• Etusivu
  • Rakentaminen

Hankkeen ja lupaehtojen täyttämisen valvonta

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Toimenpiteet:
Hankkeen rakennusluvassa esitetyt mahdolliset ehdot selvitetään ja tarvittavat toimenpiteet ehtojen täyttämiseksi tehdään. Rakennusluvassa edellytetyt tarkastukset pidetään oikea-aikaisesti sopimalla asioista riittävän ajoissa rakennustarkastajan kanssa.

Vastuuhenkilöt:
Projektipäällikkö ja valvoja

Dokumentit:
Tarkastuspöytäkirjat, hyväksymisleimat

Hyväksyntä:
Projektipäällikkö, rakennustarkastaja ja valvoja

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Rantasaunan perustukset
Kysymys:Tarkoituksena olisi korjata noin 16 neliön rantasaunan perustukset. Sauna on muutaman vuosikymmenen ikäinen ja se on rakennettu pilareille, jotka kallistelevat eri suuntiin, kuten myös koko sauna.Millaiset perustukset kannattaisi tehdä? Tarkoituksena on oikaista sauna ja samalla nostaa sitä hiukan ylöspäin, jotta se saadaan korkeammalle kuin saunaa ympäröivä maan pinta. Saunaa käytetään ainoastaan ns. sulan maan aikaan.
Rudus-betonilaatta-ja-reunakivet
Onnistunut pihakivetys...
Betonisten pihakivien ja -laattojen suosio kasvaa koko ajan. Eikä ihme; ne ovat helppoja asentaa, käytössä vaivattomia, viimeistelevät pihan ja jopa nostavat kiinteistön arvoa. Niiden hankkiminen on myös helppoa, sillä kivi- ja betonituotteita voi ostaa Rudus Betonituotteen verkkokaupasta. Kaunis ja kestävä pihakivetys on helppo toteuttaa, jos se perustuu hyvään suunnitteluun ja huolellisiin pohjatöihin.
20173_48506.jpg
Vanhat sadevesikourut vaihdettiin uusiin
Pirkanmaalla sijaitsevaan omakotitaloon vaihdettiin sadevesikourut uusiin. Vanhat, sisäpuolisilla kannakkeilla kiinnitetyt, rännit vaihdettiin alumiinisiin Arvo-kouruihin, jotka asennetaan aina ulkopuolisin kannakkein.
20183_52054.jpg
Kouluttaudu rakennus- tai kiinteistöalan ammattiin työn ohessa
TTS – Työtehoseura on valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio. TTS kouluttaa vuosittain tuhansia opiskelijoita eri alojen ammattilaisiksi ja osaajiksi. Koulutusta tukee aktiivinen tutkimus- ja kehitystoiminta.
20087_11833.jpg
4 Valokaari
Näytteilleasettaja: Kastelli-talot Oy Pihasuunnittelija: Seppo Koskinen Loma-asuntomessujen kohde 9Jo kauempaa mereltä päin näkee, että Valokaaressa on satsattu terasseihin. Terassit peittävät kohteen pihaa pinta-alaltaan n. 400 m²:n verran. Suuren rantaterassin eri puolille on saatu sijoitettua niin ruokailuryhmä kuin aurinkotuolitkin. Terassin jatkona on reilun kokoinen laituri, jonka kannella sopii myös viettää aikaa. Tilaa on isommillekin rantajuhlille. Saunarakennuksen korkeamman terassiosan alle on järjestetty säilytystilaa esimerkiksi puutarhakalusteille. Kokonaisuuden toteutuksessa on hyödynnetty myös vanhoja veneiden vesillelaskupaikan rakenteita. Terassin puupintojen lomaan on sovitettu istutusalueita. Kokonaisuus on erittäin vaivaton lomailijan kannalta.
20084_10135.jpg
Reseptejä kesäkeittiöön
Grillatut ravunpyrstöt (2-3:lle)Aika: 45 min.200 - 350 g pakastettuja ravunpyrstöjä 3 - 4 vartta varsiselleriä 8 - 10 kirsikkatomaattia 1/2 tl suolaa ripaus mustapippuria 2 rkl öljyäDijoninkastike:1 pkt tai pussi hollanninkastiketta 2 rkl dijoninsinappiaSulata ravunpyrstöt hitaasti ja taputtele ne kuiviksi talouspaperilla. Huuhtele sellerinvartaat ja tomaatit. Pujota ravunpyrstöt, selleriviipaleet ja tomaatit vuorotellen vartaaseen melko tiukkaan. Mausta vartaat suolalla ja pippurilla ja sivele pinta kevyesti öljyllä. Nosta vartaat foliolla vuorattuun grillipannuun ja grillaa niitä uunin ylätasolla n. 5 minuuttia tai sitten hiiligrillissä. Valmista kastike vartaiden kypsyessä. Valmista hollanninkastike kokkaaja-sivuston ohjeen mukaan tai pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta sinapilla. Tarjoa esim. keitetyn riisin kera.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton