24.7. klo 18:25 | 473 825 jäsentä
LIITY JÄSENEKSI, KATSO EDUT
Etuina mm. ilmaiset kustannusarviot ja Kuntokartoitusohjelma

Tilaa maksuton ikkunoiden arviokäynti kotiisi
- arviokäynnin yhteydessä saat digitaalisen lämpömittarin

Kun vanhan talon ikkunasaneeraus tulee ajankohtaiseksi, kannattaa kiinnittää huomiota ikkunoiden energiatehokkuuteen. Ikkunat ovat pitkäaikainen investointi, joka kasvattaa kotisi arvoa ja lisää merkittävästi asumismukavuutta. Uusia ikkunoita valittaessa kannattaa huomioida talon energiakulutus kokonaisuutena talon rakenteelliset erityispiirteet huomioiden. Valitsemalla oikeanlaiset ikkunat, vedon tunne vähenee ja energiaa säästyy.


Tilaa maksuton arvio- ja esittelykäynti kotiisi


Fenestran ikkuna-asiantuntija käy kotonasi kartoittamassa ikkunoiden kunnon. Asiantuntija opastaa sopivien tuotteiden ja lisävarusteiden valinnassa. Tämän pohjalta tehdään tarjous haluamallasi sisällöllä.

Arviokäynnin yhteydessä saat digitaalisen lämpömittarin
(voim. 31.10.2013 asti). Arviokäynti ei sido sinua mihinkään.

Tilaa maksuton arviokäynti tästä


 
 

Hyttyspuitteet tuuletusikkunoihin kaupan päälle (arvo 65 € / ikkuna)


Arviokäynnin yhteydessä tehty tarjous sisältää lisäedun: hyttyspuitteet tuuletusikkunoihin kaupan päälle, arvo 65 € / ikkuna. Tarjous on voimassa 31.10.2013 mennessä tehtyihin tilauksiin. Ikkunatoimitukset on mahdollista valita huhtikuun 2014 loppuun asti.


Ikkunaremontin helppous


Fenestran ammattilaiset hoitavat talosi ikkuna-asennuksen nopeasti ja varmasti. Esimerkiksi asumisen häiriintyminen on minimoitu ja huolellisen asennuksen aikana ikkuna-aukko on avoinna vain tuuletuksen verran.


Hyödynnä kotitalousvähennys

Muistathan, että voit korjausrakentajana hyödyntää veroedun ja pienentää ikkunaremontin kustannuksia vähentämällä osan asennuksen kustannuksista kotitalousvähennyksenä. Fenestran kautta on saatavissa myös edulliset rahoitusratkaisut.

Tilaa maksuton arviokäynti tästäTutustu energiatehokkaisiin ikkunoihin
 
 
Julkaistu
23.9.2013
Viikon uutiset