• Etusivu
  • Rakentaminen

E.ON kiittää Rakentaja.fi jäsenistöä!

Rakentajan toimitus
Julkaistu 19.12.2012
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Marraskuun lopussa päättyneen joukkokilpailutuksemme voittanut E.ON Suomi Oy keräsi kilpailutuksella ennätyksellisen määrän uusia asiakkaita ja haluaa nyt joulun kunniaksi tarjota loppuvuodeksi edullisen sähkösopimuksen myös niille jäsenillemme jotka eivät vielä tuohon viimekertaiseen kilpailutukseen ehtineet.

Kuten alla voitte huomata on saatu tarjous on erittäin hyvä ja saakin jälleen varauksettoman suosituksemme. Kaikki esitetyt hinnat pitävät myös sisällään vuoden 2013 alusta voimaan tulevan 24 % arvonlisäveron, eli nuo hinnat eivät sen vuoksi enää nouse.

E.ON´in loppuvuoden kestävät tarjoushinnat eri kulutustyypeille ovat seuraavat:

Yleissähkö:
Perusmaksu 2,98 euroa/kk
+ energian hinta 5,90 snt/kk

Aika- eli yösähkö
Perusmaksu 3,98 euroa/kk
+ päiväenergia 6,63 snt/kWh
+ yöenergia 5,03 snt/kWh

Kausisähkö:
Perusmaksu 3,98 euroa/kk
+ talvipäiväenergian hinta 6,74 snt/kWh
+ muu aika energian hinta 5,53 snt/kWh

Saavutettavan säästön voi laskea alla olevien laskurilinkkien kautta.

Sopimuksia voivat tehdä niin yksityiset kuluttajat, yritykset kuin taloyhtiötkin. Pääliittymän koko voi olla enintään 3 x 63 A, tuota liittymäkokoa suuremmat kohteet neuvotellaan aina erikseen. Halukkaille on tarjolla myös vihreä vaihtoehto 0,15 snt/kWh lisähinnalla.

Tarjous voimassa 1.1.2013 asti!

Tarjous on voimassa vain sivujemme kautta tehtyihin sopimuksiin sekä vain toistaiseksi voimassa olevan ajan, kuitenkin vähintään 1.1.2013 kello 24:00 asti, jota ennen halukkaiden on tarjous siis sivujemme kautta hyväksyttävä. Tuon ajan jälkeen ilmoitettuja sopimuksia ei välttämättä enää voida ottaa vastaan.

Toinen raja on sopimusten voimaantuloaika, eli vanhan energiamyyjän kanssa oleva mahdollinen määräaikainen sopimus on päätyttävä viimeistään 30.4.2013, jos nykyinen sopimus on voimassa tuon ajan yli ei sopimuksia voida siirtää tämän tarjouksen voittaneille yhtiöille.

Tarjous on niin ikään voimassa vain jäsenillemme, mutta tuo asia on helposti hoidettavissa. Mikäli et vielä ole jäsenemme voit laskelman jälkeen hyväksyä sopimuksen ja samalla napin painalluksella liittyä ilmaisjäseneksemme. Eli et tarvitse erillistä jäsenrekisteröintiä.

>>>Tarkista tarjous tästä...

(Tarjous on tarkoitettu jäsenillemme. Jos tarkistuksen jälkeen haluat tehdä sähkösopimuksen voit samalla liittyä jäseneksi. Jäsenyys on täysin maksutonta.)

Tarjouksen hinta pysyy kiinteänä 31.7.2013 asti

Tarjous pitää sisällään määräaikaisen kiinteähintaisen sopimuksen joka kestää 31.7.2014 asti. Tuona aikana sähköenergian hinta voi muuttua ainoastaan jos yleinen arvonlisävero jälleen muuttuu tulevasta 24 %:sta suuntaan jos toiseensa. Määräaikaisuutensa jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena, eli sähkön saanti ei ko. ajankaan jälkeen katkea. Asiakas voi sopimuksen kuitenkin ennen määräajan päättymistä irtisanoa asunnosta poismuuton vuoksi.

Sopimuksen siirto uuteen yhtiöön ei aiheuta mitään muutoksia mittaustapaan eikä nykyisiin mittausaikoihin, siitä vastaa edelleen siirtoyhtiö eli verkonhaltija.

Miten tarkistan sähkötarjouksen ja teen sopimuksen?

Tarkista tarjous tästä...-linkeistä voit helposti tarkistaa onko tarjous edullisempi kuin nykyisen sähkön myyjäsi tarjoama sopimus. Tarkistusta varten tarvitset jonkin aiemmista sähkölaskuistasi, sillä siitä selviävät helpoiten tarvittavat tiedot: energian vuosittainen kulutusmäärä, nykyinen energiahinta (ei siis siirtohinta) sekä kuukausittainen perusmaksusi. Kyseiset tiedot löydät siis helpoiten energiamyyjäsi sähkölaskusta. Kun teet sopimusilmoitusta tarvitset vielä SIIRTOYHTIÖN laskusta löytyvän käyttöpaikkatunnuksen/-numeron. Energiamyyjä käyttää eri tunnuksia joten niissä oleva tunnus ei kelpaa koska irtisanominen ilmoitetaan aina siirtoyhtiöön.

Laskuri vertaa syöttämiäsi tietoja ja kertoo sinulle euroissa mahdollisesti saavuttamasi säästön 24 kuukauden ajalta. Mikäli laskuri osoittaa sinulle säästöä, voit samantien ilmoittaa halukkuutesi energiayhtiön vaihtoon. Varmista kuitenkin ennen sitä, että nykyinen sopimuksesi on toistaiseksi voimassa oleva TAI että sopimusaika päättyy viimeistään 28.2.2013 mennessä. Mikäli hyväksyt sopimuksen, uusi yhtiösi huolehtii irtisanomisen vanhaan yhtiöösi eli sinun ei tarvitse ko. asian puitteissa tehdä mitään.

Huomioi myös, että ilmoituksesi on hyväksymisesi jälkeen sitova ja vanhan sopimuksesi irtisanominen lähtee liikkeelle heti. Sähkönmyynnin kilpailuttamiseen liittyvän mittarin luenta on kerran vuodessa maksuton, joten asiakkaalle ei aiheudu yhtiön vaihdosta mitään ylimääräisiä kuluja.

Tarjous koskee vain energian osuutta, sähkön siirto ei siis ole edelleenkään kilpailutettavissa ja se tapahtuu aina paikallisen sähköyhtiön toimesta, joka hallitsee jakeluverkkoa. Sähkön siirtohintaan ei myöskään vaikuta se keneltä itse energian ostaa eli se ei vaihdon vuoksi voi nousta.

Tämä tarjous on voimassa vain näiden sivujen kautta tehtyihin sopimuksiin. Lukijamme voivat sivujemme kautta liittää myös sukulaisiaan tai tuttaviaan edullisen sopimuksen piiriin täysin samoilla hinnoilla ja ehdoilla.

>>>Tarkista tarjous tästä...

Ole tarkkana antaessasi tietoja!

Yhteys on salattu joten sivuille tehdyt täytöt eivät pääse vuotamaan ulkopuolisille. Saadut tarjoukset ovat voimassa 1.1.2013 kello 24:00 asti jota ennen on siis mahdolliset sopimusilmoitukset tehtävä. Tarkista että sähköpostiosoitteesi tulee kirjoitettua oikein sillä sopimusilmoituksesi jälkeen saat sähköpostiisi muutaman minuutin päästä vahvistuksen sopimusilmoituksesi vastaanotosta, jos sitä ei kuulu ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Tarkista myös että hetu-tunnuksesi, eli sosiaaliturvatunnuksesi on ilmoitettu oikein sillä virheellisillä tai puutteellisilla tunnuksilla tehty ilmoitus ei mene sähköyhtiöiden järjestelmässä eteenpäin.

>>>Yleisimmät kilpailutuksia ja energiamyyjän vaihtoa koskevat kysymykset

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202110_73035.jpg
Viikon sisustusidea: Suomalaisten ikisuosikki vaaleansininen tekee paluun
Vihreä väri on pitänyt suosituimman korostusvärin valtikkaa jo muutaman vuotta, mutta nyt on aika siirtää valtikka vaaleansiniselle. Tumma vihreä on tehnyt huoneistamme tunnelmallisia ja nyt sinisellä saadaan taas tilantuntua aikaan.Vaaleansininen ei ole enää pelkkä vauvojen etuoikeus, jos sitä nyt koskaan on edes niin ajateltu.
20223_77388.jpg
Ero kesken rakennusprojektin? Sovi ainakin nämä asiat ennakkoon
Aviopari Krista ja Olli ryhtyivät rakentamaan yhteistä kotia Kristan isoäidiltään perimälle tontille. Talopaketti tilattiin yhdessä, ja käsistään kätevä Olli otti päävastuun rakennushankkeen käytännön asioista ja työskenteli alusta asti työmaalla voimiaan säästelemättä.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Onko sinulla 1940-luvulla rakennettu talo? Runko, vesikatto, märkätilat, ikkunat ja ovet
Toimiiko ulkoseinän rakenne?Tarkista tuuletusraon olemassaoloAlkuperäisten julkisivupinnan takana ei tuuletusrakoa yleensä ole. Puisen julkisivulaudoituksen takana tulee olla 2–3 cm:n yhtenäinen pystysuuntainen tuuletusrako, joka on ylä- ja alareunasta yhteydessä ulkoilmaan. Varmistu, että julkisivuverhousta jakavat rimoitukset tai pellitykset eivät estä tuulettumista. Pystylaudoituksen alla pitää olla ristiinkoolaus tuuletuksen varmistamiseksi. Jos tuuletusrako puuttuu, tarkistuta seinärakenteen kunto, ja teetä korjaussuunnitelmat ammattilaisella. Vaihda vaurioituneet materiaalit. Suojaa tuuletusraot jyrsijäverkolla.Valuuko vesi rapusilta seinärakenteeseen?Varmistu ulkorappusten kohdalla, että seinärakenne pääsee tuulettumaan. Toteuta rappusen kaadot niin, että vedet ohjautuvat seinästä poispäin.Onko ulkoseinien sisäpuolelle lisätty eristettä?Ulkoseinien sisäpuolinen lisälämmöneristäminen aiheuttaa kosteusriskin vanhalle hirsiseinärakenteelle. Mitä enemmän sisäpuolella on lisälämmöneristettä, sitä suurempi on kosteusvaurion riski. Tutkituta sisäpuolelta ulkonurkasta rakenteen kunto hirsipintaan asti. Mikäli hirsiseinää halutaan lisäeristää, tulee eristys tehdä ulkopuolelle vesihöyryä hyvin läpäisevällä rakenteella.Tarkkaile hirsien kuntoaErityisesti seinän alin hirsikerta ja yläpohjan lämmöneristeen kohdalla oleva hirsikerta voivat lahota helposti. Tarkkaile myös pesutilojen kohdalla hirsiseinien kuntoa. Lahoavaan puuhun terävä piikki uppoaa helposti, terveeseen puuhun ei.Tarkista julkisivumateriaalien kuntoPerustusten, seinien, nurkka- ja pielilaudoitusten tulee olla puu-, betoni-, rappaus- tai maalipinnaltaan ehjiä, eikä niissä saa olla halkeamia tai koloja, joista vesi pääsee rakenteeseen. Läikät ja härmeen muodostuminen sekä maalipinnan hilseily voivat viitata rakenteen kostumiseen, halkeilu myös perustusten painumiseen. Selvitä kastumisen syy, poista se, ja korjaa rikkinäiset julkisivumateriaalit. Lautaverhous kestää noin 50 vuotta. Huoltokäsittely täytyy tehdä 5–20 vuoden välein. Betonisokkelin korjauksen ja pinnoitteen uusimisen huoltoväli on 20 vuotta.
201512_45022.jpg
Onko lasitettu parveke jo talvikunnossa?
Haluaisitko syödä aamiaista parvekkeella kärsimättä kylmästä tuulesta? Haluaisitko syödä illallista parvekkeella, ilman että vieraasi kärsivät sateesta? Parvekelasitus muuttaa avoimen, tuulisen ja säille alttiin tilan suojatuksi oleskelutilaksi, joka suorastaan kutsuu viettämään aikaa siellä. Lumon parvekelasitus muuttaa parvekkeen mukavaksi lisätilaksi.Tilaa maksuton esite!
20085_10838.jpg
Muunto toteuttaa sisustajan toiveunet
Muunto Clean Cut on monipuolinen ja joustava sisustus- ja säilytysjärjestelmä kaikenlaisiin tiloihin. Nummelalainen TJT-Kaluste Oy ja helsinkiläinen muotoilutoimisto Pentagon Design ovat suunnitelleet Muunto Clean Cutin sopimaan koteihin eteisestä kotiteatteriin, olohuoneeseen ja ruokailutiloihin. Vajaan parin vuoden ikäinen järjestelmä on löytänyt tiensä kotien lisäksi myös esimerkiksi vaativiin toimistotiloihin. Systeemin yleispätevyydestä kertoo sen saama huomio designmediassa kaikilla mantereilla. Muunto Clean Cut tarjoaa mahdollisuuden yksilöllisille ratkaisuille. Ja kun kodin tilanne muuttuu, Muunto Clean Cut on siirrettävissä ja täydennettävissä uudenlaisena kokoonpanona uuteen käyttöön.
202111_73804.jpg
Milloin omakotiasujan on syytä kutsua IV-ammattilainen apuun?
Kodin ilmanvaihtojärjestelmän on tarkoitus toimia huomaamattomasti ja asukkaita häiritsemättä. Ilmanvaihtokanavisto ja -kone tarvitsevat kuitenkin säännöllistä huoltoa toimiakseen moitteetta. Säännölliset huoltotoimet asukas voi tehdä itse, mutta tietyissä tilanteissa on syytä turvautua ammattilaisen apuun.Ilmanvaihtojärjestelmän suunnittelu uuteen omakotitaloon teetetään aina ammattilaisella. Rakennusvaiheessa esimerkiksi Vallox BlueSky -ilmanjakojärjestelmän rakentamisen voi tehdä jopa itse, kunhan sen tekee iv-suunnittelijan tekemien piirustusten mukaisesti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton