• Etusivu
  • LVI

Keskuspölynimuri sopii jokaiseen asuntoon

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö KP-Tekno Oy
Päivitetty 14.09.2012
20129_32197.jpg

Keskuspölynimuri on lähes itsestäänselvyys omakotitaloa rakentavalle, mutta sen jälkiasentaminen vanhaan taloon onnistuu myös todella helposti.

Keskusimuri helpotaa siivousta huomattavasti. Tyytyväiset käyttäjät ovat ylivoimainen todistus keskusimurin etujen paikkansapitävyydestä. Yhä useampi valitseekin Kotimaisen Puzer keskuspölynimurin kotiinsa.

Miksi keskusimuri?

Keskuspölynimurin poistoilma johdetaan ulos. Siivoustulos on siten erinomainen. Koti on puhdas ja raikas aina imuroinnin jälkeen. Erityisesti allergiakodeissa keskuspölynimuri on ehdoton väline puhtaanapidossa. Imurilla on kevyt imuroida eikä pitkä letku haittaa imurointia vaan päinvastoin se ei juutu mattoihin eikä pitkää sähköjohtoa tarvitse huomioida eikä irroitella ja kytkeä pistorasiasta toiseen. Lisäksi imurointi on lähes äänetöntä imurin sijaitessa muualla kuin varsinaisissa asuintiloissa.

Pitkät perinteet

Keskusimureita on asennettu uusiin omakotitaloihin jo 30 vuoden ajan. Hyvien kokemusten vuoksi keskusimuri on tänä päivänä jääkaapin tai lieden tapainen uuden omakotitalon vakiovaruste. Markkinoilla olevista imurimerkeistä kotimainen Puzer tarjoaa omakotirakentajan käyttöön laajimman malliston: perinteisen pölysäiliöllisen Oiva-mallin, uudenlaista designia ja viimeisintä teknologiaa edustavan pölypussillisen Aino-mallin ja niiden lisäksi: Eevan ja Easyn, jotka ovat myös pölypussillisia imureita.

Talotehtaiden tyyppitaloissa keskusimuri on usein jo suunniteltu osaksi kokonaisuutta. Omatoimirakentaja tai yksilöllisen talon rakennuttaja huomioi keskusimurin osana suunnittelua. Imurin keskusyksikölle on määriteltävä sijainti: tekninen tila, autotalli, kodinhoitohuone, komero. Valitun imuriletkun pituuden (8 – 10 – 12 metriä), ja talon pohjakuvien perusteella suunnitellaan seiniin sijoitettavien imurasioiden sijainti ja rakenteisiin upotettavat imurin putkistot. Suunnittelu on helppoa. Puzer auttaa mielellään veloituksettoman suunnittelupalvelun muodossa.

Puzer Oiva on pitänyt koteja puhtaana jo vuosikymmeniä.
Puzer Oiva on pitänyt koteja puhtaana jo vuosikymmeniä.

PUZER OIVA - klassikkokeskuspölynimuri

Puzer Oiva on tarkoitettu asennettavaksi rakennettavan omakotitalon teknisiin tiloihin, varastoon tai rakennuksen kiinteänä osana olevaan autotalliin.

PUZER EEVA - moderni, pieni ja tehokas keskuspölynimuri

Puzer Eeva on siro ja tehokas keskusimuri, jonka suosio omakotirakentajien keskuudessa on huimassa kasvussa. Eevassa pöly kerätään isoon 8 litran pölypussiin, joka toimii myös poistoilman suodattimena. Ainoa huoltotoimenpide onkin pölypussin vaihto, normaalikäytössä noin puolen vuoden välein. Eeva on ensisijaisesti tarkoitettu asennettavaksi kodinhoitohuoneeseen tai vaikka siivouskomeroon, jonne Eeva mitoituksensa puolesta mahtuu mainiosti.

Puzer Eeva
Puzer Eeva
Puzer Easy
Puzer Easy

PUZER EASY – patentoitu keskusimuri HEPA12-suodattimella

Puzer Easy on täysin uudentyyppinen pölynimuri, joka soveltuu varsinkin rivi- ja kerrostaloihin, kesämökeille sekä jälkiasennukseen. Muotoilultaan ja tekniikaltaan se on kuin Puzer Eeva, mutta varustettu erillisellä suodatinyksiköllä. Imurin poistoilma ohjautuu Hepa-suodattimen läpi asennustilaan eikä erillistä poistoputkea myöten ulkoilmaan, kuten perinteisessä keskuspölynimurissa. HEPA 12-suodatin suodattaa kaikki yli 15 mikrometrin partikkelit, esim. pölypunkit.

PUZER AINO - TIENNÄYTTÄJÄ

Puzer Aino edustaa uudenlaista designia ja viimeisintä teknologiaa. Tuotetta on suunnitelleet yhdessä muotoilijat ja insinöörit. Näin on kehitetty uusi ja edistyksellinen sekä tyylikäs imurimalli, jossa käytetään Puzer Eeva -mallissa hyväksi osoittautunutta pölypussiratkaisua. Tuote koostuu vain muutamasta tarkkaan suunnitelusta komponentista ja käyttöä helpottaa imurin uusi ohjauselektroniikka.

Aino on tehokkain laite Puzer-imureiden mallivalikoimassa. Puzer Aino sopii erinomaisesti täydentämään uuden talon käyttöteknologiaa, mutta se on myös helppo vaihtaa Puzer Oivan tilalle vanhaa imuria uusittaessa.

Puzer Aino - tiennäyttäjä
Puzer Aino - tiennäyttäjä
KP-Tekno Oy
LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Sohvan imurointi
Puzer Easy kerrostaloon
Vietämme suurimman osan vuorokaudesta sisätiloissa, joten sisäilman laadulla on erittäin suuri merkitys hyvinvointiimme. Puzer-keskuspölynimuri on kätevä ja tehokas ratkaisu sisäilman laadun parantamiseen. Keskuspölynimuri ei ole alunperin suomalainen keksintö, mutta täällä niiden tuotekehitys on kulkenut pitkin harppauksin eteenpäin. Kehityksen kärkijoukoissa kulkevalla KP-Teknolla on jo viisitoistavuotinen kokemus keskuspölymimurien valmistuksesta. Yrityksen Puzer-mallisto on saavuttanut vankan jalansijan Suomen keskuspölynimurimarkkinoilla, ja Puzerit tunnetaan myös eri puolilla Eurooppaa sekä Japanissa ja Kiinassa.Lisätietoa keskuspölynimureista...Puzer Easyn voit hankkia myös Jäsentukusta...Perinteiset Puzer-keskuspölymimurit soveltuvat käytettäviksi omakoti-, rivi- ynnä muissa pientaloissa, joissa tavallista imuria käytettäessä ongelmaksi muodostuva mikropöly johdetaan poistoilmaputkiston kautta suoraan ulkoilmaan. Uusinta mallia, Puzer Easyä, voidaan käyttää myös kerrostaloissa sijaitsevissa asunnoissa ja toimistotiloissa, koska se ei vaadi imu- eikä poistoilmaputkistoa. Poistoilma johdetaan täysin puhdistettuna siihen tilaan, johon imuri on asennettu.
Perhe yhdessä sohvalla
Puhtaampi koti - mikrohiukkaset pois sisäilmasta
Vietämme päivittäin lähes 90 % ajastamme sisätiloissa. Työpaikoilla on kiinnitetty huomiota sisäilman laatuun jo pitkään, koska sen on todettu vähentävän ihmisten sairastelua ja parantavan työtehoa. Sen sijaan koti-ilman laatu on jäänyt pienemmälle huomiolle homeongelmaisia koteja lukuun ottamatta. Keskuspölynimuri on yksi ratkaisu parantamaan sisäilman laatua ja tekemään kodistasi miellyttävämmän ja terveellisemmän ympäristön.
Tyttö nojaa sohvaan
Keskuspölynimurin toimintaperiaate
Kun käyttäjä liittää letkun imurasiaan, lähtee imurasialta sähköinen viesti keskusyksikölle laitteiston käynnistämistä varten. Keskusyksikkö käynnistyy ja järjestelmän synnyttämä alipaine aiheuttaa imun runkoputkistossa. Keskusyksikkö on toiminnassa niin kauan, kunnes letku irroitetaan imurasiasta. Kehittyneimmät keskuspölynimurit ovat varustettavissa myös kahvakäynnistyksellä.Yhdellä imurasialla jopa sata neliötäImuroidessa käytetään yleisesti 8 metrin pituista kevyttä letkua, joka ylettyy jopa 100 m² kokoisen alueen siivoamiseen. Imurasiat ovat tyylikkään huomaamattomia ja ne suositellaan asennettavaksi käytön kannalta parhaaseen paikkaan noin metrin korkeudelle.
20104_21233.jpg
Mittaa tarkasti ja nopeasti
Boschin digitaaliset mittatyökalut vakuuttavat tarkkuudellaan ja yksinkertaisella käytöllään – olkoon sitten kyse erilaisten materiaalien ja sähköjohtojen paikantamisesta, etäisyyksien mittaamisesta tai kohteiden vaaittamisesta.Lisää sähkötyökaluista...
20227_78975.jpg
Ennen levytystyön aloittamista...
Rakennus- tai remontointiprojektisi alkaa olla siinä vaiheessa että seuraavaksi tarvitsee suunnitella kipsilevyjen hankkimista ja levytystyötä. Mitä kaikkea tarvitseekaan huomioida? On tärkeää että käytät oikeaa tuotetta oikeassa paikassa ja oikein, ota siis huomioon seuraavat seikat niin levytystyösi onnistuu…
201511_44786.jpg
Erinomainen levyratkaisu remontoijalle
Erityisesti puu- ja kiviseinien uudelleen pinnoitukseen kehitetty Gyproc GSE 6 Remonttilevy Ergo on jokaiselle vanhan kiinteistön remontoijalle tarkoitettu erikoislevy. Levy on helppo käsitellä ergonomisen levykokonsa ja keveämmän painonsa ansiosta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton