• Etusivu
  • Talo

Valokatteella yksilöllinen terassi-, roska- tai fillarikatos

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Päivitetty 23.05.2013
1426_258570227_201031295635.jpg

Fastlock Uni on tehty kestämään. Taivutettavalla ja helposti asennettavalla valokatteella toteutat helposti yksilöllisen katoksen.

Fastlock Uni taipuu vaikka kaarelle

Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka suojaa sateelta, mutta päästää luonnonvalon läpi. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua. Se suojaa myös terassin tai parvekkeen kasveja hallalta ja rankkasateelta päästäen kuitenkin auringon hellimään lehtiä. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.

Fastlock Uni valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokatetta on saatavana puhtaan kirkkaana sekä tilauksesta valkoisena. Materiaalin pinnalla on vahva UV-suoja, joten kate ei haurastu, harmaannu eikä tummu ajan myötä. Valokate kestää suuret lämpötilojen vaihtelut ja läpireiättömyys takaa katteen vesitiiviyden. Fastlock Unille myönnetäänkin kymmenen vuoden takuu. Ylösnostettujen saumojen ansiosta kate pysyy myös siistin näköisenä vuodesta toiseen.

1426_258570227_20103129580.jpg
Levyjä voidaan sahata pienihampaisella sahalla.

Kiinnitys ilman läpireikiä

Fastlock Uni -valokate kiinnitetään ilman läpireikiä, jolloin vesi ei pääse sisään kiinnityskohdista.

Fastlock Unilla rakentaminen sujuu tavallista katetta turvallisemmin, sillä kiinnitys tapahtuu katteen alapuolelta. Näin rakentajan ei tarvitse kiivetä katteen päälle. Katelevyt kiinnitetään toisiinsa painamalla reunassa olevat putkisaumat toisiinsa. Putkisaumat puolestaan kiinnitetään ruoteisiin järjestelmään kuuluvilla kiinnikkeillä. Jos katettava ala on pieni, voidaan katelevyt koota valmiiksi maassa ennen asennusta. Fastlock Unia on helppo käsitellä, sillä neliömetri katetta painaa alle kaksi kiloa.

20116_26733.jpg

Avaimet käteen -kattoremontti taipidennä kattosi ikää pinnoituksella

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Icopal Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200611_1147.jpg
Tiivis ja kestävä valokate
Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua, muttei vettä eikä lunta. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin, ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.
20099_18869.jpg
Hallittu sadevesijärjestelmä
Sadetar käy täydellisenä ja monipuolisena sadevesijärjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Sadetar-tuotteet valmistetaan sinkitystä teräsohutlevystä, joka on kauttaaltaan pinnoitettu Plastisol-muovipinnoitteella. Sadettaressa yhdistyvät teräksen ja muovin parhaat puolet ja se kestää vuodesta toiseen haalistumatta ja laadukkaan ulkonäkönsä säilyttäen. Siksi Sadettarelle annetaan kymmenen vuoden takuu!
20072_3487.jpg
Aluskate pidentää kattosi ikää
Varsinainen katemateriaali suojaa kattorakenteita sateelta ja lumelta – mutta kosteuden varsinainen pysäyttäjä on katteen alle asennettava aluskate. Katteen alle pääsee aina kosteutta. Tuiskuava lumi löytää tiensä esimerkiksi tiilikatteen alle ja kondensoituva kosteus pääsee kattorakenteisiin, ellei aluskate sitä pysäytä. Aluskatteen laatuun kannattaa panostaa – muutaman kymmenen euron säästö aluskatevalinnassa ei kannata. Laadukas aluskate on halpa vakuutus katollesi!
20129_32171.jpg
Älyä asumiseen
Yksi napinpainallus ja kotisi kaikki valot ja standby-laitteet sammuvat ja lämpötila laskee. Pyykkikone pyörii edullisemman sähkön aikana ja pääset itse valitsemaan, milloin lämmitys kytkeytyy päälle. Katon aurinkopaneelit tuottavat ekologista energiaa. Pihassa seisoo hybridi tai täyssähköauto. Onneksi olkoon: asut älykkäässä talossa!
20116_26806.jpg
Suunnitelma, lupamenettelyt
"Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty" pätee myös kiinteistökohtaisen jätevesijärjestelmän suunnitteluun. Kun asianmukaiset luvat on hankittu ja ammattitaitoisen suunnittelijan laatima suunnitelma on kourassa, rakentamishankkeen perusasiat ovat kunnossa.
20185_53044.jpg
Raikasta ja viileää sisäilmaa
Ilmalämpöpumppu on yksi edullisimmista ja helpoimmista tavoista saada kustannussäästöjä omaan energiankulutukseen. Myös sisäilman laatu ja erityisesti viilennysominaisuus ovat monelle tärkeitä syitä ilmalämpöpumpun hankinnalle.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton