• Etusivu
  • Rakentaminen

Laskujen maksamisen varmistaminen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Toimenpiteet:
Tilaaja maksaa laskut viimeistään laskun eräpäivänä.

Vastuuhenkilöt:
Valvoja ja projektipäällikkö

Dokumentit:
Maksutosite

Hyväksyntä:
Projektipäällikkö

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20222_77001.jpg
Rannikkomaisemallinen Aisti-hirsikoti kohoaa Muumien naapurisaarelle
Naantalin Asuntomessualueen rakentaminen on täydessä vauhdissa ja kesän 2022 Asuntomessuilla pääsee muun muassa näkemään, kokemaan, tuoksuttamaan ja tuntemaan vastarakennetun hirsitalon hurman koko komeudessaan. Asiakkaan toiveiden mukaan muokattu Hirsi-Kastellin maisemallinen saaristokoti tarjoaa asukkailleen puhtaan sisäilman asumista sekä henkeäsalpaavan aitiopaikan merellisessä ympäristössä. Kurkataanpa projektia tarkemmin.
20223_77474.jpg
Kolmas sukupolvi tuo muutoksia ja vilskettä 1950-luvun omakotitaloon
Huittisissa sijaitsevan maatilan korkeimmalla kohdalla, talossa mäen päällä, on eletty 1950-luvulta saakka Törmälän suvun tahtiin. Nyt uusin sukupolvi tekee talosta omia tarpeitansa vastaavan, sillä Mari ja Mikael Törmälällä on yhteensä kuusi pientä lasta.
20092_15048.jpg
Syysseminaari lokakuussa
Rakentaja.fi Syysseminaari pidetään Hiljan päivänä, 8. lokakuuta Sanomatalossa. Tällöin vuoden 2009 rakentaminen alkaa olla numeroiden valossa paketissa, mutta yhteinen toivehan on, että tietäisimme silloin tulevasta enemmän kuin nyt helmikuussa kukaan uskaltaa arvata huomisesta.Seminaariohjelmassa on varmasti ekonomistin näkemys maailman rahoituskriisin tilasta ja sen vaikutuksista Suomeen ja edelleen suomalaiseen rakentamistilanteeseen. Me suorakanavalaiset kerromme tietysti omista tuotteistamme, palveluistamme sekä niiden kehityksestä ja näkymistä 2010.Seminaarin pituus on aamiaisesta lounaaseen. Varaa siis tämäkin päivä asioiden yhteiseen pohdintaan – ja älä missään tapauksessa järjestä silloin mitään, joka estää sinun ja muiden kumppaneidemme osallistumisen tilaisuuteen.
200811_14001.jpg
Vallox-ilmanvaihtokoneet
Vallox Oy on ilmanvaihtolaitetoimittajana mukana Suomen ensimmäisessä VTT:n määritelmän mukaisessa passiivitalohankkeessa, jonka toteuttavat yhteistyössä Paroc ja VTT. Vallox toimittaa kohteeseen matalaenergiailmanvaihtokoneen, joka pystyy hyödyntämään myös talon vierustalle asennettavan maalämmön keruuputkiston tuomaa lämpöä.
201711_51018.jpg
Kuivaketju 10 -koulutus Vantaalla
Koulutusaika: 17.5.2018 klo 9-16 (ilmoittautuminen ja kahvi alkaen 8:30)Koulutuspaikka: Hämeenkylän kartano, Juustenintie 1, VantaaAsiantuntijana: Sauli Paloniitty, TTS TyötehoseuraTavoiteKoulutuksen tavoitteena on vahvistaa ja syventää opiskelijan valmiuksia toimia kosteuskoordinaattorina ja opettaa hyödyntämään Kuivaketju 10:n mukaista toimintamallia.KohderyhmäKoulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on vahva rakennusalan koulutus ja kokemus sekä edellytykset toimia kosteuskoordinaattorin tehtävissä. Kosteuskoordinaattorilta edellytetään tyypillisesti vastaavaa pätevyyttä kuin kohteen vastaavalta työnjohtajalta.Koulutuksen sisältöKlo: 8:30-9:00 ilmoittautuminen ja kahviKlo: 9:00-9:15 Tilaisuuden avaus, Jukka Jaakkola, TTS TyötehoseuraKlo: 9:15-11:30Kosteudenhallintaa koskevat säädökset, lait ja ohjeetKuivaketju 10:n taustaaKuivaketju 10 -toimintamalliKosteuskoordinaattoriKuivaketju 10 -statusKosteusriskit ja niiden hallintaKlo: 11:30 -12:15 LounasKlo: 12:15 - n. klo 16Kuivaketju 10:n laadunvalvontamittaukset ja niiden tulkinta Kuivumisajan huomioiminen eri näkökulmistaEsimerkkejäSauli Paloniitty, TTS TyötehoseuraIlmoittautuminenIlmoittautuminen joko sähköiseen koulutuskalenteriin www.tts.fi tai sähköpostitse alla oleville.Koulutuksen hinta380€ + alv. (sisältäen koulutuksen, lounaan ja kahvit)Mikäli osallistut Kosteuskoordinaattori-PRO -koulutukseen käytyäsi tämän koulutuksen, hyvitetään hinta kokonaisuudessaan. Peruutusmaksu peruutettaessa viimeistään kahta viikkoa ennen koulutuksen alkua 25%, sen jälkeen veloitetaan koko koulutuksen hinta.Lisätietoja koulutuksestaOpintosihteeri: Mia Tokkari, 044 7143 722, mia.tokkari@tts.fiKehitys- ja asiakkuuspäällikkö: Jukka Jaakkola, 040 712 5048, jukka.jaakkola@tts.fiTTS – Sarkatie 1, 01720 Vantaa – www.tts.fiTTS pidättää oikeudet muutoksiin.
20205_64879.jpg
DIY-palstalta löydät tavallisen kodinomistajan remonttiarkea ja ratkaisuja
Tältä palstalta löydät tavallisen kodinomistajan remonttiarkea ja ratkaisuja matalalla kynnyksellä. Pyrimme etsimään helppoja keinoja ja parhaita neuvoja kaikkien kotiremppaajien käyttöön – neuvoja pintaremonttiin ja vinkkejä pikku nikkarointeihin. Kaikki palstalla esitellyt tapaukset on toteutettu kotioloissa ja ihan itse.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton