• Etusivu
  • Rakentaminen

Isännöinti- ja huoltotoimen organisointi

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Toimenpiteet:
Rakennus liitetään tilaajan olemassa olevaan isännöinti- ja huolto-toimeen.

Vastuuhenkilöt:
Isännöitsijä tai huollon johtaja

Dokumentit:
Huolto-organisaatio

Hyväksyntä:
Projektipäällikkö

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20141_37730.jpg
Rakennustyön ilmoitusvelvollisuus verottajalle kiristyy
Ilmoitusvelvollisuus rakennustöissä kiristyy heinäkuun 2014 alussa. Rakennustyötä tilaavien yritysten ja itsenäisten ammatinharjoittajien on heinäkuun alusta lähtien ilmoitettava kuukausittain aikaisempaa tarkempia työmaakohtaisia tietoja verottajalle. Ilmoitusvelvollisuus koskee myös omakotitalojen ja kesäasuntojen rakennustyömailla; kotitalouden on jatkossa toimitettava rakennusluvan alaisista töistä verottajalle tiedot ennen loppukatselmuksen toimittamista. Aikaisemmin kotitalouden ei ole tarvinnut ilmoittaa vastaavista töistä, ellei se ole hakenut kotitalousvähennystä.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Betonilattian lisäeristys ja lattialämmitys?
Kysymys:Olemme lisäeristämässä vanhaa autotallia. Tila otetaan asumiskäyttöön. Betonilattian alla on tai ei ole styroxlevy, asiasta ei ole varmuutta. Käykö seuraava ratkaisu molemmissa vaihtoehdoissa: lisäeristyslevy 50 mm vanhan betonilattian päälle, sitten lattialämmitysputkisto 20 mm ja valuna 50 mm kipsilattia ja päällysteenä höyrysulku ja laminaatti?
20221_65156.jpg
Mistä jätevesijärjestelmän hinta muodostuu?
Mitä jätevesijärjestelmän hinta sisältää, kuinka pitkäikäinen investointi on, entä miten kannattaa vertailla järjestelmien toimittajia? Koska jätevesijärjestelmä takaa kiinteistösi jätevesien puhdasta ja terveellistä käsittelyä vuosikymmeniksi eteenpäin, taustatyö on tärkeää.
20224_77738.jpg
Pihasauna kruunaa arjen vuoden ympäri - valitse suosikkisi ja nauti löylyistä jo kesällä
Kevät antaa nyt odotuttaa itseään ja takatalvi yllätti monet ympäri Suomen vielä huhtikuun alussa. Pääsiäisen aika saa kuitenkin ajatukset lämpimiin ja aurinkoisiin päiviin vieden ajatukset kiireettömään ja rentouttavaan paikkaan, nimittäin saunaan. Sauna on suomalaiselle kuin toinen koti, monet saunovat päivittäin, valtaosa vähintään viikoittain. Liian pieni sauna ei tarjoa nautinnollisia löylyhetkiä, mutta onneksi Smartian valikoimista löytyy sauna jokaiseen makuun. Ja jos ei löydy, se suunnitellaan sinulle tarpeidesi ja toiveidesi mukaan!
20093_15922.jpg
Nyt rakennetaan edullisesti myös muuttovalmiiksi!
Kastelli uusi Economy –mallisto on saanut hurjan suosion. Muuttovalmiiksi rakennettu Economy tarjoaa jo edullisimmassa hintaluokassa kaikki tasokkaan Kastelli-asumisen edut; kestävät ja energiatiiviit rakenteet, arkkitehtien suunnitteleman toimivuuden sekä paikallarakennetun Kastelli-talon korkean jälleenmyyntiarvon. Economyn perusvarusteluun kuuluu mm. lattialämmitys, laatoitetut pesutilat, Puustelli-kalusteet jne.Tutustu Economy-varusteluun ja sisustukseen katsomalla esittelyvideo
20224_77935.jpg
Tuhansien eurojen säästö ratkaisi katto­valinnan
Maltillisena pysynyt hintakehitys on lisännyt tiilikattojen kysyntää. Tiilen suosion taustalla on myös halu lisätä asumismukavuutta.Tutustu syystarjoukseen artikkelin lopussa ja pyydä ilmainen kartoitus kattosi kunnosta!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton