• Etusivu
  • Talo

Rakentaja.fin Suuri Kattotutkimus - Osallistu!

Saat sähköisen huoltokirjan käyttöösi veloituksetta (sh. 50 €)

Rakentajan toimitus
Päivitetty 07.05.2012
20125_30697.jpg

Mikä katemateriaali on suosituin uudiskohteissa? Entä remontointikohteissa? Mitkä ominaisuudet vaikuttavat katemateriaalin valintaan? Mikä katemateriaali mielestäsi vaatii vähiten huoltoa?

Rakentaja.fin Suurella Kattotutkimuksella selvitetään mm. katemateriaalien hankintatapaa, tunnettuutta ja hintamielikuvia. Uuden tutkimusjärjestelmän ansiosta vastaaminen on nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan! Tutkimusaika on 7.-20.5.2012.

Saat HuoltoOptimin käyttöösi veloituksetta (sh. 50 €)

Kaikki tutkimukseen osallistuvat saavat käyttöönsä sähköisen huoltokirjan, joka sopii niin uusille kuin vanhoille rakennuksille. Voit täyttää huoltokirjaa koko rakennushankkeen tai remontoinnin ajan ja tulostaa sen tarvittaessa. Eri huoltotöiden opastamisen lisäksi ohjelma myös muistuttaa tehtävistä huolto- ja tarkastustöistä. HuoltoOptimin latausohjeet saat sähköpostiisi 3 vrk:n kuluttua tutkimukseen osallistumisesta.

Arvonnassa palkintona Boschin akkuporakone (sh. 149 €)

Lisäksi kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Boschin uutuustuote, kaksivaiheinen akkuruuvinväännin PSR 1800 Li. Ruuvinvääntimessä on mm. älykäs 3-portainen lataustilan näyttö, kohdevalo, luokkansa paras käsiteltävyys litiumioniteknologian ansiosta ja paljon muuta!

Tutustu ruuvinvääntimeen tästä

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200712_7630.jpg
Rakentaja.Fin sponsoroimat nuoret urheilijat Linnan juhliin
Suomi viettää ja juhlii tänä vuonna 90. itsenäisyyspäiväänsä ja tasavallan presidentti Tarja Halonen järjestää torstaina 6.12. perinteisen itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton Presidentinlinnassa. Tänä vuonna kutsun juhliin ovat saaneet myös kaksi Rakentaja.fin sponsoroimaa, lajeissaan upeasti menestynyttä urheilijatähteä: kilpa-aerobicaaja Rita Niemi ja ringetenpelaaja Elina Raesola.
20104_21380.jpg
Eroon tapaturmaisista kuolemista
Rudus-turvapuisto sai kumppaneiksi mm. Skanskan, Lemminkäisen ja ParmanRakennusalan työturvallisuuden oleelliseen parantamiseen tähtäävä Rudus-turvapuisto avautui viime viikolla toiseen kauteensa entistä paremmin koko rakennusalaa ja myös pienrakentajia palvelevana.
20146_39983.jpg
Hirsihuvila sopii myös Hiekkasärkille
Kaupungin vilinästä ja vilskeestä on aina rentouttavaa päästä luonnon helmaan rauhoittumaan ja rentoutumaan. Kaipaatko itsellesi juuri tällaista paikkaa? Hongan laajasta hirsihuvila- ja mökkimallistosta löytyy monenlaista vaihtoehtoa erilaisiin maisemiin ja tarpeisiin.Välttämättä aina mallistosta ei löydy valmiina täysin omiin tarpeisiin soveltuvaa ratkaisua. Hongalta sinun on kuitenkin mahdollista saada myös toiveidesi mukaan suunnitellut hirsimökit, huvilat sekä saunat.
20135_34994.jpg
Lisäeristys lopettaa vedon vääristä paikoista
Vanhat rakenteet eivät useinkaan vastaa nykyisiä vaatimuksia lämmöneristyskyvyltään. Lisälämmöneristyksellä saadaan vanhat rakenteet vastaamaan nykyisiä vaatimuksia ja samalla säästämään energiaa sekä takaamaan viihtyisän sisäilman. Kuitenkin ennen lisälämmöneristeen asentamista tulee rakenteen lämpö- ja kosteuskäyttäytyminen tutkia, jotta varmistutaan jatkossakin rakenteen toimivuudesta.Klikkaa tästä energiansäästölaskuriin ja laske paljonko lisäeristys säästää!
20077_5770.jpg
Asuntomessut kiinnostavat
93 prosenttia messukävijöistä on tyytyväinen Hämeenlinnan asuntomessuihinAsuntomessut Hämeenlinnassa kiinnostavat useista syistä. Yli puolet messukävijöistä lähtee messuille katsomaan uusia ja erilaisia sisustusratkaisuja. Rakenneratkaisut kiinnostavat yli 40 prosenttia kävijöistä. Yli kolmannes kokee asuntomessut myös mielenkiintoiseksi ajanvietteeksi. Messukävijän keski-ikä on 42 vuotta, ja valtaosalla on edessään rakennus- tai korjaushanke. Peräti 93 prosenttia kävijöistä antaa Hämeenlinnan asuntomessuille yleisarvosanan erinomainen tai hyvä. Tiedot käyvät ilmi Suomen Asuntomessujen teettämän kävijätutkimuksen alustavista tuloksista. Tutkimukseen vastasi ensimmäisen viikon aikana 1 078 messukävijää.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Miten marmorilattian kiillon saa palautettua?
Kysymys:Vuonna 1996 rakennetussa talossamme on marmorilattioita. Kauniisti kiiltävää tavaraa Portugalista. Pienen vesivahingon seurauksena keittiön ja eteisen marmoripinnoille valui vettä, jossa oli mukana liuenneena konetiskiainetabletteja. Nämä ovat kovaa tavaraa. (Ei siis vuotanut tiskikone jossa yksi tabletti, vaan useampi tabletti). Vesi oli paikallaan 1/2 - 2 H.Sillä osalla marmoria jossa neste oli on marmorin kiilto selvästi hävinnyt.Voiko marmoriin hiomalla palauttaa kiillon tai jollakin muulla tavalla? Mikä taho tällaista kunnostusta oikeasti osaa tehdä suomessa?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton