• Etusivu
  • Rakentaminen

ASTA RAKENTAJA 2015

Rakentajan toimitus
Päivitetty 04.02.2015
201311_37070.jpg

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 13.-15.2.2015

Asta Rakentaja 2015 tarjoaa jälleen runsaasti hyödyllistä tietoa sekä neuvoja ja opastusta rakentamisesta, remontoinnista ja energiatehokkaasta asumisesta. Paikalla ovat kaikki alan keskeiset toimijat, jotka esittelevät uutuustuotteitaan sekä palveluitaan.

Hae lisäpotkua rakennus- ja remonttihankkeeseesi Asta Rakentaja -messuilta!

Suosittu rakentamisen ja asumisen messutapahtuma tarjoaa tuoretta tietoa, tuotteita ja palveluita alan ammattilaisille, oman kodin rakentajille sekä remontoijille.

Tulosta ilmainen sisäänpääsylippu täältä

Rakenna & Remontoi -kirja ilmaiseksi messuilta

Hae rakentajalle ja remontoijalla hyödyllistä tietoa sisältävä Rakenna & Remontoi -kirja (arvo 30 €) ilmaiseksi messuilta.

Messut täynnä vinkkejä ja käytännön neuvoja

Rakentamisen ja remontoinnin ykkösmessut antavat vinkkejä ja inspiraatiota suurista rakennusprojekteista pieneen pintaremppaan. Suositut työnäytökset, seminaarit sekä tietoiskut tarjoavat käytännön neuvot ja alan ajankohtaisen tiedon.

Lisätietoja ASTA Rakentaja messuista ->>

201311_37071.jpg

Suosittu TuoteTalo nousee myös vuonna 2014

Puusuutarit ry:n eli TAMKin rakennustekniikan opiskelijoiden rakentama TuoteTalo on vuosi toisensa jälkeen yksi Asta Rakentaja -messujen kiinnostavimmista kohteista. TuoteTalossa pienrakentajat pääsevät tutustumaan aidossa ympäristössä erilaisiin rakenteisiin ja ratkaisuihin sekä pinta- ja julkisivumateriaaleihin.

Messut järjestää Tampereen Messut Oy yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun ja Puusuutarit ry:n kanssa.

Lisätietoja ASTA Rakentaja messuista ->>

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20191_55958.jpg
Ekologinen vaihtoehto hirsirakentamiselle
Kaikkiin Kastellin talomalleihin on nyt valittavissa myös luonnollinen puukuitueriste. Kastelli Green™ on aito, ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on luonnonmukaista puuta; sen lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puukuitua. Lisäksi ilmansulku on muovin sijaan höyryä läpäisevä. Talon rakenne on siten hengittävä.
20147_40189.jpg
Asuntomessut avaavat ovensa Jyväskylässä perjantaina
Messurakentaminen on nyt ohitse ja asuntomessualueen portit aukeavat. Asuntomessut toivottavat messuvieraat tervetulleiksi tutustumaan Jyväskylän Äijälänrantaan rakentuneisiin kohteisiin perjantai 11.7. lähtien.Messut ovat auki 11.7.-10.8. välisen ajan tarjoten monenlaista nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Asuntomessut ovatkin tuoneet Jyväskylään monta uutta tapahtumaa, joita ei ole aiempina vuosina messuilla nähty. Tällaisia ovat esimerkiksi messualueelle syntyneet neljä erilaista teemareittiä sekä Asuntomessujen sisällä toimiva puutarhanäyttely.Asuntomessuilla sinua auttavat rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä useat eri alojen ammattilaiset. Neuvontapisteiltä löydät apua sisustus-, rakennus-, energia- ja sisäilma-asioihin.Asuntomessut ovat auki 11.7.-10.8. 2014 päivittäin klo 10.00-18.00.
20077_5648.jpg
Perustukset varman päälle
Perinteisiä pientalojen betonirakenteita ovat perustukset eli anturat ja perusmuurit, kellarit, lattiat sekä täydentävät valut, kuten portaat, tukimuurit, piharakenteet, aidat jne. Idearikas arkkitehti voi kuitenkin luoda betonista lähes rajattoman määrän hyvinkin luovia ja erikoisia ratkaisuja käyttäen hyödyksi betonin notkeutta ja muotoiltavuutta. Ammattilaisten käyttö jo suunnitteluvaiheessa kannattaa, sillä säästät pitkän pennin ja vältyt monilta murheilta.Lisätietoa betonista
20089_13215.jpg
Valaistus Askon valikoimista
Syksyn hämäryydessä alamme enemmän kiinnittää huomiota kodin valaistukseen. Onko valoa riittävästi ja ovatko valaisimet sopusoinnussa sisustuksen kanssa? Luovatko varjostimet sopivan valon sävyn tai syntyykö seinälle varjon ja valon leikki?Tässä muutamia poimintoja 90-vuotista taivalta juhlivan Askon valaisinvalikoimasta.Lisää Askon valikoimaa...
20154_43134.jpg
Haluatko mallistotalon vai yksilöllisen kodin?
19 laajaa talomallistoaKastellin peräti 19 talomallistoa piharakennuksineen kattavat laajasti erilaisten perheiden erilaiset asumistarpeet.Joustavan rakentamisjärjestelmän ansiosta pohjaratkaisuista on saatu toimivia ja arkkitehtien suunnittelemat yksityiskohdat ovat helposti toteutettavissa. Käytännöllisyydestä ei ole tarvinnut tinkiä, vaan koko suunnitteluvoima on voitu suunnata toimivuuden, asumisviihtyisyyden ja arkkitehtonisen ilmeen hiomiseen. Hyvin suunniteltu talomalli säästää myös rakennuskustannuksia, kun turhat neliöt jäävät pois.Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talostaTilaa Kastelli 2015-taloesite
20136_35498.jpg
Onnistunut pihakivetys vaatii huolellisen pohjatyön
Betonisten pihakivien ja -laattojen suosio kasvaa koko ajan. Eikä ihme: ne ovat helppoja asentaa, käytössä vaivattomia, viimeistelevät pihan ja jopa nostavat kiinteistön arvoa. Kaunis ja kestävä pihakivetys on helppo toteuttaa, jos se perustuu hyvään suunnitteluun ja huolellisiin pohjatöihin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton