• Etusivu
  • Talo

Korkealaatuista kodin viimeistelyä

Rakentajan toimitus
Julkaistu 31.08.2012
20128_32041.jpg

Kodin viihde-elektroniikan johdot on helppo järjestää ja piilottaa tyylikkäästi Cable Management-johtojenhallintajärjestelmän avulla. Sarjan osat ovat keskenään yhdisteltävissä, joten jokaiseen olohuoneeseen löytyy yksilöllinen johtojenhallintaratkaisu!

Listat ovat monipuolinen sisustuselementti, joita voi hyödyntää monin tavoin eri tilojen sisustusratkaisuissa. Listojen avulla voi peittää materiaalien liitoskohdat, silottaa paksuuserot, piilottaa kodin johdot, suojata seinien ja huonekalujen kulmat sekä viimeistellä tyylikkäästi koko kodin ilmeen.

Dione-sisustustuotteiden avulla saat yhdistettyä eri tasoilla olevat lattiamateriaalit, viimeisteltyä kylpyhuoneesi laatoituksen ja järjestettyä kotiteatterisi johdot. Korkealaatuisten Dione-sisustuslistojen monipuolinen materiaali- ja värivalikoima sisältää sopivat tuotteet jokaiseen kotiin.

Lue lisää listoilla sisustamisesta

Listat viimeistelevät kodin

Dione-listat mahdollistavat myös uniikkien yksityiskohtien luomisen kotisi sisusta viimeistellessäsi. Dione-sisustuslistat valmistetaan korkealuokkaisista materiaaleista ja niitä on saatavilla laaja väriskaala, josta löytyy sopivia vaihtoehtoja kotisi eri sävyihin.

Seinästä seinään ja nurkasta nurkkaan ulottuvien lattialistojen keskeisestä merkityksestä joka kodin ja toimiston ilmeelle ei varmasti ole epäilystäkään. Dione-lattia-, eritaso- ja jalkalistat ovat helppo ja tehokas viimeistellä lattiat, häivyttää materiaalien vaihdokset ja suojata askelkulmat. Elegantit materiaalit ja tasapainoiset ratkaisut luovat tyylikkään lopputuloksen.

Metallisilla jalkalistoilla saat aikaan modernin tyylikkään ja viimeistellyn sisustusilmeen.
Metallisilla jalkalistoilla saat aikaan modernin tyylikkään ja viimeistellyn sisustusilmeen.

Mikä ihmeen Duuri?

Duuri Oy on kansainvälinen perheyhtiö, joka toimii kaikkien Pohjoismaiden lisäksi myös Venäjällä ja Baltian maissa. Yli 30 vuoden asiantuntemus tekee siitä viimeistelytuotteiden edelläkävijän. Duuri kehittää jatkuvasti tuotevalikoimaansa voidakseen tarjota asiakkailleen uudenlaisia ja inspiroivia ratkaisuja niin kodin kuin myös julkisten tilojen sisustustarpeisiin.

Sovita johtolistojen väri lattioihisi huolitellun ilmeen luomiseksi. Dionen väriskaalaan kuuluu useita puujäljitelmävaihtoehtoja ja valkoisen eri sävyjä.
Sovita johtolistojen väri lattioihisi huolitellun ilmeen luomiseksi. Dionen väriskaalaan kuuluu useita puujäljitelmävaihtoehtoja ja valkoisen eri sävyjä.
Tyylikäs askelkulmalista toimii myös liukuesteenä askelman reunassa. Valitse suosikkisi useiden metalli- ja puujäljitelmävaihtoehtojen joukosta!
Tyylikäs askelkulmalista toimii myös liukuesteenä askelman reunassa. Valitse suosikkisi useiden metalli- ja puujäljitelmävaihtoehtojen joukosta!
Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20081_7893.jpg
Tiilikatto on Suomen suosituin kate
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, näyttävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Se on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Kattotiilissä löytyy myös malleja ja värejä jokaiseen kaltevaan kattoon. Täydellinen kattotoimitus on helppo ratkaisu niin uuden rakentajalle kuin katonvaihtajallekin.
20086_11637.jpg
Muuttovalmiit Kastelli-huvilat
Täyslämpimiä Kastelli-huviloita saa nyt myös muuttovalmiina. Kastellin ValmisHuvilan rakennejärjestelmä on perusta erinomaiselle lopputulokselle. Saumaton paikanpäällä tehty rakenne on tutkitusti lämmin ja turvallinen. Vaikka asuisit kauempanakin huvilatontistasi, voit jättää rakentamisen Kastellin ammattilaisten tehtäväksi. Viihtyisän ja tyylikkään huvilan suunnittelu lähtee liikkeelle aina omista tilatarpeistasi ja rakennuspaikan vaatimuksista.
20168_47193.jpg
10 hyvää syytä valita tiilipiippu - tiesitkö nämä?
Kaipaako piippusi uusimista tai oletko vasta rakentamassa uutta kotia? Tiilihormiston edut korostuvat erityisesti huonetiloiltaan korkeissa ja kaksikerroksisissa taloissa. Rakennuskustannuksiltaan muurattu savupiippu on hyvin kilpailukykyinen ja siihen on helppo tehdä tarvittava määrä hormeja. Lisäksi tiilipiippu on pitkäikäinen ja toimiva ratkaisu. Tiili onkin yksi perinteisin ja yleisin savupiippujen rakennusmateriaali.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton