• Etusivu
  • Talo

Kun ostat Monier kattopaketin

Vie monier vanhan peltikattosi kierrätykseen veloituksetta

Rakentajan toimitus
Julkaistu 25.06.2008
20081_7896.jpg

Kattoremontissa sinulle saattaa jäädä kasa ongelmallisia kattopeltilevyjä, joiden hävittäminen voi olla hankalaa. Monier tekee tämänkin osan kattoremontista sinulle helpoksi, sillä Monier vie tontiltasi vanhan peltikattosi kierrätykseen veloituksetta! Tämän palvelun saat eduksesi, kun tilaat Monierilta kattopaketin ennen 15.11.2008. Etu koskee vain yksityishenkilöiden omakotitalojen / paritalojen kattoremontteja.

Jätä yhteydenottopyynto kattopaketista tai kattoremontista

Lisätietoa tiilikatteesta...

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20083_9673.jpg
Vaasassa ei vapista
Vaasan asuntomessualueella tehdään töitä kaikissa näyttelykohteissa. Kaduille ja lähistölle parkkeerattujen automäärien perusteella rakennusmiehiä on töissä varmaan parisataa, ellei ylikin. Aikatauluongelmia ei juuri näytä olevan, joten messut avautuvat varmasti täydessä valmiudessa messuyleisölle perjantaina 11. heinäkuuta. Kerromme kuvin ja sanoin seuraavien kuukausien ajan rakentamisen edistymisestä pureutuen välillä myös messuteemoihin.Katso maaliskuun puolivälin tilanne
200611_654.jpg
Tee Se Itse: puunkantoteline
Tämän kertaisessa Tee Se Itse -sarjassa tehdään puunkantoteline. Puunkantoteline on hyvä apuväline takkapuiden hakureissulla. Kantotelineen nikkaroimiseen voi käyttää rakentamisesta jääneet rimat ja listan pätkät. Ohjeita voi soveltaa oman puutavaratilanteen ja mielikuvituksen mukaan. Alustan voi myös tehdä umpinaiseksi, esim. paneelin pätkistä tai levystä.
20075_5254.jpg
10 ohjetta pientalon ilmanvaihtoon
Talon rakentaminen on useimmille elämän suurin investointi. Rakennusvaiheessa myös kodin ilmanvaihtoon kannattaa kiinnittää riittävästi huomiota.Vallox Oy:n tuotepäällikkö Erkki Marjasto antaa 10 käytännön neuvoa, joiden avulla jokainen pientalonrakentaja onnistuu varmistamaan kotiinsa terveellisen ja laadukkaan sisäilman.
20117_26980.jpg
Puu keskeinen materiaali
Puu päämateriaalinaPuurakentaminen on isossa roolissa Loma-asuntomessut Mäntyharjussa -tapahtumassa 27.6.–10.7.2011. Kahdestakymmenestäkahdesta messukohteesta 21 on rakennettu puusta. Hirsirakenteisia kohteita näistä on kymmenen.Perinteinen puurakennus ja erityisesti hirrestä tehdyt loma-asunnot ovat kaikkein suosituimpia. Hirsi rakennusmateriaalina sulautuu luontoon ja on tunnelmallinen. Mökkihän on vuosikymmeniä mielletty juuri hirsirakenteiseksi rakennukseksi.
2429_466759743_201471414437.jpg
Kurkista tunnelmia Asuntomessuilta
Asuntomessutjärjestetään vuonna 2014 Jyväskylän Äijälänrannassa.Nähtävillä on kaikkiaan yli 40 erilaista kohdetta, joista voi hakea itselleen vinkkejä sekä rakentamiseen että sisustamiseen. Moni-ilmeinen messualue yhdistelee luonnonläheistä asumista kaupunkiasumiseen.Alueen asemakaava mahdollisti monipuolisen asuinalueen toteutumisen. Tulevaisuudessa tällä Äijälänrannan asuinalueella tuleekin asumaan noin 800 - 1000 asukasta.Tässä tarjolla muutamia tärppejä Asuntomessuilta!
20116_26806.jpg
Suunnitelma, lupamenettelyt
"Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty" pätee myös kiinteistökohtaisen jätevesijärjestelmän suunnitteluun. Kun asianmukaiset luvat on hankittu ja ammattitaitoisen suunnittelijan laatima suunnitelma on kourassa, rakentamishankkeen perusasiat ovat kunnossa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton