• Etusivu
  • Varusteet

Akkuporavasaralla hoituvat poraus- ja piikkaustyöt kätevästi ja turvallisesti

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 03.11.2023
20226_78870.jpg

Laatoitusten irroitus sujuu akkuporavasaralla kätevästi ilman pistokepaikan etsintää ja virtajohdon vetämistä.

Kovien materiaalien työstäminen vaatii porakoneelta tehokasta iskutoimintoa. Monipuolinen akkuporavasara on erinomainen työkalu, jolla hoituvat niin poraukset, piikaukset kuin ruuvaamiset missä tahansa ilman verkkovirtaan liittämistä.

Monipuolinen akkutyökalu eri projekteihin

Remonttitöissä erilaiset purku- ja piikkaustyöt onnistuvat näppärästi akkuporavasaralla. Esimerkiksi pesutilojen laatoituksen irrotus, tiiliseinän purku tai uran roiloaminen betoniseinään sujuvat tehokkaalla akkuporavasaralla ilman pistokepaikan etsintää ja virtajohdon vetämistä.

Myöskään porauksilta ja kiinnikkeiden asennuksilta ei voi välttyä, olipa kyseessä sitten korjaus- tai uudisrakennuskohde. Usein kiinnitykset vaativat esiporauksen, jossa tehdään reikä materiaaliin kiinnikkeen asennusta varten. Materiaalin kovuus sekä reiän halkaisijan koko saattavat edellyttää laitteelta hieman enemmän suorituskykyä, jolloin käytössä on hyvä olla ominaisuuksiltaan tehokas sekä käytettävyydeltään turvallinen poravasara.

Boschin UniversalHammer 18V on suorituskykyinen ja turvallinen johdoton akkuporavasara, joka soveltuu poraamiseen ja iskuporaamiseen useisiin eri materiaaleihin, kuten betoniin, puuhun, metalliin ja muoviin. Tämä monipuolinen 4-in-1-työkalu on suunniteltu tehokkaaseen poraukseen, iskuporaukseen, piikkaukseen ja ruuvaukseen. Voimakas 1.7 J:n pneumaattinen iskumekanismi mahdollistaa halkaisijaltaan jopa Ø 16 mm:n reikien poraamiseen betoniin ja kiviseinään.

Boschin UniversalHammer 18V -akkuporavasara soveltuu esimerkiksi betonin poraamiseen ja iskuporaamiseen.
Boschin UniversalHammer 18V -akkuporavasara soveltuu esimerkiksi betonin poraamiseen ja iskuporaamiseen.

UniversalHammerin tärinän vaimennus ja pyörinnän valvontakytkin parantavat turvallisuutta ja vähentävät käyttäjän väsymystä. Sivukahva ja kumiset osat puolestaan parantavat työkalun tasapainoa ja hallintaa. Laitteessa on lisäksi työskentelyä helpottava LED-valo sekä akuntilan ilmaisin virtatilan seurantaan.

Akkuporavasaran nopea toiminnon ja kärjen vaihto tilanteen mukaan

Bosch UniversalHammerissa on SDS plus -istukka, joka mahdollistaa poranterien sekä taltta- ja ruuvauskärkien vaihdon ilman työkaluja, ja siihen voi liittää vakiovarusteisen adapteri-istukan tavanomaisten lieriövartisten terien käyttöön. Istukka on helposti kiinnitettävä ja mahdollistaa terien monipuolisen käytön − sitä voi käyttää tarkkaan poraamiseen puuhun ja metalliin sekä vaivattomaan ruuvaamiseen.

Laitteen käyttötavan kytkin mahdollistaa toimintojen vaihdon tarpeen mukaan: tarkka ilman iskutoimintoa tehtävä poraaminen, pneumaattinen iskuporaaminen ja piikkaaminen.

Akkuporavasaran käyttötavan kytkin mahdollistaa toimintojen vaihdon tarpeen mukaan.
Akkuporavasaran käyttötavan kytkin mahdollistaa toimintojen vaihdon tarpeen mukaan.

Tekniset tiedot

Akun jännite18 V
Suositeltu akku>= 2,5 Ah
Iskuenergia maks.1.7 J
Poran Ø maks.16 mm
KiinnitysSDS plus
Työkalun mitat (P, L, K)307, 84, 208 mm

Sama akku eri työkaluille

Työt etenevät sujuvasti, kun sama akku sopii myös muihin POWER FOR ALL -akkujärjestelmää käyttäviin työkaluihin. Boschin 18 V:n Power For All -akun voit vaihtaa nopeasti ja helposti työkalusta toiseen.

18V Power for All -järjestelmä kattaa tällä hetkellä noin 40 tee-se-itse-, puutarha- ja kodinkonetta ja se ulottuu jopa Boschin valikoiman ulkopuolelle lisätuotemerkkien välisen Power for Alliancen kumppaneilla.

Kaikkia työkaluja poravasarasta ruohonleikkuriin ja jopa pölynimuriin voidaan käyttää samalla 18 V:n litium-akulla ja yhdellä laturilla. Tämä säästää tilaa ja rahaa sekä suojelee ympäristöä.

Lue myös:Sujuvaa työskentelyä yhteensopivalla akulla

Boschin 18 V:n Power For All -akun voit vaihtaa nopeasti ja helposti työkalusta toiseen.
Boschin 18 V:n Power For All -akun voit vaihtaa nopeasti ja helposti työkalusta toiseen.

Katso lisää:Boschin poravasarat

Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Bosch akkupumppu
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20213_69015.jpg
Tällä laitteella helpotat porausta puuhun ja metalliin
Lukuisissa erilaisissa kiinnityksissä tarvitaan poraamista, jolla tehdään reikä kappaleeseen kiinnikettä varten. Haasteeksi muodostuu usein reiän poraaminen tarkasti kohtisuoraan juuri oikeaan kohtaan. Työstettävän kappaleen muoto voi myös olla sellainen, että sen paikallaan pitäminen porauksen ajan on hankalaa tai jopa mahdotonta. Pöytäporakone helpottaa tätä työtä huomattavasti tehden reiän poraamisesta turvallista, tarkkaa ja nopeaa.
20164_46151.jpg
Tällä työkalulla selviydyt jokaisesta haasteesta!
Rakennus- ja remontointipuuhissa tarvitaan useita eri työkaluja. Monelle on tuttu tilanne, jossa työkalupakki on täynnä tavaraa ja silti kyseinen työkalu puuttuu. Mitäpä jos tarvitsisit vain yhden sähkötyökalun, jolla hommat hoituisivat nopeasti ja kätevästi vain tarvikepäätä vaihtamalla?
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
20216_70969.jpg
Dronet yleistyvät rakennusalalla, mutta haasteita on vielä liuta
Rakennusalalla käyttökohteita riittää, mutta yritysten ei välttämättä kannata ottaa koko drone-toimintaa omalle kontolleen.
20165_46550.jpg
Edullinen ilmanvaihtoremontti VILPE-tuotteilla
Voimakkaasti tuotekehitykseen panostava VILPE®-tuotteiden valmistaja SK Tuote Oy tekee yhteistyötä energiatalouden sekä ilmanvaihtoalan asiantuntijoiden kanssa ja päivittää VILPE®-valikoimaansa jatkuvasti tiukentuvien vaatimusten mukaan. Tuotekehityksessä huomioidaan myös rakentamisen tarpeiden ja kuluttajien mieltymysten muutokset. Tänä päivänä valikoimassa on päätelaiteratkaisu lähes jokaiseen ilmanvaihdon käyttötarkoitukseen niin uudis- kuin korjausrakentamiseenkin.VILPE®-perheessä on sopivat ilmanvaihdon päätelaitteet omakotitalojen, rivitalojen ja kerrostalojen, varastojen ja autotallien sekä erilaisten hallien järjestelmiin. VILPE®-järjestelmään kuuluvat muun muassa kattoläpiviennit, tuuletus- ja poistoputket, huippuimurit, tuuletussäleiköt ja kattoluukut sekä talon alapohjan tuuletuspaalut. VILPE®-perheen tuotteet sopivat kaikille katoille, onpa kohteena jyrkkä, loiva tai tasainen katto ja katteena tiili, pelti tai huopa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton