• Etusivu
  • Talo

Elämänkumppaneita tositarkoituksella

Rakentajan toimitus
Julkaistu 21.01.2008
20081_8214.jpg

Vepsäläinen on merkkikalusteiden erikoisliike, joka palvelee asiakkaitaan tarjoamalla heille johtavien koti- ja ulkomaisten valmistajien tuotteita. Valikoimasta löytyvät niin ikuiset klassikot kuin trendikkäät uutuudet. Edustettuina on suomalaisille tuttuja laatuhuone-kalujen tekijöitä kuten Adea, Artek, BoConcept, Boknäs, Calligaris, Fritz Hansen, HT-Collection, Hästens, Interface, Jensen, Muurame, Natuzzi ja Tempur. Huonekalujen ohella Vepsäläisen valikoimiin kuuluu myös muita sisustustuotteita. Liikkeiden valikoimat vaihtelevat jonkin verran paikkakunnittain.

Kaikkia Vepsäläisen yhteistyökumppaneita – huone-kalujen ja sisustustuotteiden valmistajia – yhdistää luja laatu, kestävyys ja korkeatasoinen suunnittelu. Edustamamme merkit kattavat suurimman osan parhaista itsenäisistä valmistajista. Laaja merkki-valikoima ja se, ettemme ole sidottuja yhden valmistajan tai valmistuttajan mallistoihin, tarjoaa myös asiakkaillemme enemmän valinnanvaraa.

Vepsäläisen "elämänkumppaneita tositarkoituksella" -ajatus lähtee siitä, että huonekalu on valmis vasta, kun se on päässyt tulevaan kotiinsa ja otettu käyttöön. Tätä varten tarjoamme asiakkaittemme käyttöön palveluja, joiden avulla sopivien huonekalujen valinta, kuljetus, kokoaminen ja rahoitus voidaan järjestää mahdollisimman vaivattomasti.

20081_8213.jpg

Vepsäläinen Oy

Vepsäläinen on vuonna 1956 perustettu verhoiluliikkeenä aloittanut yritys, jonka toiminta-ajatus kiteytyy sloganissa "Elämänkumppaneita tositarkoituksella". Elämänkumppanuus tarkoittaa pitkäaikaista yhteistyösuhdetta sekä asiakkaiden että tavarantoimittajien suuntaan. Myös Vepsäläiseltä hankitut huonekalut ovat "elämänkumppaneita" käyttäjilleen – pitkäikäisiä ja kestäviä merkkituotteita. Tositarkoituksella kuvaa yrityksen tapaa toimia: ammattitaitoa ja tinkimättömyyttä, tahtoa olla alan paras.
Viime vuosina Vepsäläinen on kasvanut voimakkaasti ja laajentunut valtakunnalliseksi ketjuksi. Vepsäläisellä on 30 myymälää eripuolilla Suomea. Ketjun päämyymälä on Kehä III:lla Espoossa.

Vepsäläinen Oy/ Päämyymälä
Juvankartanontie 11

02920 Espoo

www.vepsalainen.fi

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200611_1995.jpg
Kosteusvaurioiden tunnistaminen
Haiseeko homeKosteusvaurio on yleinen vitsaus suomalaisissa kodeissa.Yleensä syynä on suunnitteluvirhe, huonojen materiaalien käyttö ja huolimaton työ. Toisaalta asunnon liian korkea ilmankosteus voi aiheuttaa homeiden kasvua. Home vaatii kosteutta kasvaakseen. Jos vesi ja kosteus pääsevät paikkoihin, joista ne eivät pääse pois, eivätkä kuivu tai tuuletu, ovat homekasvun edellytykset olemassa.Kosteusvaurion havaitsee yleensä silmämääräisesti. Maalit, muovimatot ja tapetit irtoilevat tai parketit tummuvat. Homeen tuntee usein ummehtuneena maakellarimaisena hajuna. Asukkailla voi olla homeen aiheuttamaa oireilua.Homevaurion tutkimuksilla pyritään selvittämään nimenomaan vaurion syy, laajuus, vakavuus ja aiheuttaja. Korjaukset eivät onnistu ellei tiedetä, mistä kosteus ja homehtuminen johtuvat.Pelkkien vaurioiden korjaaminen ilman niihin johtaneiden syiden poistamista johtaa ongelman nopeaan uusiutumiseen. Vauriokohtia ei pidä vain peittää, vaan kosteusvaurion ja sen synnyttämän homekasvun syy on poistettava. Korjaa kosteus- tai homevauriot välittömästi. Korjauksen laiminlyönti kostautuu ja moninkertaistaa ongelman.
20155_43381.jpg
Mitä tehdä, kun perustukset ovat rikkoutuneet?
Perustusten vaurioitumien johtuu suurimmaksi osaksi maaperään liittyvistä asioista. Maa on liian märkää ja kantavuus on kärsinyt, routaeristys on puutteellinen tai sitä ei ole – routa on päässyt liikuttelemaan kivijalkaa, lähiviemäri on rikkoutunut ja maaperään päässeet bakteerit lahottavat, pohjavesi on laskenut ja paalut altistuvat hapelle alkaen lahoamaan. Myös rakennukseen tulevat lisäosat saattavat aiheuttaa painumista.
20231_80537.jpg
Kasvit tarvitsevat talvella lisävaloa - nykyaikaiset kasvivalot kuluttavat vain vähän energiaa
Pimeään vuodenaikaan on tärkeää tarjota kasveille riittävästi lisävaloa, sillä muuten niiden lehdet kellastuvat ja kasvu hidastuu. Energiapihejä ledejä käyttävät kasvivalaisimet tarjoavat edullisen ja helpon keinon kasvien riittävän valonsaannin turvaamiseen. Lue viherpeukalon vinkit, mitä kasvivalaisimen valinnassa kannattaa huomioida.
Valkoinen kylpyhuone
Led-valaistus ja sadesuihkut hurmaavat kylpyhuoneissa
Porin Asuntomessukohteissa kylpyuoneisiin tuotiin arjen luksusta kosketusvapailla hanoilla, sadesuihkuilla ja led-valaistuksella. Myös seinälle nostetut wc-istuimet ja rakenteisiin kätketyt huuhtelukalusteet nostavat suosiotaan vuosi vuodelta.Tutustu Porin Asuntomessukohteisiin
20206_65135.jpg
Ikuisesti kuiva talo - katso kuivatusjärjestelmän matka messutaloon
Kosteusongelmat ovat hyvin yleisiä vanhemmissa taloissa, mutta joskus uudemmissakin taloissa voi tulla ongelmia kosteuden kanssa. Näitä ongelmia voidaan kuitenkin ehkäistä tehokkaasti ja varmistaa turvallinen asuminen. Petri Turtiainen kertoo, miten hänen poikansa Mikael Turtiaisen asuntomessuille rakennettavaan kotiin valittiin SafeDrying-järjestelmä.
20175_49221.jpg
Kivet sokkeliin, salaojiin ja kapillaarikatkoon
Kevään perustusten teon jälkeen seuraa lisää kriittisiä työvaiheita, kuten salaojitus ja sokkelin sisätäyttö. Kun teet nämä työt huolella, pidät talosi perustan kuivana ja terveenä, ja varmistat hyvän pohjan tuleville rakennusvaiheille.Parhaat vinkit tekemiseen, suunnitteluun ja kivi- ja betonituotteiden valintaan löydät Ruduksen Kotipolku-verkkopalvelusta.Klikkaa Kotipolku-palveluun tästä

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton