23.9. klo 11:17 | 477 781 jäsentä
LIITY JÄSENEKSI, KATSO EDUT
Etuina mm. ilmaiset kustannusarviot ja Kuntokartoitusohjelma

Juristi auttaa sinua lakikysymyksissä JuriNet asianajotoimistoissa

JuriNet on Suomalaisten asianajotoimistojen nopeasti kasvava ja nykyaikainen yhteenliittymä, jonka tavoitteena on tarjota vaivattomasti ja edullisesti asianajopalveluja kaikille. JuriNetin toimistoissa on Suomessa noin 50 ammattilaista. Osaava juristi löytyy JuriNetistä helposti ja he ovat valmiita perehtymään juuri sinun asiaasi.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Osaava juristi löytyy JuriNetistä helposti ja he ovat valmiita perehtymään juuri sinun asiaasi.
Osaava juristi löytyy JuriNetistä helposti ja he ovat valmiita perehtymään juuri sinun asiaasi.
JuriNet on myös kansainvälinen yhteistyöverkosto. JuriNet tarjoaa kansainvälisesti yli 150 asiantuntijaa ja juristia, sekä muita kontakteja. JuriNet koostuu itsenäisistä luotettavista asianajotoimistoista, minkä vuoksi asiakas ei koskaan katoa massaan: JuriNet tuo asiallesi kasvot. Vaikka JuriNet on merkittävä ja iso toimija asianajoalalla, on jokainen yksittäinen toimisto ja jokainen sen juristi valmis tekemään kaikkensa asiakkaidensa eteen.

Kaikki JuriNet jäsentoimistot kuuluvat Suomen asianajajaliittoon. Se valvoo jokaisen asianajajamme ja toimistomme toimintaa.
 

Juristi auttaa sinua mm. asunto- ja kiinteistökaupoissa


JuriNet asianajotoimistojen asianajajat auttavat niin ostajaa kuin myyjääkin jo kaupantekovaiheessa. Meillä on tarjota avuksesi kokeneita kiinteistöjuristeja, jotka tietävät asuntokaupan sudenkuopat ja minimoivat tulevat ongelmat jo etukäteen.

JuriNet toimistoissa on LKV-tutkinnon suorittaneita lakimiehiä sekä julkisia kaupanvahvistajia, jollainen tarvitaan kaikissa kiinteistökaupoissa. Etukäteen suoritettu konsultointi on edullista ja suositeltavaa olette sitten ostamassa tai myymässä asuntoa. JuriNetilla ja sen jäsentoimistoilla on myös laaja yhteistyöverkosto, joka koostuu kiinteistönvälitysliikkeistä, kuntokartoittajista sekä teknisistä asiantuntijoista, rahoituslaitoksista ja pankeista.

JuriNet verkoston lakimiehet ovat hoitaneet satoja asuntokauppariitoja ja jäsentoimistoissamme on erityisen vahva osaaminen asuntokauppa-asioissa.
 

Haluaisitko jättää yhteydenottopyynnön? 
Julkaistu
7.1.2014
Viikon uutiset