• Etusivu
  • Rakentaminen

Onni-Pelle viihdyttää messuvieraita

Rakentajan toimitus
Päivitetty 21.01.2013
20072_3388.jpg

Onni-Pelle viihdyttää vieraita koko messujen ajan yleisön joukossa kuljeskellen sekä Muksulassa vieraillen. Messuvieraiden joukossa saattaa kulkea hahmo jos toinenkin - taitaapa Onni-Pellellä olla rooli jos toinenkin hihassaan... Onni-Pellen eläinaiheiset ilmapallot ovat olleet messujen pikkuvieraiden suosiossa useita vuosia ja niitä tehtäneen jälleen.

Ilmaisen Muksulan valvotuissa olosuhteissa on perheen pienempien mukava hengata muiden lasten kanssa, väritellä kuvia, lukea kirjoja tai katsella piirrettyjä.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20187_54068.jpg
Kylpyhuoneremontti etenee: Lattian mittailua ja purkua
Kylpyhuoneremontin purkutyöt etenevät. Lattiaa mittailemalla päästiin valitsemaan sopivan kokoisia kalusteita kylpyuoneeseen.Haluaisitko alakaapin pesu- tai tasoaltaan alle? Tai peilikaapin tasopeilin sijaan? Onko tila wc-istuimesi yläpuolella vapaana seinäkaappia varten? Korkea kaappi on myös yllättävän hyvä vaihtoehto, jossa on paljon säilytystilaa. Se vaatii tilaa leveytensä verran, mutta korkeaan kaappiin mahtuu paljon hyllyjä!Valitsisiko sitä suihkuseinän vai -kaapin? Mahtuuko sellainen tänne? Entä tuo wc-istuin?
20139_36186.jpg
Edistyksellisin ja kestävin suomalainen betonikattotiili
Betoni on varsinkin katoille luonnollinen, kestävä ja helppokäyttöinen materiaali. Betonikattotiilet ovat erittäin mittatarkkoija ja niiden asentaminen on helppoa. Monierilta löytyy jokaiseen taloon sopiva värivaihtoehto laajasta valikoimasta.
20238_82756.jpg
Poikkeuksellisen hiljainen lämpöpumppu ei häiritse kotirauhaa
Tämän päivän kodit ovat täynnä elektroniikkaa. Hurinaa, surinaa, särinää ja pärinää syntyy ties mistä. Mutta miten ihanaa onkaan kun ympärillä vallitsee hiljaisuus. Voi kuulla omat ajatuksensa ja vaikka lintujen viserrystä niin halutessaan. Se, mitä tämän päivän laitteiden valmistajilta voisi odottaa, on halua kehittää laitteistaan hiljaisia ja miellyttäviä käyttää.
20181_51340.jpg
Mielenkiintoinen uutuusmallisto hirrestä
Hongan Moderni-mallisto on kehitetty vastaamaan kysyntää. Uudenlainen, italialaistyylistä ja modernia hirsitalodesignia esittelevä, mallisto on nyt tarjolla. Näissä uutuusmalliston kodeissa yhdistyvät puun parhaat ominaisuudet sekä ulkomuodoltaan nykyaikainen arkkitehtuuri. Modernilla hirsiteknologialla toteutettu selkeälinjainen omakotitalo sopii niin kaupunkiympäristöön kuin maaseudun rauhaan. Hirsi rakennusmateriaalina ei rajoita vaativankaan muotokielen soveltamista suunnittelussa ja toteutuksessa.Talomalleista on saatavilla useita erilaisille perheille ja tonteille sopivia versioita. Aloita suunnittelu valitsemalla mieluisa talomalli ja viimeistele yksityiskohdat Hongan suunnittelijan kanssa.
202112_74131.jpg
Joululahjaksi sujuvuutta arkeen
Älyteknologia on vuosi vuodelta noussut kodin hankintojen listalla yhä korkeammalle. Erilaiset ohjausjärjestelmät alkavatkin olla tätä päivää hyvin monessa kodissa. Voit helposti ohjata esimerkiksi kodin valaistusta, lämmitystä sekä älylukkoja ja muita turvallisuuslaitteita kännykkäsi avulla vaikka toiselta puolelta Suomea. Älylaitteita ostetaankin yhä useammin myös lahjaksi.
Talo nurmikolla
Terveellä talolla on kuivat jalat
Hyvällä suunnittelulla, laadukkailla ja käyttötarkoitukseensa hyväksytyillä eristemateriaaleilla sekä oikein tehdyllä asennuksella saavutetaan paras suoja routaa vastaan. Maaperän mahdollinen radon-säteily on aiheellista ottaa huomioon eristystä suunniteltaessa. Myös v. 2003 tiukentuvat lämmöneristysvaatimukset on aiheellista huomioida.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton