• Etusivu
  • LVI

Kurastoppari stoppaa kuran

Rakentajan toimitus
Julkaistu 10.03.2008
20083_9334.jpg

Mikäli Suomen talvi muuttuu ilmastonmuutoksen myötä plusmiinus nollakeliseksi läpi talven, kaivataan mitä suuremmassa määrin kotiovelle kuran; kosteuden ja hiekan pysäyttäjää. Hyvä ovimatto pitää lattiat puhtaana ja takaa näin eteiseen siistin ensivaikutelman.

Kotimainen Kurastoppari pysyy pohjaominaisuuksiensa vuoksi hyvin paikallaan ja on näin ollen turvallinen. Kosteuden imevä matto pitää lattian kuivana ja luo näinkin turvallisuutta. Märkä lattia on liukas, ja kosteus ei ole hyväksi monelle lattiamateriaalillekaan. Matto on pestävä ja pakkasenkestävä. Luonnonkuitu imee ja sitoo kosteuden ja lian tehokkaasti. Näin säästyy siivoustyötä ja –kuluja. Vaalea kumilateksipohja ei murru, joten matto on helppo kääriä ravisteltavaksi kaatamatta hiekkaa lattialle.

20083_9335.jpg

Kurastopparin ja Kurastoppari+n runsaasta koko- ja värivalikoimasta löytyy sopiva ovimatto niin kotiin, kesämökille, veneeseen, asuntoautoon kuin toimistoonkin.

20083_9336.jpg
20083_9337.jpg
LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20198_59476.jpg
Onko valojen värisävyillä väliä?
Valon värilämpötila ilmoitetaan kelvineissä. Kelvin on valon koettu sävy. Luonnossa valon värilämpötila muuttuu jatkuvasti päivän aikana aamun lämpimänpunaisesta kirkkaan sinertävään päivänvaloon ja illan siniseen hetkeen. Luonnollinen valorytmi vaikuttaa moneen asiaan muun muassa toimeliaisuuteen ja virkeyteen. On sanottu, että ihminen erottaa värilämpötiloja noin 2 700K punaisesta 11 000K siniseen saakka. Keinovalaistuksessa päivänvalona on pidetty yli 5000K värilämpötiloja, ja lämpimänä alle 3000K värilämpötiloja. Neutraaliksi värilämpötilaksi nimitetään noin 4000K värilämpötiloja.
20149_40766.jpg
Öljylämmityksen energiansäästöön lämmityspaketti
Jos öljylämmitysjärjestelmäsi on hyvässä kunnossa ja haluat säästää lämmityskuluissa, hanki lämmityspaketti öljylämmityksen energiansäästöön. Täydellinen uusiutuvan energian lämmityspakettisisältää NIBE F2040 ilma/vesilämpöpumpun sekä SMO 20 ohjausjärjestelmän. NIBE ja jälleenmyyjäsi tarjoavat valmiiksi asennettua ilma/vesilämmitystä öljylämmityksen rinnalle. Järjestelmä toimii saumattomasti nykyisen lämmityksen kanssa.NIBE F2040 + SMO40 perustoimitussisältö:• F2040-8 ilma/vesilämpöpumppu• SMO 40 ohjausjärjestelmä• CPD11 kiertopumppu• KVR 3 m kondenssiputkiLVI-numero tuotepaketille: 5361625
20214_70356.jpg
Haluatko raidattomat ja puhtaat rännit?
Kesän ja mahdollisesti järjestettävien kesäjuhlien lähestyessä ryhdytään monissa omakotitaloissa puutarhan ja kodin kunnostuspuuhiin. Korona-aika on saanut suomalaiset muutoinkin satsaamaan entistä enemmän kodin viihtyvyyteen ja ulkonäköön. Hilseilevät maalipinnat tai sammaloitunut pihanurmi saavat kyytiä, mutta eräs yksityiskohta jää helposti huomioimatta, nimittäin sadevesikourut.Harvassa ovat ne ihmiset, jotka nauttivat rännien pesusta. Kannattaa siis hankkia sellaiset sadevesikourut, jotka eivät raidoitu - puhtaan valkoiset, hohtavan mustat tai siistin harmaat.
202110_72744.jpg
Tuntuuko turvalliselta jättää koti valvomatta? Mitä kotona tapahtuu, kun olet poissa?
Etätyö on voinut osaltaan häätää murtovarkaita mökiltä, mutta koti voi jäädä vartiomatta ja mökeilläkään ei vietetä välttämättä koko vuotta. Kodin ja vapaa-ajan asunnon ennakoivasti turvaaminen asuntomurroilta on järkevää jo pelkästään oman mielenrauhan vuoksi. Näiden ratkaisuiden avulla luot kodille tai vapaa-ajan asunnollesi turvaa sekä samalla itsellesi mielenrauhaa.
20212_68696.jpg
Hyvän sisäilman salaisuus
Nykyisin sisäilma ja sen laatu on paljon esillä. Puhutaan huonosta sisäilmasta ja useanlaisista yrityksistä parantaa sitä, mutta mitä jos jo lähtökohtaisesti pyrittäisiin siihen, että kotona, toimistossa tai periaatteessa missä tahansa sisätilassa on hyvä sisäilma heti alusta lähtien?Mikä on hyvän sisäilman salaisuus?
201411_41603.jpg
Näin pinnoitat takan antiikkilaastilla
Tulisijan muurauslaastien pitää kestää tulisijan eri osiin kohdistuvat lämpörasitukset sekä lämpötilojen vaihteluista johtuvat liikkeet.Tulisijojen muuraukseen tarkoitetut laastit ovat valmiita kuivatuotteita, joihin tarvitsee lisätä vain vesi.Rappauslaastit ja pinnoitteet antavat useita mahdollisuuksia tulisijan ulkonäön viimeistelyyn.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton