• Etusivu
  • Talo

Pyydä tarjous tiilikatosta kesäkuussa!Voit voittaa kahden henkilön majoituksen Hotelli Vanajanlinnassa buffet-aamiaisineen!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Päivitetty 29.05.2012
20124_30476.jpg

Tiilikatto on ominaisuuksiltaan ylivoimainen vesikatevalinta – hiljainen, kestävä ja tyylikäs, se myös nostaa kotisi arvoa.

Monier tarjoaa helpon tien uuden katon hankintaan.
Jättämällä tarjouspyynnön tästä saat kattoprojektisi käyntiin!
Lisäksi osallistut palkinnon arvontaan, joka ratkeaa 29.6.

Suosittu katemateriaali

Tiilikatto on hyvin suosittu pientalojen katemateriaali. Suosion ymmärtää hyvin, kun miettii vesikatolta toivottavia ominaisuuksia. Tiilikatto täyttää toiveet pitkäikäisyydestä, helppohoitoisuudesta ja helposta asennettavuudesta, ympäristöön sopivuudesta, säänkestävyydestä sekä edullisuudesta ylivoimaisesti.

Katemateriaalilla iso merkitys

Katto on rakennuksen viides julkisivu, joten oikeaan osunut materiaalivalinta on erittäin tärkeä paitsi koko talon rakennusteknisen toimivuuden ja kestävyyden, myös sen arkkitehtuurin kannalta. Luonnonläheinen tiilikatto sulautuu rauhallisesti maisemaan ja talon arkkitehtuuriin.

Laajin valikoima

Kun rakentaa tai remontoi omaa kotia kannattaa valita vain parhaita materiaaleja. Monierilta löydät Suomen laajimman ja laadukkaimman kattotiilivalikoiman. Monierilta saat niin Suomen suosituimmat betonikattotiilet, kuin myös klassiset savikattotiilet. Savi- ja betonikattotiilistä, erilaisista malleista, pintakäsittelyistä ja väreistä löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin harjakattoihin.

Valitse helppo toteutus

Helpoiten saat kaiken tarvittavan kauniiseen ja rakennusmääräykset täyttävään kattoon tilaamalla Monierin täydellisen kattoratkaisun ‑kattopaketin. Valitsemme oikeat tarvikkeet kattosi koon ja ulkomuodon mukaan ja varmistamme niiden riittävyyden määrälaskennan avulla. Valitsemalla kattopaketin saat helposti kaiken yhdestä paikasta. Näin säästät aikaa ja rahaa.

Suomalaiseen maisemaan sopiva tiilikatto on kaunis ja järkevä valinta: pitkäikäinen, helppohoitoinen, säänkestävä ja äänetön.
Suomalaiseen maisemaan sopiva tiilikatto on kaunis ja järkevä valinta: pitkäikäinen, helppohoitoinen, säänkestävä ja äänetön.

APUA UUDEN KATON VALINTAAN

LÄHIN KATTOASENTAJA

Monierin valtuutetut kattoasentajat ovat itsenäisiä yrityksiä, joita Monier kouluttaa säännöllisesti tuotteidensa ja kattoratkaisujen osalta. Kattoasentajat osaavat kaikki tuotteisiin liittyvät seikat laatu- ja turvallisuuskysymyksiä myöten ja tietävät, miten jokainen yksilöllinen katto asennetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Laaja verkosto koulutettuja kattoasentajia palvelevat sinua kattoremontissasi.

TÄYDELLINEN KATTOPAKETTI

Hyvä katto syntyy paitsi laadukkaista kattotiilistä myös kaikista siihen tarvittavista osista ja kattotarvikkeista. Monierilla onkin kaikki mitä tarvitset uuteen kattoon. Kattopaketti sisältää kattotiilet, aluskatteen, tiivisteet, kiinnikkeet, läpiviennit ja sadevesipaketin. Valitsemalla kattopaketin Monierilta varmistat kestävän ja pitkäikäisen suojan talollesi.

AMMATTILAISEN KATTOTARKASTUS

Ennen kattoremonttia olisi hyvä tehdä kattotarkastus, missä selviää kattosi korjaustarve. Ammattilaisen tekemä tarkastus selvittää vesikattosi todellisen kunnon sekä korjaustarpeen. Näitä kattotarkastuksia tekevät koulutetut kattoasentajat, joilta saat parhaimmat neuvot kattosi korjaukseen.

Monier tarjoaa helpon tien uuden katon hankintaan!
Jättämällä tarjouspyynnön tästä saat kattoprojektisi käyntiin!
Lisäksi osallistut palkinnon arvontaan, joka ratkeaa 29.6.

Tiilikatto on erittäin kestävä, pitkäikäinen ja vain lujittuu ikääntyessään.
Tiilikatto on erittäin kestävä, pitkäikäinen ja vain lujittuu ikääntyessään.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
20226_78691.jpg
Remontoi kylpyhuone toimivaksi!
Kylpyhuone on tärkeä osa kotia, ja sen remontointi kannattaa suunnitella huolella – alkaahan jokainen aamu kylpyhuoneesta ja myös joka ilta unten maille kuljetaan juuri kylpyhuoneen kautta.
20192_56275.jpg
Raikkaasti erilainen vai romanttisen perinteinen?
Honkain keskellä mökkini seisoo, sanotaan jo laulussakin. Liplattaako järven tai meren laineet sinun mökkirantasi laituriin, vai haaveiletko vielä omasta mökistä? Suomalaiset ovat tunnetusti mökki- ja saunakansaa - Suomessa on nimittäin yli 500 000 kesämökkiä, sijoittuneena ympäri maata. Tämä tarkoittaa helposti pienillä paikkakunnilla asukasmäärien tuplaantumista.Hongan uudistuneesta mökki- ja saunamallistosta löytyy sekä moderniin että perinteiseen makuun sopivia kauniita hirsisaunoja, jotka on tehokas toteuttaa.
20234_81366.jpg
Tiesitkö tämän? Näin nanopinnoite helpot­taa kylpy­huoneen puhtaana­pitoa
Nanopinnoituksella voi siirtää kylpyhuoneen täysremontin tarvetta. Samalla tilasta tulee ulkoisesti siistimpi ja sen käyttömukavuus paranee.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton