• Etusivu
  • Rakentaminen

Avara ja hukkaneliötön Kultaranta-mallisto yhdistää monien talotoiveet

Tutustu upeisiin talomalleihin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 08.11.2023
20215_70723.jpg

Kultaranta-malliston on suunnitellut Kastellin mallistotiimi ja SAFA Eevamaria Timlin, ArkTimlin Oy.

Suomalaisten unelma asua luonnon lähellä on viime vuosina vain vahvistunut. Haave omasta kodista huokuu edelleen modernia, avaraa, mutta etenkin luonnonläheistä tunnelmaa. Kastelli toteuttikin monen haaveen tuomalla taannoin markkinoille uuden malliston nimeltään Kultaranta. Kultaranta-kotien innoitus kumpuaa suomalaisesta rantamaisemasta. Kultaranta-kodit ovat avaria ja niiden tilaratkaisuissa korostuvat ilmavat korkeat oleskelutilat.

Löytyisikö seuraavista talomalleista sinun unelmakotisi?

Oma koti halutaan suunnitella tarkkaan hyödyntäen kompakteja tilaratkaisuja, luonnonläheisyyttä, ekologisia materiaaleja sekä fiksuja säilytysratkaisuja. Asunnon ei tarvitse olla suuri, ollakseen paras mahdollinen omalle perheelle. Kukaan ei halua tuhlata kotinsa neliöitä hukkaneliöiksi, vaan kompakteilla tilaratkaisuilla saadaan asuntoon samanaikaisesti sekä tilantuntua, että järkeviä ja toimivia säilytysratkaisuja. Näissä suunnitelmissa sinua auttavat Kastellin asiantuntijat.

Kultaranta-kotiin on jokaisen hyvä tulla. Tutustu mallistoon ja löydä suosikkisi.
Kultaranta-kotiin on jokaisen hyvä tulla. Tutustu mallistoon ja löydä suosikkisi.

Kultaranta 100/114 on kompakti koti vaikka kakkosasunnoksi

Tämä talomalli on kompakti tilaratkaisuiltaan, mutta isojen ikkunapintojensa ansiosta valoisa ja pääset osaksi luontoa milloin tahansa. Kuvittele kuinka ihanaa olisi istahtaa kevätauringon sarastaessa kahvikupposen kera ruokapöytään ja nauttia luonnosta, kuin ollen osana sitä. Laajat ikkunapinnat ja hulppea katettu terassi kutsuvat luonnon ja näköalat oleskelutiloihin asti. Voitko kuvitella? Kompakti hukkaneliötön koti, jossa on peräti kolme upeaa makuuhuonetta.

Kultaranta 100/114 (4H, K, VH, KHH, WC, PE, S)
Kultaranta 100/114 (4H, K, VH, KHH, WC, PE, S)

Kultaranta 141/161 loistavalla pohjaratkaisulla

Yksikerroksinen uutuusmalli vastaa isommankin perheen tarpeisiin.Tämä talomalli on valon tyyssija, jonka kauneus ei piile pelkästään tyylikkäässä arkkitehtuurissa. Pohjaratkaisua voi kutsua loistavaksi, koska yhteen kerrokseen on saatu soljuvasti sijoitettua neljä makuuhuonetta, paljon säilytystilaa, apueteinen ja kätevä pantry eli ruokakomero.

Kultaranta 141/161 (4H, K, VH, KHH, 2WC, PKH, PE, S, TEKN)
https://www.kastelli.fi/fi/talomallisto/talomallit-omakotitalo/kultaranta/kultaranta-141-161/
Kultaranta 141/161 (4H, K, VH, KHH, 2WC, PKH, PE, S, TEKN)

Kultaranta 154/184 tarjoaa upean parvekealueen

Kultaranta-malliston ylväintä kaartia edustaa tyylipuhtaalla arkkitehtuurillaan varustettu koti, jossa sykähdyttävin yksityiskohta on yläkerran suojaisa parvekealue. Parvekealue on kuin kotisi toinen piha. Tässä kaksikerroskodissa on neljä makuuhuonetta, jotka halutessasi voidaan sijoittaa kaikki yläkertaan kodinhoitohuoneen ja saunan kanssa samaan tasoon. Alakerrassa on upea avara tila olohuoneen ja keittiön yhdistelmälle.

Kultaranta 154/184 (5H, K, 2VH, RUOKAKOMERO, KHH, 2WC, PE, S, TEKN)
https://www.kastelli.fi/fi/talomallisto/talomallit-omakotitalo/kultaranta/kultaranta-154-184/
Kultaranta 154/184 (5H, K, 2VH, RUOKAKOMERO, KHH, 2WC, PE, S, TEKN)

Kultaranta-mallisto oli ensiesittelyssä Naantalin Asuntomessuilla

Jokainen kaipaa luonnon rauhaa, ekologisuutta ja kauneutta. Kodin pitää olla tilavan tuntuinen, mutta silti kompakti kokonaisuus pienellekin tontille, ja ehkä vielä rantamaisemassa. Kastellin asuntomessukodin henkeäsalpaavan suuret ikkunapinnat häivyttävät saaristoluonnon ja oleskelutilojen välistä rajaa sykähdyttävällä tavalla. Tarkoin harkittu tilasuunnittelu mahdollistaa yhtäläisesti niin suuret maisemalliset ikkunapinnat kuin näkösuojaa ja yksityisyyttä asukkaille.

Sisustuksessa sekä pintamateriaaleissa on huomioitu Naantalin kaunis rakennusalue luontoineen. Vastuullinen rakentaminen näkyy sisustuksessa, joka suosii kotimaisia tuotteita ja kotimaista muotoilua. Esillä on runsaasti suomalaisten taiteilijoiden sekä puuseppien kädentaitoa.

Kultaranta 123/142
https://www.kastelli.fi/fi/talomallisto/talomallit-omakotitalo/kultaranta/kultaranta-123-142/
Kultaranta 123/142

Laaja, asunnosta lähes saumattomasti jatkuva terassi sekä viherkatolla kruunattu paviljonki venyttävät pohjolan kauniista kesäilloista nauttimista pitkälle syksyyn.

Kastellin asuntomessukodin henkeäsalpaavan suuret ikkunapinnat häivyttävät saaristoluonnon ja oleskelutilojen välistä rajaa sykähdyttävällä tavalla (kuvassa mallinnos Kultaranta-kodista).
Kastellin asuntomessukodin henkeäsalpaavan suuret ikkunapinnat häivyttävät saaristoluonnon ja oleskelutilojen välistä rajaa sykähdyttävällä tavalla (kuvassa mallinnos Kultaranta-kodista).

Lapsiperheelle ideaalin omakotitalon ja kesähuoneen lisäksi kohteeseen kuuluu kahden auton autokatos, pyöräkatos sekä varasto. Ympäristöään kunnioittavat rakennukset ovat puurunkoisia ja pystyverhoiltuja.

Naantalin Asuntomessuilla vuonna 2022 pääsi tutustumaan lähemmin Kultaranta-mallistoon. Kastellin Kultaranta-messutalon kohdenumero oli 11.

Tutustu talomalliin

Tutustu lisää Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

20222_73411.jpg
https://www.talovertailu.fi/?utm_source=www.rakentaja.fi&utm_medium=content&utm_campaign=partnership
Info

Info

Oletko jo kuullut Kastellin Kolmedee-palvelusta?

Kastellin uusi suunnittelutyökalu Kolmedee on nyt apunasi suunnitellessasi unelmiesi kotia. Jokainen muuttovalmis Kastelli-koti on yhtä yksilöllinen kuin asukkaansakin, joten herätä kotiunelmasi eloon ja inspiroidu suunnittelutyökalun parissa tietokoneella, tabletilla tai puhelimellasi.

  • Tee virtuaalikävely talomallin ympäri: Pääset tarkastelemaan ja pyörittelemään erityylisiä suosikkimalleja kolmiulotteisena sekä sisältä että ulkoa.
  • Fiilistele vapaasti: Kokeile ja makustele erilaisia tyyli- ja sisustusvalintoja talomallin ulko- ja sisätiloissa.
  • Tallenna ja jaa: Kaikki valinnat tehtyäsi voit tallentaa ne yhteenvedoksi ja lähettää sähköpostitse itsellesi tai perheesi toiselle makutuomarille.
  • Jätä tarjouspyyntö: Lähetä yhteenveto valinnoistasi lähimmälle Kastelli-kauppiaalle, jolloin sinulle voidaan laskea hintatarjous elämäsi kompromissittomasta kodista.
  • Ideoi rauhassa. Kastelli Kolmedee -suunnittelutyökalulla testailu ja oman räätälöidyn kotimallisi tallentaminen tai lähettäminen alueesi Kastelli-kauppiaalle ei velvoita sinua vielä mihinkään.

Kaikissa talomalleissa on lukemattomia muokkausmahdollisuuksia. Kolmedee -ohjelmaan on poimittu asiakkaiden yleisimpiä muokkausvalintoja, joilla pääset vauhtiin. Kysy lisää muokkaus-, väri- ja sisustusvaihtoehtoja lähimmältä Kastelli-kauppiaaltasi!

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
rakennukset
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20194_57641.jpg
Talomallit tarjoavat vuosi vuodelta jotakin uutta
Kastelli on ollut jo vuosien ajan Suomen suosituin, arvostetuin ja ostetuin talomerkki. Menestyksen takana on jokaiselle asiakkaalle soveltuva toimituslaajuus, talomalliston muokattavuus asiakkaiden tarpeiden mukaan ja jatkuvasti kehittyvä laaja talomallisto. Kastellilla on markkinoiden laajin talomallisto, joka on helposti muokattavissa omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Haluaisitko sinäkin liittyä tuhansien tyytyväisten Kastelli-talon omistajien joukkoon?
20234_81409.jpg
Inspiroidu uusista talomalleista - tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa omasi
Ollaanko teidänkin perheessänne jo siinä pisteessä talohaaveiden kanssa, että kuva unelmakodista loistaa jo kirkkaana mielessä ja on aika käydä läpi erilaisia talopakettivaihtoehtoja? Kastelli on ollut Suomen ostetuin talomerkki jo vuodesta 1994 lähtien. Kastelli-kotien arvostus kertoo rakentajien pitkäaikaisesta luottamuksesta sekä kestävästä tyytyväisyydestä Kastellin tuotteisiin ja palveluun. Kastellilla on satavuotiaan perheyrityksen historia ja aito intohimo tekemiseen.
20212_68826.jpg
Uudet ja näyttävät rinnetalot hurmaavat
Kun perheen koko kasvaa tai muuttuu oleellisesti syystä tai toisesta, on kodin muunnuttava tarpeiden mukaan ilman muuttamistarvetta. Kastelli on tuonut markkinoille upeat uudet rinnetalomallit, jotka muuntuvat asukkaiden tarpeen mukaan myös paritaloiksi. On myös monia perheitä, joiden kodin yläkerrassa asuu lapsiperhe ja alakerrassa isovanhemmat.
20196_58338.jpg
Mikä talopaketti vastaa tarpeisiisi?
Jokaisella on oma talounelmansa, jonka toivoo täyttävänsä jossakin vaiheessa elämää ja Kastelli tarjoaakin 20 erilaista talomallistoa täyttääkseen nämä tarpeet. Kastellin laajasta talomallistosta löytyy varmasti jokaiselle se tärkein ja kaunein - unelmakoti. Mietitäänpä siis, millaisen kokonaisratkaisun sinä haluaisit?
20081_7799.jpg
Oikeat kiviainekset
Maanvaraisen lattian suunnitteluun ja toteutukseen kannattaa panostaa, koska jälkeenpäin tehtävät korjaukset ovat todella kalliita ja joskus jopa mahdottomia. Viime vuosien laajojen tutkimusten perusteella maanvaraisen lattian rakennusfysikaalinen toiminta tunnetaan varsin hyvin ja oikeilla rakenneratkaisuilla rakenne on toimiva ja käyttäjälleen turvallinen.Lisätietoa kiviaineksista
20115_25991.jpg
Miksi kaakelit tummuvat?
Kylpyhuonetta on vaivannut parin vuoden ajan kaakeleiden tummuminen ja etenkin saumojen tummuminen. Myös listat ja ovi ovat tummuneet. Tummuminen johtuu ilmeisesti liiallisesta kosteudesta. Viemärit kyllä vetävät, mutta välillä aika hitaasti.Olisikohan ilmastoinnissa korjaamista ja säätämistä? Meillä on koneellinen ilmastointi, lämmön talteenotto.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton