• Etusivu
  • Rakentaminen

Uusia talomalleja, kymmeniä talonäytöksiä, huikeat kampanjaedutKastellin Talvitulet avaavat rakentamisvuoden 2013!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 09.01.2013
20131_33339.jpg

Suomen ostetuin talomerkki KASTELLI avaa tulevana viikonloppuna suosittujen Talvitulet-tapahtumien sarjan.
Lauantaina ja sunnuntaina 12.-13.1.2013 järjestettävissä kymmenissä talonäytöksissä pääsee tutustumaan laadukkaaseen Kastelli-rakentamiseen sekä valitsemaan oman kotinsa Kastellin uutuusmalleista!

Talvituli-tapahtumat ja tuhansien eurojen arvoiset Talvituli-edut jatkuvat helmikuun loppuun saakka.

Kymmeniä talonäytöksiä ympäri Suomen!

Kastellin Talvituli-avauksen perinteeseen kuuluvat kymmenet talonäytökset, joissa esitellään rakentajaperheiden Kastelli-koteja ympäri Suomen. Aidossa kodissa rakentajilla on mahdollisuus nähdä Kastellin moni-ilmeisyys ja kokea hyvin suunnitellun kodin toimivuus. Myös uusia teknisiä ratkaisuja, sisustusmateriaaleja ja laadukasta rakentamista on luontevaa esitellä aidossa ympäristössä.
– Talonäytökset ovat olleet jo pitkään talvikauden odotetuimpia tapahtumia talo- ja huvilarakentajien keskuudessa, Kastellin markkinointijohtaja Jukka Vaaramo sanoo.

Katso oman paikkakuntasi talonäytökset täältä >>>

Uusi AITIO-mallisto ensiesittelyssä

Uuden rakennusvuoden kunniaksi Kastelli julkistaa Talvitulilla kokonaan uuden, modernin talomalliston. Arkkitehti Erkki Eskelisen suunnittelemassa AITIO-uutuusmallistossa on Kastellin tuttua toimivuutta, mutta jälleen myös uusia tuulia.
- Aitio-kodin omaleimainen ilme syntyy laajasta terassista, jota suojaavat persoonallisesti lovetut päätyseinät. Terassi muodostaa aitiopaikan, jossa voit oleskella rauhassa, katseilta suojassa, kertoo Erkki Eskelinen.

Aitio-malliston suunnittelun lähtökohtana oli luoda nykyaikainen talomallisto, joka soveltuu hyvin myös kapeille kaupunkitonteille.
- Sisätilojen suunnittelussa panostimme erityisesti kodinhoitotiloihin ja vaatesäilytykseen, jotta kodin arki sujuisi mukavasti ja olisi toimivaa. Kodin sydämenä toimivat suuret ja valoisat oleskelu- ja keittiötilat, jotka kokoavat perheen luontevasti yhteisiin hetkiin, kertoo arkkitehti Eskelinen.

Tutustu AITIO-mallistoon tästä

20131_33340.jpg
20131_33341.jpg

Talvitulien kampanjaedut jopa 5200 euroa!

Talvituli-tapahtumissa esitellään erityisesti Kastelli-rakentamisen mahdollisuuksia ja sen tarjoamaa valinnan vapautta rakentajille niin talomallin, kustannusten kuin toimitussisällönkin suhteen.
– Kastelli-kodin tai huvilan saa juuri sellaisena kuin sen itse haluaa, Jukka Vaaramo tiivistää Talvitulien teeman.

20131_33342.jpg

Talvituli-kampanjaan kuuluvat perinteisesti runsaat kampanjaedut, joita nopeimmat asiakkaat saavat päättäessään Talvitulien aikana 28.2.2013 mennessä talo- tai huvilakaupastaan. Tänä vuonna kampanjaviikkojen edut ovat arvoltaan jopa 5200 euroa!

- Talvitulilta on helppo löytää loistavia asumisideoita ja unelmiesi koti. Nyt on hyvä aika tulla suunnittelemaan uusi koti ja varmistaa itselle sopivin toimitusaika, Jukka Vaaramo kertoo rakentajaperheille. Kastellin talo- ja huvilamallistojen lisäksi kauppiaat laskevat edullisen tarjouksen myös asiakkaan omista talo- tai huvilasuunnitelmista.

Katso tarkat tiedot kaikista Talvitulien näytöksistä tästä.>>>

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20195_58013.jpg
Päivitä poistoputket energiatehokkaiksi kattoremontin yhteydessä
Omakotitalon katto ei pysy kunnossa itsestään. Vesikatto onkin yksi talon tärkeimmistä suojista sadetta ja kosteutta vastaan. Valitsemalla oikeat tuotteet pidät kattosi kunnossa ja varmistat talon arvon säilymisen.Jos suunnittelet kattoremonttia, muista päivittää samalla myös katon poistoputket. Katon poistoputket ovat tärkeä osa koneellista ilmanvaihtojärjestelmää. Katon kunnostuksen yhteydessä voi päivittää esimerkiksi poistoputken hatun, kuten vaasalaisessa Tynin perheessä tehtiin.Lue lisää kohteesta
201710_50579.jpg
Katto ja kattotarvikkeet kunnossa, koti kunnossa
Koti on useimmille paitsi rakkain myös arvokkain omaisuus. Katto puolestaan on kodin suoja. Sen kunto vaikuttaa koko talon kuntoon, ja siksi siitä kannattaa pitää hyvää huolta. Katto altistuu säänrasituksille ja vaatii säännöllistä huoltoa. Oikea-aikaisella korjauksella voi välttää vesivahingot ja kosteusvauriot ja varmistaa kodin arvon säilymisen. Tähän juttuun on koottu vinkkejä katon huoltoon ja korjaamiseen.
49_P_114959_5.jpg
Osallistu keskuspölynimurikyselyyn ja voita Ufox 3S -ilmankostutin
Testaa tietosi Allaway-keskuspölynimuristaTestaa Allaway-keskuspölynimureita koskeva tietosi ja voita itsellesi Ufox 3S -ilmankostutin! Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan lisäksi 5 kpl moppisuulakkeita. Arvonta suoritetaan 31.12.2018. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton