Vanhan talon remontointi aloitetaan tietysti sisätilojen purkutöillä, jotka päätimme hoitaa itse. Ennen purkamista piti kuitenkin miettiä, millaisen kodin haluamme itsellemme. Tämä ei oikeastaan tuottanut kovinkaan paljon päänvaivaa, sillä tiesimme melko tarkkaan, mitä tulevalta kodiltamme haluamme. Toivelistalla oli ainakin puulattia sekä pönttöuuni, ja niistä en ollut valmis luopumaan.
Palamaton roskakatos Rakennusbetoni
Uusi tuoteinnovaatio valtaa markkinoita: Palamaton katos kasvikatolla
Kiinteistöjen pihoilla jätekatos on tärkeä osa pihakokonaisuutta. Hyvin sijoitettu, toimiva, siisti ja ajanmukaisin ohjein varusteltu jätetila lisää jokaisen lajitteluintoa.
20177_49744.jpg
Häikäisevän valkoinen tiilijulkisivu erottuu
Mikkelin asuntomessuille valmistui Krivetzin perheen tarpeisiin suunniteltu koti. Talon runkotoimittajana on Omatalo ja julkisivu on verhoiltu Wienerbergerin häikäisevän valkoisella tiilellä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton