• Etusivu
  • Talo

Kylpyhuoneen uudella tulokkaalla on näköä ja kokoa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vieser Oy
Päivitetty 09.02.2023
20204_64330.jpg

Suuri designkansi on tehty näkymään sekä tuomaan mielenkiintoista persoonallisuutta kylpyhuoneen sisustukseen.

Vieser on ensimmäisenä yrityksenä tuonut pohjoismaisille markkinoille suurikokoiset designlattiakaivonkannet, jotka muuttavat lattiakaivon kansiritilän roolin täysin.

Jo aiemmin Vieser on lanseerannut ympyrän muotoisen Vieser Dot -kannen ja neliön muotoisen Vieser Square -kannen, jotka on valmistettu märkätilaan sopivista Accoya- ja Kebony-puumateriaaleista. Nyt markkinoille on tuotu kummastakin kannesta myös laatoitettavat versiot. Laatoitettavat kannet ovat samaa kokoa kuin puiset, eli ympyrän halkaisija on 60 cm ja neliön sivun pituus 60 cm.

Laatoitettavat kannet tarjoavat aivan uudenlaisia mahdollisuuksia muuttaa kylpyhuoneen lattianpinnan ilmettä. Kansiosa on kuin metallinen tarjotin, johon voidaan valita lähes mikä tahansa lattiaan soveltuva laatta. Laatta kiinnitetään kanteen joko laastin tai laattaliiman avulla.

Useita vuosia markkinoilla ollut Vieser Line -linjalattiakaivo toimii täsmälleen saman periaatteen mukaan, mutta se asennetaan tyypillisesti kiinni seinään tai lähelle sitä. Vieser Linesta poiketen Vieser Dot ja Vieser Square ovat keskilattialle suunniteltuja, jolloin ne sopivat luontevaksi vastinpariksi samanmuotoisille (ympyrä tai neliö) sadesuihkuille. Ideana onkin, että vakaiden ja tyylikkäiden kansien päällä voi seistä mukavasti suihkussa käydessä.

Square- ja Dot-kansien design on suunnittelija Saku Sysiön käsialaa.

Erityisen näyttävä kokonaisuus saadaan yhdistämällä suuri kansi suureen lattialaattaan. Esimerkiksi 60 cm x 60 cm -kokoinen laatta sopii kauniisti yhteen samankokoisen kannen kanssa.

Kun kaivonkanteen ja lattiaan valitaan samaa laattaa, kansi on mahdollista häivyttää lähes huomaamattomaksi osaksi lattiaa.
Kun kaivonkanteen ja lattiaan valitaan samaa laattaa, kansi on mahdollista häivyttää lähes huomaamattomaksi osaksi lattiaa.

Kun sekä kanteen että lattiaan valitaan samaa laattaa, kansi sulautuu lähes huomaamattomaksi osaksi lattiaa. Vastaavasti voidaan myös leikitellä kuoseilla ja korostaa kantta erilaisella laatalla. Kanteen voidaan yhtä hyvin valita yksi suuri laatta tai useampia pieniä laattoja − jopa mosaiikkia. Myös täyttö märkätiloihin sopivalla massalla, kuten mikrosementillä tai hartsilla, on mahdollista.

20204_64333.jpg
20204_64332.jpg

Tyylikästä muotoilua ilman kompromisseja

Vieserin designtuotteet ovat aina perustuneet vahvasti toiminnallisuudelle, joten kaikki designkannet sopivat ilman erikoisosia yhteen laadukkaiden Vieser One -lattiakaivojen kanssa, joita on asennettu jo yli 6 miljoonaa kappaletta.

Vieser One -kaivon virtaama riittää hyvin jopa kahdelle sadesuihkulle. Hyvän virtaustehon ansiosta vesi poistuu nopeasti kylpyhuoneesta, eikä suihkuvedessä siis tarvitse seisoskella. Voimakas virtaama myös toimii kuin itseään puhdistavana ominaisuutena: se vie mukanaan irtonaista likaa ja hiuksia tukkimatta kaivoa. Varsinainen puhdistus tehdään siksi vain harvoin, 1−2 kertaa vuodessa. Kun kannen alle halutaan ajan saatossa katsoa, se käy vaivattomasti tuotepakettiin kuuluvalla nostotyökalulla, jonka avulla isonkin kannen saa nostettua helposti ja ergonomisesti.

"Tavoitteenamme on tarjota tuotteita, jotka tukevat ihmisten sisustusunelmia ja inspiroivat heitä tekemään kylpyhuoneeseen entistä näkemyksellisempiä valintoja. Kaiken pitää lähteä kuitenkin siitä, että tuotteet ovat käytössä kestäviä ja turvallisia ja niillä on tarvittavat tyyppihyväksynnät. Haluamme tarjota laadukasta muotoilua ja tehokasta toiminnallisuutta − ilman yhtäkään kompromissia asennuksen tai huollettavuuden suhteen."

-Annika Jyllilä-Vertigans, CEO, Vieser

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattialaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin − sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla jo vuodesta 1973. Vieserillä on nykyisin toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Vieser Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
20184_52761.jpg
Lattiakaivojärjestelmä, joka mukailee sisustusta
Haluaisitko näyttävän ja tyylikkään pesuhuoneen? Onko mielessäsi jo upeat kaakelit? Olethan muistanut miettiä myös lattiakaivon merkityksen pesuhuoneesi ulkonäölle? Nyt kannattaa unohtaa valkoiset tai metallinväliset ritiläkannet pesuhuoneesi keskellä, sillä Vieser Linen lattiakaivojärjestelmän voit valita vaikka laatoitetulla kansivaihtoehdolla niin, että se on huomaamaton osa pesuhuoneesi lattiaa. Myös harjattu RST-malli soveltuu kylpyhuoneisiin, joihin halutaan ylellinen ja tyylikäs tunnelma.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.
20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
20216_71187.jpg
Osallistu mökkiäänestykseen - voit voittaa Oraksen mökkihanan!
Kesä on monelle suomalaiselle se vuoden kohokohta. Auringonlämpö hellii talven jäljiltä ja voi rauhassa viettää aikaa perheen kesken esimerkiksi mökillä. Miten ihanaa onkaan valmistaa ruokaa ulkosalla ja vielä nauttia siitä kesätuulen vienossa huminassa ja hyvässä seurassa. Mikään ei estä nauttimasta mökin rauhasta ja tunnelmasta myös syksyllä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton