• Etusivu
  • Talo

Finlaysonin Reilun Kaupan puuvillasta valmistettu mallisto laajeni

Rakentajan toimitus
Julkaistu 26.09.2008
20089_13353.jpg

Finlayson laajensi Reilun kaupan puuvillasta valmistettujen tuotteidensa valikoimaa tuomalla syksyllä kauppoihin Anu Saaren suunnitteleman pussilakanamalliston. Malliston kolme pussilakanasettiä kertovat pienten tekojen aikaansaavan suuria muutoksia maailmassa. Valtakunnallisia Reilun kaupan viikkoja vietetään lokakuussa viikoilla 43 ja 44, teemana "Maailma muuttuu ostos kerrallaan".

Lisätietoa Finlayson-tuotteista...

Beige Ketju-kuosi kuvastaa ihmis-, eläin- ja luontohahmoillaan, kuinka kaikki liittyy ketjun lailla kaikkeen ja että pienilläkin teoilla on seurauksia, jotka aikaansaavat ketjureaktioita.

Vaaleansininen, raidallinen Meri-kuosi kertoo, kuinka samoja valintoja tekemällä ihmiset synnyttävät suuria virtoja, jotka muuttavat maailmaa.

Miljardi-kuosi esittää värikkäillä kuvioillaan maailman miljardeja ihmisiä. Jokaisen ihmisen pienet teot ja valinnat aikaansaavat suuria muutoksia.

Malliston pussilakanat ovat kooltaan 150x210 cm ja tyynyliinat 55x65 cm. Kaikki uutuuspussilakanat on valmistettu 100-prosenttisesta Reilun kaupan periaatteiden mukaisesti viljellystä puuvillasta. Reilun kaupan merkki takaa viljelijöille oikeudenmukaisen korvauksen ja antaa mahdollisuuden elinolojen parantamiseen. Reilun kaupan puuvillapelloilla lapsityövoiman käyttö on kielletty ja tuotannossa noudatetaan tiukkoja ympäristömääräyksiä.

"Reilun kaupan puuvillasta valmistettuja tuotteita on Suomen koko Reilun kaupan tuotevalikoimasta jo yli 10 prosenttia, ja määrä kasvaa kaiken aikaa", sanoo Reilun kaupan edistämisyhdistyksen tuoteryhmäpäällikkö Pirjo Virtaintorppa. Hänen mukaansa uuden tuoteryhmän kasvuksi tämä on poikkeuksellisen nopeaa. "On hienoa, että puuvillatuotteiden myötä mahdollisuudet eettisesti kestävien ostopäätösten tekemiseen yhä paranevat."

Finlaysonin Reilun kaupan puuvillasta valmistettuja pussilakanasettejä on saatavana Finlayson-myymälöistä ja -tehtaanmyymälöistä, Stockmannilta, Kodin Ykkösestä, Sokoksesta, Prismasta, Citymarketista, Euromarketista, Askosta, Veljekset Keskiseltä, Minimanista ja Halpa-Halli-myymälöistä.

Pussilakanasettien lisäksi valikoimassa on Reilun kaupan puuvillasta valmistetut, sävyiltään yhteensopivat Finlaysonin käsi- ja -kylpypyyhkeet beigenä, luonnonvalkoisena ja vaaleansinisenä sekä Familonin luonnonvalkoiset Reilu-tyynyt ja -peitteet.

Lisätietoa Finlayson-tuotteista...

20089_13354.jpg
20089_13355.jpg
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20202_62786.jpg
Tarpeeksi korvausilmaa takalle
Tulipesän sytyttäminen voi olla haastavaa. -Takan sijaan syy on usein kuitenkin puutteellisessa ilmanvaihdossa.
jani niemi haastattelussa isover insunsafen asennuksesta rintamamiestaloon
Rintamamiestalon lisäeristys – näin se toteutettiin
Rintamamiestalo, tuo monille niin tuttu, on useille haaveiden listalla. Oman haaveensa talonhankinnasta toteutti vuonna 2021 Jani Niemi. 1950-luvulla rakennettu kolmikerroksinen omakotitalo koki melkoisen remontin, yksi kannattavimmista remonteista oli lisäeristäminen.
20183_52054.jpg
Alkavia rakennusalan työvoimakoulutuksia
Keväällä on alkamassa runsaasti rakentamisen alan työvoimakoulutuksia. Koulutukset ovat suunnattuja työnhakijoille ja soveltuvat henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita rakentamisesta ammattina.Rakennusalalla on tällä hetkellä suuri pula työvoimasta ja näiden koulutusten avulla myös muun alan ihmiset saavat riittävät tiedot päästäkseen alkuun alalla.Tutustu koulutustarjontaan ja hae mukaan!
20169_47442.jpg
Osaatko valita oikean kiinnityslaastin laatoille?
Laattojen käyttökohteita on kotona monia: kylpyhuone, takka, kiukaan taustalaatoitus, lattiat, seinät ja terassit. Mistä sen tietää, mikä laasti kuuluu mihinkin tilaan minkäkin laatan alle?Latoituksen onnistumisen vaikuttavat kiinnitysalusta sekä tila, johon laatoitus tehdään. Myös sillä on merkitystä laatoitetaanko seinä vai lattia ja minkä kokoinen laatta on kyseessä.Kiinnityslaastin valintaopasLaatoituksen työohjeet
Kollaasi rintamiestalon remonttikuvia
Rintamamiestalon sisäpuolen remontoinnin hinta
Rintamamiestalon remontti voi aiheuttaa epävarmuutta, mutta oikeilla toimenpiteillä se voidaan toteuttaa onnistuneesti. Tässä artikkelissa käymme läpi viisi yleisintä remonttia sisätiloissa sekä suurimpia korjausvirheitä. Remonttien toteutuksessa kannattaa ottaa huomioon tilojen nykykunto. Remontointi aloitetaan huonoimmassa kunnossa olevasta tilasta.Hyvä on muistaa, että esimerkkihinnat kattavat tyypillisimmät tapaukset, mutta kaikki kohteet eivät tälle välille mahdu. Kustannuksiin vaikuttaa myös kohteen kunto ja materiaalivalinnat mukaan sekä oman ja teetetyn työn suhde.
20163_45709.jpg
Puu-ulkoverhouksen toteutus ja uusiminen
Yleisimmin käytetty ulkoverhous suomalaisissa pientaloissa on puu-ulkoverhous, jonka toteuttaminen on varsin helppoa. Oikein toteutettuna sekä huollettuna se on pitkäikäinen ja suomalaiseen maisemaan sopiva vaihtoehto. Aikaa myöden voi kuitenkin tulla tarve uusia ulkoverhous, talon ilmeen muuttamisen, lisäeristämistarpeen tai ulkoverhouksen huonokuntoisuuden vuoksi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton