Fenestran ikkunoihin ensimmäisenä Suomessa entistä selkeästi kirkkaammat lasit

Fenestra ottaa tuotteissaan käyttöön ensimmäisenä ikkunavalmistajana Suomessa uudet Pilkington Optiwhite™ -lasit, jotka läpäisevät auringon valoa paremmin kuin nykyiset markkinoilla olevat vakiolasit. Fenestran ikkunat on siis kevään aikana saatavissa selkeästi entistä kirkkaampina. Tarjolla on nyt myös yhtä kirkas, huurtumaton vaihtoehto jota suositellaan matalien U-arvojen ikkunoille.

Ensimmäisenä Suomessa uudet Pilkington Optiwhite™ -lasit.


Fenestra on aloittanut lasivalmistaja Pilkingtonin kanssa yhteistyön, jonka myötä Fenestran ikkunoihin tulee ensimmäisenä Suomessa uudet Pilkington Optiwhite™ -lasit.

Talvella vähäinenkin auringonvalo ja energia voidaan hyödyntää aiempaa paremmin rakennuksen energiataloudessa kirkkaiden Pilkington Optiwhite™ –lasien ansiosta. Niissä raudan määrää on onnistuttu vähentämään ja näin sen aiheuttama vihertävyys lasissa on saatu minimoitua.

- Maisema näkyy ikkunasta luonnollisempana ja kirkkaampana kuin ennen, kertoo myyntipäällikkö Pasi Peltola Fenestralta.

Lisätietoa Fenestran ikkunoista

 Fenestran ikkunoihin ensimmäisenä Suomessa entistä selkeästi kirkkaammat lasit.
Fenestran ikkunoihin ensimmäisenä Suomessa entistä selkeästi kirkkaammat lasit.
 
 

Myös huurtumaton vaihtoehto entistä kirkkaampi


Nykyiset energiatehokkaat ikkunat saattavat tietyissä olosuhteissa huurtua, kun sisätiloista tuleva lämpö ei säteilekään ikkunan ulkolasin kautta ulos ja pidä sitä näin sulana. Matalan U-arvon ikkunoihin suositellaan uutta Fenestra Non-Frost™ -lasia, jossa uloimman lasin pinnoitteen avulla vähennetään merkittävästi ulkopuolisen huurtumisen aiheuttamaa riskiä.

- Suosittelemme matalan U-arvon ikkunoihin huurtumatonta Fenestra Non-Frost™ -lasivaihtoehtoa, joka on valon läpäisevyydeltään yhtä hyvä kuin tavalliset Optiwhite™ -lasi, painottaa Peltola.

- Huurtumaton Fenestra Non-Frost™ -lasivaihtoehto on siis yhtä kirkas kuin tavalliset Optiwhite™-lasit.

Fenestra Non-Frost on rekisteröity tavaramerkki.

Jätä tarjouspyyntö Fenestran edustajalle


Rakentaja.fi-palvelun kautta voit jättää energiatehokkaista ikkunoista ja / tai ulko-ovista yhteydenottopyynnön lähimmälle Fenestran edustajalle. Täytä oheinen lomake ja paina sitten lähetä-nappia. Tämän jälkeen Fenestran edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Jätä tarjouspyyntö tästä

 
Julkaistu
5.3.2012
Viikon uutiset