• Etusivu
  • Talo

Lastenhuonemaistiaisia messuilta

Rakentajan toimitus
Päivitetty 09.01.2024
20087_12129.jpg

Lastenhuoneissa on raikkaita värejä, tytöillä paljon punaisen kirjoa sekä pinkki-lime yhdistelmää, pojilla sinisen sävyjä ja omenanvihreää. Huoneissa on tehosteseiniä kuvioitu maalaamalla tai tarroin sekä tapetoiden valokuvia. Kalusteet ovat pitkälti perusvalkoista. Tuunattuja kirpparikalusteita ja metallisia sänkyjä löytyy niitäkin. Säkkituoleja, riippukeinuja, kerrossänky leikkitilalla, hauskoja valaisimia, suloisia pehmoja, design kalusteita – näitä voi bongata messujen lastenhuoneista.

Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20234_81366.jpg
Tiesitkö tämän? Näin nanopinnoite helpot­taa kylpy­huoneen puhtaana­pitoa
Nanopinnoituksella voi siirtää kylpyhuoneen täysremontin tarvetta. Samalla tilasta tulee ulkoisesti siistimpi ja sen käyttömukavuus paranee.
20081_7902.jpg
Vittinge
Vittinge on perinteinen, luonnonläheinen ja eleettömän kaunis savikattotiili. Vittinge- savikattotiili on erityisen sopiva kohteisiin, joissa halutaan kunnioittaa vanhaa arkkitehtuuria. Kaunispintainen Vittinge sopii kuitenkin erinomaiseti myös uudiskohteisiin. Perinteikkäät Vittinge-tiilet valmistetaan ilman lisäaineita luonnonsavesta polttamalla. Vittingeä saa yksi- tai kaksikouruisena.
20115_25991.jpg
Voiko lattiaa korottaa?
Lämmin autotalli laajennetaan asuintilaksi. Huonekorkeus on autotallissa n. 3 m ja tarkoitus olisi korottaa lattiarakennetta, jotta 2,60 m korkeat uudet kipsilevyt sopisivat hyvin seinään. Pohjarakenne on tällä hetkellä autotallissa: kapillaarikatkos (pesty sora), eristys 10 cm keskellä ja 15 cm laidoilla ja betonilaatta 8 cm. Itse lattiamateriaalista tulee hengittävä, lankkulattia tai esim. parketti. Huoneeseen tulee patterilämmitys. Autotallissa on viemäri keskellä ja kaadot viemäriin päin. Uuteen tilaan ei tule vesipisteitä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton