• Etusivu
  • Varusteet

Hanki hyvät perustyökalut ja vuokraa harvemmin tarvittavat ammattitasoisena

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Cramo Finland Oy
Päivitetty 06.07.2023
20236_82468.jpg

Vuokraamalla saat käyttöösi ammattitasoisia työkaluja ja asiantuntevaa palvelua.

Kotiin tai työmaalle kannattaa hankkia hyvät perustyökalut, joita tarvitaan usein. Niissä kannattaa satsata laatuun, mikä toki tarkoittaa usein vähän suurempaa hintaa. Hyvä lähtökohta hankinnoissa on miettiä, kuinka usein tätä tarvitsen vai voisiko sen vuokrata tarvittaessa.

Ammattilainen käyttää ammattityökaluja ja amatöörille olisi vielä tärkeämpää, että työvälineet ovat hyvät. Kun ammattitaidossa on pieniä puutteita, huonot työvälineet eivät ainakaan paranna tilannetta. Akkukäyttöinen ammattitason ruuvinväännin on hyvä hankinta jo kerrostaloasujalle. Akkukäyttöinen jiirisaha alkaa olla jo harvemmin tarvittava ja kallis investointi käytettäväksi kerran vuodessa.

Työvälineiden säilyttäminen vaatii myös tilaa. Niiden tulisi olla siistissä järjestyksessä, jotta ne myös löytää, kun niitä tarvitsee. Tilaa ei vaan aina tahdo löytyä riittävästi. Kannattaakin siis miettiä, ostaako halvan tarjoustyökalun, vai hakeeko vuokraamosta laadukkaan ja huolletun laitteen, jos sellaista sattuu tarvitsemaan.

Cramolta saa uudet ja modernit laitteet

Cramolla on vauhditettu kasvua ja kilpailussa pärjäämistä jo parin vuoden ajan mittavilla kalustoinvestoinneilla. Kuluvan vuoden aikana on satsattu lähes 35 miljoonaa uuteen kalustoon. Hankinnan pääpaino on uusissa koneissa, kuten nostimissa, kurottajissa ja maanrakennuskalustossa. Investoinneilla laajennetaan myös Cramon valikoimaa energiatehokkaiden ja vähäpäästöisten koneiden osalta. Satsauksia on tehty myös pieniin sähkökäyttöisiin työkaluihin.

20236_82469.jpg

Asiantuntijalta juuri oikea työkalu

Cramon asiantuntijat vuokraamoissa auttavat etsimään parhaat ratkaisut isompiin ja pienempiin projekteihin. Vuokraamoverkosto on kattava – lähes 40 vuokraamoa ympäri Suomen. Toimipisteeltä saa myös opastuksen koneen tai laitteen käyttöön. Laitteiden tekniset tiedot ja käyttöohjeet löytyvät myös verkkopalvelusta.

20236_82470.jpg

Vuokraukset myös verkosta

Työkaluihin ja -laitteisiin voi tutustua ja niitä voi vuokrata myös verkosta. Sen lisäksi, että kaluston voi vuokrata verkosta, löytää esimerkiksi Cramo-sovelluksen kautta laitteiden tekniset tiedot ja käyttöohjeet, kun sovellukseen syöttää tai skannaa laitteen sarjanumeron.

Cramo Eco Choice – ympäristöystävällisempi vaihtoehto

Cramo Eco Choice -tuoteperhe kokoaa aiempaa vähäpäästöisemmät ja äänettömämmät koneet ja laitteet yhteen vaihtoehdoksi perinteisemmille tuotteille. Jakamis- ja kiertotalous ovat vahvasti pinnalla olevia asioita ja konevuokraamo on tässä asiassa edelläkävijä. Vuokrakoneen käyttäminen on ympäristöteko, sillä vuokraamoon hankitulla yhdellä koneella on monta käyttäjää sen elinkaaren aikana.

Entäpä työturvallisuus?

Tiukka budjetti pistää yleensä säästämään ja joskus myös väärässä kohtaa. Vakuutukset yleensä ovat kunnossa, mutta vahinkojen ennaltaehkäisemiseen ei enää satsata. Kunnolliset rakennustelineet, suojakaiteet ja putoamissuojat ovat usein säästökohteita. Näin ei kuitenkaan tulisi olla. Nämäkin tuotteet löytyvät vuokraamosta ja niitä harvoin kannattaa hankkia omaksi. Tikkaiden varassa ei tulisi työskennellä. Turvallinen teline myös yleensä nopeuttaa työn tekemistä.

Info

Info

Miksi kannattaa vuokrata eikä omistaa?

  • Työmaalla tarvittavien koneiden ja laitteiden vuokraaminen on yleensä halvempaa kun niiden ostaminen.
  • Vuokraamalla saa aina nykyaikaisen, ammattikäyttöön tarkoitetun laitteen.
  • Vuokrakoneissa huomioidaan kulloisetkin turvasäädökset, ja kalusto huolletaan ajallaan.
  • Laitevuokraamossa saa ammattilaisen opastuksen laitteiden käyttöön.
  • Vuokralaitteet eivät vaadi suurta sijoitusta, jonka arvo laskee hankintahetkestä alkaen.
  • Vuokralaitteet eivät vaadi jatkuvaa säilytystilaa.
  • Vuokralaite ei ole hukassa silloin, kun sitä tarvitsee.
  • Vuokraa kunnon telineet ja turvavarusteet itsesi tähden.
Cramo Finland Oy
Varusteet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
Bosch akkupumppu
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20213_69015.jpg
Tällä laitteella helpotat porausta puuhun ja metalliin
Lukuisissa erilaisissa kiinnityksissä tarvitaan poraamista, jolla tehdään reikä kappaleeseen kiinnikettä varten. Haasteeksi muodostuu usein reiän poraaminen tarkasti kohtisuoraan juuri oikeaan kohtaan. Työstettävän kappaleen muoto voi myös olla sellainen, että sen paikallaan pitäminen porauksen ajan on hankalaa tai jopa mahdotonta. Pöytäporakone helpottaa tätä työtä huomattavasti tehden reiän poraamisesta turvallista, tarkkaa ja nopeaa.
20164_46151.jpg
Tällä työkalulla selviydyt jokaisesta haasteesta!
Rakennus- ja remontointipuuhissa tarvitaan useita eri työkaluja. Monelle on tuttu tilanne, jossa työkalupakki on täynnä tavaraa ja silti kyseinen työkalu puuttuu. Mitäpä jos tarvitsisit vain yhden sähkötyökalun, jolla hommat hoituisivat nopeasti ja kätevästi vain tarvikepäätä vaihtamalla?
20216_70969.jpg
Dronet yleistyvät rakennusalalla, mutta haasteita on vielä liuta
Rakennusalalla käyttökohteita riittää, mutta yritysten ei välttämättä kannata ottaa koko drone-toimintaa omalle kontolleen.
20123_29933.jpg
Nyt lähtee! Humoristisen hauska Huussi-kirja vain 10 €/kpl!
Ulkohuussi on ihmisen oloinen. Se on harvoja rakennuksia, jotka ihminen pystyy käsittämään yhdellä istumalla. Akropolis tuntuu tutulta rakennukselta, mutta huussi on tutumpi. Vaikka huussi on pieni, sieltä näkee kauas. Lapsuuden huussipolku tuntuu paljaissa jalkapohjissa. Pimeiden pakkasaamujen huurteiset täysistunnot muistaa. Puut puhuvat yhä kesämökin pikkulassa istujalle. Huussi tulee taas.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton