• Etusivu
  • Talo

Weber Floor -kokonaisratkaisu lattioille

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Saint-Gobain Finland Oy / Weber
Päivitetty 10.06.2013
201212_33254.jpg

Weber Comfort Lämpölattia

Weberistä on tullut lattia-alan ykkösnimi siksi, että toimitamme kokonaisratkaisuja, emme pelkkiä tuotteita. Haluamme, että saat kattavan lattiaratkaisun, jolla on haluamasi ominaisuudet.

Miellyttävä Weber Comfort Lämpölattia

Weber Comfort Lämpölattiassa on kaksi lattialle tärkeää ominaisuutta: lattialämmitys ja askeläänieristys. Järjestelmässä käytetään uritettuja, alumiinipintaisia lämmönluovutuslevyjä, jotka toimivat sekä lämpö- että askeläänieristeenä.

Vesikiertoiset lattialämmitysputket voidaan asentaa kätevästi levyjen uriin, mikä ohuen ja kerralla suoran pintalaatan kanssa vähentää rakennepaksuutta. Alumiinin noin 400 kertaa tasoitetta paremman lämmönjohtavuuden ansiosta lämpö jakautuu tasaisesti sivusuunnassa, jolloin jalka ei tunne lämpötilaeroja putken kohdalla tai niiden välissä.

Suora, ohut ja kevyt weber.vetonit 4350 dB-Plaano-pumpputasoitteesta tehty pintalaatta reagoi nopeasti lämpötilan vaihteluihin, jolloin tuloksena on erittäin tasainen ja miellyttävä sisälämpötila sekä säästö energialaskussa. Weber Comfort Lämpölattia voidaan päällystää lähes millä vain, esimerkiksi parketilla, klinkkerillä, kokolattia- tai vinyylimatolla.

Askelääniparannus ∆L’n,w ≥ 27–28 db kaikilla pinnoitteilla alittaa reilusti asetetut askeläänitasovaatimukset. Rakennekorkeus on vain 60 mm.

Pintavalmis Weber Design Lattia

Weber Design Lattiassa on pinta valmiina. Kun näet sen, huomaat varmasti, miksi nimeksi on valittu Design Lattia.

Weber Design Lattiaan saa erilaisia luonnosta tuttuja värejä harmaasta vihreään. Ne antavat hyvät mahdollisuudet sisustaa esimerkiksi värien, kuvioiden ja mallien avulla. Lattia voidaan jakaa saumojen avulla, jolloin saadaan aikaan laatoitusta muistuttava vaikutelma. Lattiat parantavat myös ergonomiaa. Niillä on mukava kävellä.

Weber Design Lattia
Weber Design Lattia

Kaikki Weber-lattiaratkaisut käyvät korjausrakentamiseen

Kaikkia Weber-lattiaratkaisuja voidaan käyttää myös korjausrakentamisessa. Erityisesti pikatuotteet soveltuvat korjausratkaisuihin, koska asentaminen sujuu nopeasti ja kuivumisajat ovat erittäin lyhyet.

Jos haluat esimerkiksi parantaa askeläänieristävyyttä vanhassa välipohjassa ratkaisulla, joka on vain 25 mm paksu, voit parantaa askeläänieristävyyttä noin 18 desibeliä. Askeläänieristeenä ratkaisussa käytetään weber.floor 4950 askeläänimattoa ja kantavana kerroksena weber.vetonit 4310 Saneeraus Plaanoa vahvistettuna lasikuituverkolla. Myös muut ratkaisut, kuten Comfort Lämpölattia soveltuvat kaikkien vanhojen lattioiden kunnostukseen.

Askeläänet vaimentava Weber dB-lattia

Weber dB -lattia on kattava ääneneristysjärjestelmä, joka vaimentaa erityisen hyvin askelääniä. Se voidaan päällystää lähes millä vain, esimerkiksi parketilla, klinkkerillä, kokolattia- tai vinyylimatolla.

Eristys pitää talon kaikki huoneet mukavan hiljaisina. Tällöin asumisen laatu nousee. Weber dB -lattia alentaa askelääniä L’n,w 18–28 dB. Se täyttää myös koville pinnoille asetettavat viranomais- ja mukavuusvaatimukset useimmilla alustoilla. Ohuimmillaan dB-lattia on vain 25 mm. Jos etsit ääneneristävää lattiaa, jonka asentaminen sujuu nopeasti kaikkiin asuin- tai toimistorakennuksiin, olet löytänyt sen.

Weber dB-lattia
Weber dB-lattia
Saint-Gobain Finland Oy / Weber
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20155_43381.jpg
Mitä tehdä, kun perustukset ovat rikkoutuneet?
Perustusten vaurioitumien johtuu suurimmaksi osaksi maaperään liittyvistä asioista. Maa on liian märkää ja kantavuus on kärsinyt, routaeristys on puutteellinen tai sitä ei ole – routa on päässyt liikuttelemaan kivijalkaa, lähiviemäri on rikkoutunut ja maaperään päässeet bakteerit lahottavat, pohjavesi on laskenut ja paalut altistuvat hapelle alkaen lahoamaan. Myös rakennukseen tulevat lisäosat saattavat aiheuttaa painumista.
weber-muuratut-tulisijat-laastit
Tulisijan muuraukseen ei käy mikä tahansa laasti
Tulisijan muuraukseen käytettävät laastit on suunniteltu kestämään tulisijan eri osiin kohdistuvat lämpörasitukset ja lämpötilojen vaihteluista johtuvat liikkeet. Rappauslaastit ja pinnoitteet antavat paljon mahdollisuuksia tulisijan ulkonäön viimeistelyyn. Tulisijalaastit ovat valmiita kuivatuotteita, joihin työmaalla lisätään vaan vesi.Tulisijan muurauslaastitTulisijan runko muurataan joustavalla saviuunilaastilla weber ML Savi Saviuunilaasti. Kuorettoman tulisijan näkyviin jäävät muuraussaumat saumataan weber JSL 5 Jälkisaumalaastilla. Ennen jälkisaumausta tulisijan pitää olla kuivunut ja lämmitetty kerran kunnolla. Saumaus tehdään jäähtyneeseen tulisijaan. Tulipesä ja tulta vasten olevat osat muurataan tulitiilistä weber fire mortar Tulenkestävällä muurauslaastilla. Tulen kanssa kosketuksissa olevat pinnat voidaan myös valaa tulenkestävällä valumassalla weber VM Tuli Valumassa. Valumassan käyttökohteita ovat muun muassa lieden laki, kuristusosa, leivinuunin laki ja ylityspalkit. Tulisijan erillisen kuoren muuraukseen käytetään harmaata tai värillistä weber ML5 Värillinen Muurauslaastia.
20131_33268.jpg
Laastit toimivat liimana tai tasoitteena
Muuraukseen ja tasoitustyöhön on omat laastinsa. Yhteistä laasteille on se, että niihin lisätään vain vesi.
20183_51999.jpg
Mitä hyödyt uuden varaavan takan hankinnasta?
Uusi takka vanhan tilalleTulikivi tarjoaa sinulle mahdollisuuden korvata vanha takkasi uudella ja tehokkaammalla. Saat avuksesi ammattilaiset, joilla on vuosien kokemus niin takan asennustyöstä kuin myös vanhojen tulisijojen purkamisesta kotiasi kunnioittaen.
20225_78463.jpg
"Sininen on uusi musta" - nämä trendit näkyvät nyt kylpyhuoneissa
Tutustu stylisti Katrine Rougin analyysiin vuoden 2022 suurimmista kylpyhuonetrendeistä ja poimi inspiroivat ideat oman kylpyhuoneesi suunnitteluun.
20095_16729.jpg
Toteuta unelmiesi kylpytila
Luonnonkivi on aito, ajaton ja kestävä sisustuskivi, jota on ilo katsella. Sisustusmateriaalina luonnonkivi on käytännöllinen ja helppohoitoinen. Moni arvostaa myös sen ekologisuutta ja paloturvallisuutta. Ja mikä parasta, kivi kestää elämää paremmin kuin moni muu pinta. Koska luonnonkivi on materiaalina pitkäikäinen ja pidetty, se merkitsee myös mukavaa arvonnousua asunnolle.Vuolukivi on ihana materiaali niin uuneissa kuin sisustuksessakin. Sen elävä ja kaunis pinta antaa lämpöä kotiin. Kylpytiloissa vuolukiven ominaisuudet ovat omimmillaan. Se ei ole märkänäkään liukas, ja kun kivilattian alle yhdistää lattialämmityksen, on kiven tuntu paljaaseen jalkaan lämpöinen ja miellyttävä.Lisätietoa luonnonkivituotteista...

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton