• Etusivu
  • Rakentaminen

Kahdeksan miljoonaa sivua

Rakentajan toimitus
Julkaistu 04.07.2008
20087_11917.jpg

Suorakanava vastasi jo kolmannen kerran asuntomessujen virallisen messulehden tuottamisesta kokonaisvastuullisesti. Lehteä markkinoitiin näytteilleasettajille ja satakuntalaisille yrittäjille ja palveluntarjoajille kutsuvälineenä tutustumaan messujen näyttelykohteeseen tai messumatkalla erilaisten palveluiden ja tuotetarjontojen pariin. Porilaiset ja satakuntalaiset yrittäjät eivät oikein syttyneet koko messuajatukselle, niin ainutkertainen kuin se tapahtumana ja kävijämääriltään olikin. Tämä näkyi myös vähäisenä kiinnostuksena messulehteä kohtaan. Lehdestä tuli kuitenkin komea, 48-sivuinen julkaisu, jonka koko painosmäärä 150 000 kpl jaettiin Porin ympäristökuntiin reilu viikko ennen messuja – sopimuksen mukaan.

Pääosa lehden juttujen tekemisestä vastasi Suorakanavan toimittajat. Myös pääosa valokuvauksista, taitto, kahdeksan miljoonan sivun painatus ja jakelu hoidettiin Suorakanavasta. Lehden painoi Art-Print ja jakelusta vastasi Porin Jakelukeskus.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20234_81399.jpg
Pienennä energiankulutusta mökillä - ohjaa etänä
Mökkien sisustus ja varustelu on nykyisin jo omakotitalojen luokkaa, joten huoli asumattoman mökin kunnosta ja kutsumattomista vieraista on aiheellinen. Moni ei ehkä halua moista riesaa itselleen, vaan mieluimmin myy mökkinsä kuin omistaa. Etäohjaus voisi kuitenkin olla erinomainen ratkaisu sekä mittaviin energiansäästöihin että valvonnan ongelmiin.
20122_29379.jpg
Pihasuunnittelun tärkeys
Suunniteltu, rakennettu ja hoidettu piha on oleellinen osa nykypäivän omakotiasumista.Rakennukseen ja ympäristöön hyvin suunnitellulla pihalla on monia myönteisiä vaikutuksia:Asukkaiden tarpeiden ja toivomusten mukainen piha lisää hyvinvointia, viihtyisyyttä ja pihan käyttöäLaadukas piha nostaa kiinteistön arvoaHyvin hoidettu piha nopeuttaa kiinteistön myyntiä
20115_26308.jpg
Bosch uutuus - puukkosaha PSA 9000E nyt Jäsentukussa!
Boschin uusi puukkosaha PSA 9000 E sahaa kaikkea, mihin sahanterä osuu. Sen avulla sahaat esimerkiksi palkkeja, listoja ja metalli- tai muoviputkia, kun rakennat tai remontoit. Nopeudensäätö, SDS-kiinnitteisen sahanterän nopea vaihto ja vankka jalkalevy helpottavat työn tekemistä. Pian onkin valmista!
20199_59684.jpg
Etkö ole vielä käpertynyt omaan Kuoreesi?
Kastellilla on juhlavuosi käynnissä ja Kuori on valittu Kastellin juhlavuosimallistoksi juhlistamaan Kastellin 30-vuotista taivalta. Kodit ovat kauniita ja käytännöllisiä, moderneja ja ajattomia – aivan kuten suomalaiset toivovat. Kuori-malliston yksikerroksinen 135-malli tuli kolmanneksi Rakentaja.fi-sivun "Unelmien koti"-äänestyksessä.
Mies tutkii talon rakenteita
Mursimme katto­remonttien myytit - kuuntele uusi podcast
Voiko katto muka olla korjauksen tarpeessa, vaikka vesi ei tule sisään? Listasimme neljä yleistä kattoremontteihin liittyvää myyttiä ja mursimme ne.
20211_68219.jpg
Edelleen vakavia puutteita työmaiden sosiaalitilojen siisteydessä poikkeusaikana
Rakennusliiton mukaan koronatestejä vältellään rakennusalalla positiivisen tuloksen pelossa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton