• Etusivu
  • Rakentaminen

Esitepalvelusta saat lisää tietoa helposti ja nopeasti

Rakentajan toimitus
Julkaistu 08.03.2010
20103_20711.jpg

Kontion Huvilauutuudet -esitteen löydät esitepalvelun kohdasta Talopaketit ja rungot.

Rakentaja.fi-esitepalvelu on eräs monista jäsenille tarkoitetuista ilmaispalveluista. Esitepalvelussa aiheet ovat aakkosjärjestyksessä ja ne on jaoteltu aihepiireittäin vastaavasti kuin sivuston vasen valikko. Valtaosasta esitteitä on saatavilla myös kuva, jonka perusteella saat vaikutelman esitteen sisällöstä ja saatat tunnistaa sinulle jo entuudestaan tutun esitteen. Kiinnostavia esitteitä voi myös etsiä kuvan perusteella välittämättä aihepiiristä.

Hankittavien esitteiden valinta

Jos esimerkiksi olet kiinnostunut hirsihuvilasta, löydät tämän aiheen esitteet kohdasta Talopaketit ja rungot. Sivua vieritetään alaspäin, kunnes Talopaketit ja rungot tulevat vastaan. Valittavana on lukuisia erityyppisiä hirsihuvilavaihtoehtoja. Esitepalvelusta löydät Kontion esitteitä saunamökeistä ja huviloista lähtien aina hirsitaloihin asti.

Siirry esitepalveluun…

Kun haluttu esite löytyy, klikkaat esitteen alla olevan nimen edessä olevaa rastitusruutua ja ko. esite lisätään tilauslistaasi. Jotta saat klikattua rastin paikoilleen Sinun tulee olla kirjautuneena palveluun. Kirjautua voi esimerkiksi sivun alussa olevan linkin kautta. Kirjautumisen jälkeen sivun alareunassa näkyvät yhteystietosi, josta voit tarkistaa osoitteesi, johon esitteet postitetaan. Tämän jälkeen painat vain Tilaa esitteet -painiketta ja esitetilaus siirtyy asiakaspalvelun käsiteltäväksi. Esitteiden tilaaminen on jäsenillemme veloituksetonta.

Mikäli et vielä ole jäsen, voit liittyä jäseneksi esimerkiksi Esitepalvelusivun yläosasta löytyvän linkin kautta. Myös jäseneksi liittyminen on veloituksetonta ja samalla saat käyttöösi muut jäsenpalvelumme.

Esitepalvelun löydät ylävalikon kohdasta Jäsenpalvelut.

Voit siirtyä esitepalveluun myös suoraan tästä linkistä

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20227_79005.jpg
Asuntomessuilla: Pihakivet, jotka sopivat ympäröivään maisemaan
Aurinkoiseen Naantaliin on noussut vuoden 2022 asuntomessualue. Kumpuilevaan mäntymetsään, Luonnonmaan saarelle rakentunut Lounatuulen messualue kunnioittaa suomalaista luontoa sekä kohteillaan että kohteiden pihasuunnittelussa. Luonto saa näkyä.Lammi-Kivitalon kahteen messukohteeseen, Torppa Rauhalaan sekä Rauhalanrinteeseen, on pihoille valittu kauniin eläväpintaiset pihakivet Ruduksen valikoimasta.
20236_82259.jpg
Viilennystä työskentelyyn akkukäyttöisellä puhaltimella
Lämpimällä ilmalla työskentely saa hien pintaan ja jaksamisteho laskee. Apu tähän löytyy tehokkaasta akkukäyttöisestä tuulettimesta, joka on helppo ottaa mukaan sinne missä viilennystä tarvitaan.
20192_56470.jpg
Lasitetulla terassilla olet askeleen lähempänä kesää
Lasitetulla terassilla olet askeleen lähempänä kesää. Ryhdy siis suunnitteluun ammattilaisen kanssa ja tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti.1. Enemmän kevättäLasitettu terassi toimii kodin ja kylmän ulkoilman välitilana. Keväisistä päivistä nauttiminen lasiterassin suojassa on miellyttävää. Vaikka ulkona vielä vähän pakastaisikin, aurinko lämmittää. Lasituksen ansiosta terassia voi hyödyntää monin eri tavoin. Esimerkiksi terassikalusteet voi säilyttää lasitetulla terassilla läpi vuoden.
20226_78858.jpg
Innohome Oy – ennakoivaa paloturvaa ja turvallista sähköauton latausta
Innohome Oy tarjoaa Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja sähköautonlataukseen tarvittavia kotilatauslaitteita sekä kodin ennakoivia paloturvatuotteita. Innohome Oy on tuonut markkinoille älykkäitä, innovatiivisia ja turvallisia paloturvatuotteita jo vuosien ajan ja sen jälleenmyyntiketju kattaa koko Suomen. Innohomen liesivahdit ja SSA ovat nykyaikaisinta paloturvatekniikkaa, joilla voidaan ennaltaehkäistä suuri osa kotien tulipaloista, kuten liesipalot ja sähkölaitepalot.
20192_56353.jpg
Tämän helpommaksi ei takkaremontti voi tulla
Tiesitkö, että sinä voit omalta osaltasi vaikuttaa pienhiukkaspäästöjen vähentämiseen omassa lähiympäristössäsi? On tärkeää tiedostaa mitä tulisijassaan polttaa ja miten. Myös itse tulisijalla on päästöjen syntymisessä oma osansa.
20115_25991.jpg
Miksi kaakelit tummuvat?
Kylpyhuonetta on vaivannut parin vuoden ajan kaakeleiden tummuminen ja etenkin saumojen tummuminen. Myös listat ja ovi ovat tummuneet. Tummuminen johtuu ilmeisesti liiallisesta kosteudesta. Viemärit kyllä vetävät, mutta välillä aika hitaasti.Olisikohan ilmastoinnissa korjaamista ja säätämistä? Meillä on koneellinen ilmastointi, lämmön talteenotto.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton