• Etusivu
  • Talo

Avaimet järjestykseen!

Rakentajan toimitus
Julkaistu 13.11.2007
200711_7383.jpg

Jäikö avaimesi kotiin? Onko vara-avain aina hukassa? Unohteleeko koululainen avaimia? Ongelman ratkaisee kestävästä materiaalista tehty Avainboxi. Järjestyksen avaimille takaavat elektronisesti lukittava Avainkaappi tai Avainkaappi säilytyslokeroilla. Tuotteiden valmistaja on
GE-Security (General Electric).

Tilava ja kestävä Avainboxi


Tilavaan ja kestävään avainboxiin mahtuu suuret turva-avaimet tai jopa kokonainen avainnippu.

Avainboxiin mahtuu esim. mökillä tarvittavat avaimet; portin, mökin, saunan, varaston, vierasmajan, veneen jne. Avaimia ei tarvitse teettää koko suvulle; näin säästytään lisäavainten levittämiseltä. Avainboxin koodin voi antaa tarvittaessa myös vaikka mökkitalkkarille.

Rakennuksilla avainboxiin mahtuu koko työmaan avaimet. Jos itse ei ole paikalla, voi urakoitsijalle antaa koodin ja jättää vaikkapa muistilappu avainboxin sisälle.

Lue Avainboxista lisää ja tilaa tuote

Avainkaappi säilytyslokeroilla


Kotikäyttöön tarkoitetussa Avainkaapissa on kätevä säilyttää kaikki kodin avaimet yhdessä ja samassa paikassa. Avainkaapin ovessa on kolme isoa säilytyskuppia, joihin on hyvä laskea kotiin tullessa avainnippu, puhelin tai vaikka kukkaro. Avainkaapin sisälle voi laittaa harvemmin käytettävät avaimet hyvään järjestykseen.

Avainkaapin sisällä on 12 kpl avainkoukkuja. Avaimet voidaan nimetä koukkuun liimattavilla tarroilla (pakkauksen mukana). Kun avainta tarvitaan, irrotetaan koko koukku kaapista. Avainkaappi toimii manuaalisesti (ei tunnuskoodeja).

Lue Avainkaapista lisää ja tilaa tuote

200711_7384.jpg
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20135_35209.jpg
Mineraalivilla, joka on Eristäjän Unelma!
Testivoittaja ISOVER KL-33 on nyt entistäkin parempi! Uusi luonnonmukainen sideaine tekee tuotteesta vieläkin ympäristöystävällisemmän ja mukavamman asentaa. Sideaineen uudistuessa olemme ottaneet käyttöön nimen G3 touch, joka kattaa ISOVER KL-33:n lisäksi kaikki ISOVERin kevyet mineraalivillat.
20164_46055.jpg
Näin kiinnität eri rakennuslevyihin
Moni ei useinkaan tule ajatelleeksi miten paljon kiinnikkeen valinta vaikuttaa rakentamisen laatuun. Halvin ruuvi ei ole se turvallisin ja pitkäikäisin. Valinnassa tulisikin aina huomioida materiaali johon kiinnitys tehdään, kuormitukset ja olosuhteet. Sormatin ohutlevy- ja ontelokiinnikkeillä teet sujuvat ja luotettavat kiinnitykset kaikkiin rakentamisessa käytettäviin rakennuslevyihin.Katso kiinnikevaihtoehdot
20169_47343.jpg
Rudukselta saat kaikki kivituotteet rakentamiseen ja pihaan
Oletko rakentamassa taloa tai pihaa? – Tiesitkö, että Rudukselta saat kaikki rakentamisen kivituotteet.
20209_66348.jpg
Älä ota turhia riskejä sähköautoa ladatessa
Sähköautojen lataaminen on aihe, joka herättää paljon kysymyksiä ja keskustelua. Monet meistä ovat tottuneet ajatukseen, että auto tankataan bensiiniasemalla, mutta sähköautojen myötä tämä on muuttumassa. Sähköautojen lataaminen on erilaista, ja se vaatii uudenlaista ajattelua ja tietoa. Miten se tulisi tehdä turvallisesti?Sähköautojen lataaminen on helppoa ja kätevää, mutta se vaatii myös tiettyjä varotoimia. Vaikka sähköauton voisi teoriassa ladata tavallisesta pistorasiasta, se ei ole suositeltavaa. Tavallinen pistorasia ei ole suunniteltu kestämään sähköauton latauksen aiheuttamaa jatkuvaa kuormitusta, ja vääränlainen lataaminen voi aiheuttaa vakavia ongelmia.
20173_48621.jpg
Valmet Kotilämpö vaihdettiin päivitettyyn versioon
Ilmalämmitys on yksi tapa lämmittää kotia. Varsinkin 1970-luvun taloissa tämä lämmitystapa on ollut käytetty. Valmet Kotilämpö-järjestelmä löytyy monesta ilmalämmitystalosta.Järjestelmä toimii niin, että ilmalämmityskoneen sisällä oleva nestepatteri lämmittää kiertoilmapuhaltimen laitteen läheisyydestä ottaman ilman. Puhallin puhaltaa lämmitetyn ilman ikkunoiden alla olevista säleiköistä asunnon huoneisiin. Järjestelmään kuului myös 1970-luvulla varsin edistyksellinen ilmanvaihto-osan lämmön talteenotto. Ulkoa tuleva raitis ilma lämmitettiin märkätiloista poistetulla lämpimällä ilmalla, joka jaettiin kiertoilman mukana koko asuntoon. Jos ilmanvaihto-osaa hennottiin pitää päällä, 1970-luvun tiiviiksi rakennettu ilmalämmitystalo oli tunnettu raikkaasta sisäilmasta.
20176_49509.jpg
Isi avaa oven puhelimella
Radiojuontaja, mediapersoona Kimmo Vehviläinen, Suomen rakastetuimmaksi radioääneksikin tituleerattu mies viihtyy kotonaan Keravalla. Sana koti saa Kimmo Vehviläisen innostumaan. Hän kuvailee kotia paikaksi, jossa viihtyy.Kodin pitää olla kiva ja turvallinen.- Kimmo Vehviläinen, radiojuontaja

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton