• Etusivu
  • Varusteet

Tee kodin siivouksesta helppoa ja tehokasta

Hanki nyt keskuspölynimuri edullisesti!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö KP-Tekno Oy
Päivitetty 26.11.2012
201210_32770.jpg

Nykyaikaisen kodin asumismukavuus perustuu arkea helpottaviin kodinkoneisiin. Kun käytössä on toimivat ja helppokäyttöiset laitteet hoituvat arjen askareet nopeasti ja vähällä vaivalla. Keskuspölynimurilla teet siivouksesta entistä tehokkaampaa.

Katso tarjouspaketit Jäsentukusta!

Omakotitalon vakiovaruste

Keskuspölynimureita on käytetty Suomessa jo 30 vuoden ajan. Hyvien kokemusten myötä keskuspölynimuria voidaan pitää ilmalämpöpumpun tai koneellisen ilmanvaihdon kaltaisena uuden omakotitalon vakiovarusteena. Keskuspölynimurijärjestelmä lisää talon arvoa.

Keskuspölynimurin käyttömukavuus, erittäin hiljainen äänitaso ja saavutettava imurointitulos sekä mikropölyn poisto ovat ylivertaisia perässä vedettäviin imureihin verrattuna.

Poistaako nykyinen imurisi kaiken pölyn?

Roskan, hiekan ja näkyvän pölyn lisäksi kodeissamme on silmin näkymätöntä pölyä sekä pölypunkkeja. Keskuspölynimurissa pölypunkit ja pienhiukkaset johdetaan poistoilman mukana ulos, ja vain näkyvä pöly jää pölypussiin tai filtteriin. Koti on raikkaan puhdas jokaisen imurointikerran jälkeen. Keskuspölynimuri on suositeltava valinta myös allergiakoteihin.

Jälkiasennus hoituu helposti jokaiseen taloon

Puzer-keskuspölynimurin, (halkaisijaltaan 42 mm), imuputki on helppo sovittaa jälkiasennuksena väliseiniin. Putket vedetään yleensä yläpohjan kautta valittuihin kohtiin. Imurasioita tarvitaan 1-2, harvoin yli 4 kpl. Koko järjestelmän asentamiseen kuluu aikaa muutama tunti, ja asennuksen aikana talossa voi asua ongelmitta.

201210_32771.jpg
201210_32772.jpg

MARRASKUUSSA EDULLINEN TARJOUS KESKUSPÖLYNIMUREISTA!

All in one -valmiit paketit on suunniteltu helppoon jälkiasennukseen huoneistoalaltaan 200 m2 ja 150 m2 taloihin. Tarjous sisältää edullisen keskuspölynimuripaketin (Puzer Eeva tai Oiva sis. tarvittavat osat) sekä lisäksi vuoden pölypussit ja ilmaisen kotiinkuljetuksen. Kampanja-aika on marraskuun loppuun asti. Toimitusaika vuoden loppuun.

Puzer Eeva

201210_32774.jpg

Puzer Eeva on pieni mutta tehokas keskuspölynimuri. Muotoilultaan tyylikäs ja kooltaan pieni Eeva sopii sekä pieniin että keskisuuriin koteihin. Eeva on erinomainen valinta myös rivitaloon, sillä Eevan voi asentaa pieneen tilaan tai komeroon. Muotoilun ja hiljaisen käyntiäänen ansiosta imuri voidaan asentaa myös suoraan huoneen seinälle.

Eeva on markkinoiden ensimmäinen pölypussillinen keskuspölynimuri. Pölypussin riittävyys on 6 –12 kuukautta ja sen vaihto on vaivatonta sekä siistiä.

Puzer Oiva

Puzer Oiva on perinteinen ja tehokas säiliöimuri. Pienestä koostaan huolimatta imurissa on suuri 20 litran pölysäiliö, joka tyhjennetään normaalikäytössä 3-6 kertaa vuodessa. Moottorin tehosuodatin uusitaan 1,5 vuoden välein. Pölysäiliössä on imurasia imuletkulle, joka säästää usein yhden pölyputken ja imurasian asennuksen.

Asennussuositus omakotitalon tekniseen tilaan, varastoon tai rakennuksen kiinteänä osana olevaan autotalliin

Katso tarjouspaketit Jäsentukusta!

201211_32776.jpg

Suomalainen laatutuote kestää

Puzer myöntää kaikille keskusyksiöille, Ainolle, Oivalle, Eevalle ja Easylle, viiden vuoden täyden takuun. Siivousvälineillä ja muilla varusteilla on vuoden takuu. Tyypillinen kestoikä keskusyksiköille on noin 10 vuotta. Puzer-imureihin on saatavissa kattavasti varaosia vielä pitkän käyttöajan jälkeenkin.

201210_32773.jpg

Ilmainen suunnittelupalvelu

Puzer keskuspölynimurin suunnittelupalvelu on veloitukseton. Palvelu auttaa sinua toteuttamaan taloosi parhaiten sopivan keskuspölynimuri ratkaisun. Jätä yhteydenottopyyntö!

Info

Info

Miksi keskuspölynimuri?

  • Tehokkaampi imukyky perinteisiin imureihin verrattuna
  • Puhdistaa myös kaikkein pienimmätkin pölypatrikkelit
  • Hiljainen käyntiääni takaa käyttömukavuuden
  • Erittäin vähäinen huoltotarve
  • Helppo asennettavuus ja nopea käyttöönotto
  • Edullinen hinta-laatu suhde
KP-Tekno Oy
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Sohvan imurointi
Puzer Easy kerrostaloon
Vietämme suurimman osan vuorokaudesta sisätiloissa, joten sisäilman laadulla on erittäin suuri merkitys hyvinvointiimme. Puzer-keskuspölynimuri on kätevä ja tehokas ratkaisu sisäilman laadun parantamiseen. Keskuspölynimuri ei ole alunperin suomalainen keksintö, mutta täällä niiden tuotekehitys on kulkenut pitkin harppauksin eteenpäin. Kehityksen kärkijoukoissa kulkevalla KP-Teknolla on jo viisitoistavuotinen kokemus keskuspölymimurien valmistuksesta. Yrityksen Puzer-mallisto on saavuttanut vankan jalansijan Suomen keskuspölynimurimarkkinoilla, ja Puzerit tunnetaan myös eri puolilla Eurooppaa sekä Japanissa ja Kiinassa.Lisätietoa keskuspölynimureista...Puzer Easyn voit hankkia myös Jäsentukusta...Perinteiset Puzer-keskuspölymimurit soveltuvat käytettäviksi omakoti-, rivi- ynnä muissa pientaloissa, joissa tavallista imuria käytettäessä ongelmaksi muodostuva mikropöly johdetaan poistoilmaputkiston kautta suoraan ulkoilmaan. Uusinta mallia, Puzer Easyä, voidaan käyttää myös kerrostaloissa sijaitsevissa asunnoissa ja toimistotiloissa, koska se ei vaadi imu- eikä poistoilmaputkistoa. Poistoilma johdetaan täysin puhdistettuna siihen tilaan, johon imuri on asennettu.
Perhe yhdessä sohvalla
Puhtaampi koti - mikrohiukkaset pois sisäilmasta
Vietämme päivittäin lähes 90 % ajastamme sisätiloissa. Työpaikoilla on kiinnitetty huomiota sisäilman laatuun jo pitkään, koska sen on todettu vähentävän ihmisten sairastelua ja parantavan työtehoa. Sen sijaan koti-ilman laatu on jäänyt pienemmälle huomiolle homeongelmaisia koteja lukuun ottamatta. Keskuspölynimuri on yksi ratkaisu parantamaan sisäilman laatua ja tekemään kodistasi miellyttävämmän ja terveellisemmän ympäristön.
Tyttö nojaa sohvaan
Keskuspölynimurin toimintaperiaate
Kun käyttäjä liittää letkun imurasiaan, lähtee imurasialta sähköinen viesti keskusyksikölle laitteiston käynnistämistä varten. Keskusyksikkö käynnistyy ja järjestelmän synnyttämä alipaine aiheuttaa imun runkoputkistossa. Keskusyksikkö on toiminnassa niin kauan, kunnes letku irroitetaan imurasiasta. Kehittyneimmät keskuspölynimurit ovat varustettavissa myös kahvakäynnistyksellä.Yhdellä imurasialla jopa sata neliötäImuroidessa käytetään yleisesti 8 metrin pituista kevyttä letkua, joka ylettyy jopa 100 m² kokoisen alueen siivoamiseen. Imurasiat ovat tyylikkään huomaamattomia ja ne suositellaan asennettavaksi käytön kannalta parhaaseen paikkaan noin metrin korkeudelle.
20186_53526.jpg
Kaukolämpö vaihtui maalämpöön
Espoossa sijaitseva Asunto-osakeyhtiö Tonttupirtti päätti viime vuonna vaihtaa lämmitysmuotonsa kaukolämmöstä maalämpöön. Vanhan kaukolämpölaitteiston tekninen käyttöikä oli jo tiensä päässä, mutta taloyhtiö ei kuitenkaan nähnyt järkeväksi sijoittaa rahaa uuden vastaavan laitteiston hankintaan. Vertailussa maalämpö todettiin ainoaksi järkeväksi investoinniksi, jolla lämmityskuluja saataisiin laskemaan jatkossa. Taloyhtiön hallituksen edustaja Pekka Halonen on ollut todella tyytyväinen projektiin: "Yleensähän kaikissa urakoissa on yllätyksiä ja pettymyksiä, mutta tämä hanke meni kuin unelma".
20145_39204.jpg
Ilmanvaihtoputkisto on eristettävä kylmässä tilassa
Ilmanvaihtokanavien eristäminen on tärkeä työvaiheKun ilmanvaihtokanavat asennetaan yläpohjaan, ne pitää aina lämpöeristää. Mikäli lämpöeristys tehdään huonosti, koko ilmanvaihtojärjestelmän toiminta kärsii. Mikäli asunnosta poistuva ilma ei tule koneelle asti lämpimänä, ilmanvaihtokoneen lämmöntalteenotto ei toimi suunnitellulla tavalla. Sen hyötysuhde laskee, jälkilämmityspatterin energiankulutus nousee ja jäätymisenesto voi toimia turhan paljon. Jos ilmanvaihtokoneelta asuntoon tulevan ilman lämpötila laskee kanavissa, tuloilmaa tarvitsee lämmittää turhaan ilmanvaihtokoneen jälkilämmityspatterilla ja osa jälkilämmityspatterin lämmitystehosta karkaa yläpohjaan.
20209_66815.jpg
Miten asentaa putket katolle vesitiiviisti?
Aukoton ratkaisu kattoläpivienteihinKatto on yksi talon tärkeimmistä suojista sadetta ja kosteutta vastaan. Sen vuoksi on tärkeää varmistaa katolle asennettavien poistoputkien, huippuimureiden ja viemärin tuuletusputkien läpivientien vesitiiveys.Ammattimainen ratkaisu tuotteiden vesitiiviiseen asentamiseen on VILPE Aluskatteen 2K-tiiviste. 2K-tiiviste ulottuu saumattomasti katon aluskatteen alta läpiviennin yläosaan asti, joten se estää täysin veden ja lumen pääsyn läpiviennin reiästä katemateriaalin ja aluskatteen väliin ja edelleen eristeisiin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton