• Etusivu
  • Talo

Boschin PPR 250 -maalitela mullistaa maalaamisen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 20.07.2012
20123_30048.jpg

PPR 250 -maalitelalla työ sujuu tarkasti ja siististi.

Maalaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja siistiä! Ei enää tippuvaa maalia eikä tahriintuvia vaatteita. Uusi verkkovirtakäyttöinen maalitela mahdollistaa paitsi aiempaa nopeamman seinien ja kattojen maalaamisen, myös tasaisen ja roiskeettoman maalin levittämisen.

Tilaa Jäsentukusta!

Roiskeetonta ja tasaista työtä

Tasaisen lopputuloksen ja roiskeettomuuden takaajana on uusi PaintControl-teknologia.
Myöskään liikkuminen maaliastian ja maalattavan kohteen välillä ole välttämätöntä – laitteen kauko-ohjaimen napin painalluksella maali kulkee imuletkua pitkin suoraan maaliastiasta telaan. Tämä säästää aikaa ja vähentää suojaamisen tarvetta. Lisäksi telassa on nerokkaan annostelumekanismin ansiosta aina sopiva määrä maalia. Näin syntyy optimaalisen tasainen lopputulos.

Ei enää tikkaita eikä kurkottelua

Tela voidaan myös kiinnittää jatkokappaleeseen, jonka avulla esimerkiksi katon maalaaminen on miellyttävää: Ei enää tikkaita eikä kurkottelua! Suurenkin tilan maalaaminen onnistuu ilman maaliastian liikuttelua viiden metrin pituisen maaliletkun ansiosta. Maalitela voidaan kiinnittää minkä kokoiseen astiaan tahansa, ja se soveltuu käytettäväksi lähes kaikkien markkinoilla olevien dispersio- ja lateksimaalien kanssa.

PPR 250 -maalitela - eikä tikkaita enää tarvita!
PPR 250 -maalitela - eikä tikkaita enää tarvita!

Helppo puhdistaa

Tehdyn työn jälkeen telan puhdistaminen käy nopeasti EasyClean-teknologian ansiosta. Kaikki maalia johtavat osat voidaan huuhtoa ilman apuvälineitä vesihanan alla tai pumppaamalla vesi järjestelmän läpi.

Tilaa Jäsentukusta!

PPR 250 -maalitelan tekniset tiedot

  • Ottoteho 35 W
  • Ruiskutusteho 0-600 g/min
  • Melutaso
  • Maalin levitys 2 m2/min
  • Maalin levittimen paino n. 700 g (maaleineen)
  • Letkun pituus 5 m
PPR 250 -maalitelalla maalaaminen on roiskeetonta.
PPR 250 -maalitelalla maalaaminen on roiskeetonta.
Robert Bosch Oy / Työkalut
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20093_15666.jpg
Oksasilppurilla ilmaista kate- ja kuivikemateriaalia
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.
20233_81298.jpg
Miksi mitata ja tilata kattopellit itse? Entä mikä on yleisin virhe mittauksessa?
Tilaamalla itse kattopellit ja kattoturvatuotteet voi säästää kattoremontin kustannuksissa. Tässä artikkelissa käymme läpi mitä huomioida kattopeltien mittauksessa ja tilaamisessa. Mikä on esimerkiksi yleisin virhe kattopeltien mittauksessa? Entä mitä on hyvä huomioida erityisesti huopakaton kohdalla? Kysymyksiin vastaa kattopeltien ja kattoturvatuotteiden asiantuntija Jaakko ItkonenMetehe Oy:stä.
20143_38472.jpg
Valokate elävöittää julkisivua ja suojaa säältä
Valokate tuo käytännön etuja kiinteistönhoitoon: se suojaa säältä ja pitää lumen poissa ovien edustoilta. Läpinäkyvä katemateriaali ei pimennä eikä tee kokonaisuudesta raskaan näköistä.
20106_22382.jpg
Icopal aluskatteet
Icopal aluskatteet ovat kovien katteiden alle tarkoitettuja - laadukkaita ja kestäviä. Aluskate on katon olennaisin osa, sillä aluskate toimii kosteuden todellisena pysäyttäjänä. Aluskatteen pitää kestää vähintään yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalin ja se suojaa rakenteita kaikelta mahdolliselta kosteudelta. Jos aluskate vuotaa, ei pelkkä paikkailu useimmiten riitä, vaan koko vesikatto on silloin vaihdettava. Aluskate toimii myös rakennuksen väliaikaisena suojana ennen varsinaisen katteen asentamista. Icopalin aluskatevalikoimasta löytyy laadukas ja sopiva aluskate kaikille katemateriaaleille.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton