• Etusivu
  • Rakentaminen

Nyt yhdellä hakemuksella monta asuntolainatarjousta!

Rakentajan toimitus
Julkaistu 12.12.2011
201112_28937.jpg

Säästät aikaa ja vaivaa - yksi hakemus, monta tarjousta!

On ajanhukkaa täyttää samoja hakemustietoja monen lainantarjoajan lomakkeisiin ja lähettää niitä yksitellen eteenpäin. Etua.fi lainapalvelun idea on, että saat yhdellä hakemuksella mahdollisimman hyvät asuntolainatarjoukset. Vertaile tarjouksia keskenään ja valitse niistä itsellesi sopivin vaihtoehto. Säästät aikaa ja vaivaa - yksi hakemus, monta tarjousta! Palvelu on maksuton.

Hae uusi asuntolaina tai kilpailuta nykyinen

Näin palvelu toimii

1. HAE
Aloita suoraan hakemuslomakkeesta tai käytä laskinta sopivan lainan valitsemiseksi. Jos laina haetaan yhdessä yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa, hänen tietonsa täytetään "Rinnakkaishakija" –välilehdelle. Lähetä hakemus. Saat sähköpostiisi vastauksen niistä pankeista, jotka olemme sinulle valinneet.

2. VERTAA
Pankit ottavat sinuun yhteyttä ja kutsuvat jatkoneuvottelun pankkikonttoriin. Monet pankit antavat jo tässä vaiheessa alustavan lainalupauksen tai ainakin hintahaarukan lainamarginaalille. Sinun kannattaa myös huomioida lainasta sopiessasi, mikä olisi lainan kuukausittaiseen takaisinmaksuun sopiva eräpäivä, otatko mahdollisesti lainaturvavakuutuksen, tarvitsetko lyhennyksettömiä vuosia laina-ajan alkuun jne.

3. VALITSE
Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse niistä sinulle sopivin. Varsinainen lainasopimus allekirjoitetaan pankkikonttorissa, kun pankki on tehnyt lopullisen luottopäätöksen saatuaan kohteen ja muut luottopäätöksentekoon tarvitsemansa tiedot.

Tutustu palveluun tästä

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20103_20810.jpg
Ilmanvaihdon parantaminen käy usein helposti
Kun kiinteistönvälittäjä Heli Tamminen muutti kahden teini-ikäisen tyttärensä kanssa vasta hankittuun omaan kerrostalokolmioon Nurmijärvellä, oli huoneistoon tehty edellisen omistajan toimesta pintaremontti. Mutta ilmanvaihto kaipasi Tammisen mielestä selvästi parantamista.- Asunnosta puuttuivat kokonaan korvausilmaventtiilit, josta mainitsin myyjällekin. Silläkin perusteella sain tingittyä hankintahintaa matalammaksi, sanoo Tamminen, jolla on pitkä kokemus asunnonvälitystoiminnasta.Suodattimet ja suodatinkankaat Jäsentukusta
20213_69418.jpg
Miten saada paras mahdollinen hyöty lämmitys­saneerauksesta?
Lämmityssaneerauksen ollessa edessä, on kaikkein tärkeintä valita oikea seuraaja vanhalle lämmitysjärjestelmälle. Lämpöpumppu ei ainoastaan säästä rahaa lämmityskuluissa, mutta myös aiheuttaa huomattavasti vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin öljylämmitysjärjestelmät. Mitä nykyajan vaatimukset ja tämän päivän olosuhteet vaativat lämpöpumpuilta?
201810_55279.jpg
Uusi suihku altistaa vuorotellen lämpimälle ja kylmälle vedelle
Euroopan johtava hanavalmistaja Oras on tuonut markkinoille ainutlaatuisen suihkujärjestelmän. Muotoilultaan modernissa ja elegantissa Oras Esteta Wellfit -suihkujärjestelmässä on uudenlainen hyvinvointitoiminto, jossa kuuman ja kylmän veden avulla voidaan huoltaa koko kehoa.
20081_7903.jpg
Lafarge Roofing Oy...
Kun katsot suomalaisten talojen kattoja, näet todennäköisesti esimerkiksi Ormax- ja Vittinge-kattotiiliä. Tähän asti nämä tiilet on Suomessa valmistanut ja toimittanut Lafarge Roofing, joka oli kansainvälisen rakennusmateriaalikonsernin Lafargen yksikkö. Nyt kattomateriaalien markkinajohtajalle luodaan maailmanlaajuisesti, Pohjoismaissa ja Suomessa uusi tavaramerkki nimellä MONIER.
20194_57122.jpg
Onko mullan laadulla merkitystä? Miksei peltomulta kelpaa?
Hyvällä mullalla voit antaa puhtia esimerkiksi vanhoille istutuksille tai luoda laadukkaan kasvualustan uudelle nurmikolle.
20171_48070.jpg
Ilmanvaihto pitää asukkaat ja talon terveinä
Vietämme jopa 90 % ajastamme sisätiloissa ja hengitämme vuorokaudessa noin 15 000 litraa ilmaa. Siksi terveellinen sisäilma on merkitsevässä asemassa hyvinvointimme kannalta, vaikka usein sen laatuun ei kiinnitetä huomiota – ainakaan ennen kuin siitä aiheutuu ongelmia. Ilmanvaihdolla on kuitenkin mahdollista luoda viihtyisä, terveyttä ja jaksamista ylläpitävä sisäilma.Ilmanvaihdon tehtävä on tuoda puhdasta ilmaa hengitettäväksemme ja toisaalta poistaa asunnossa syntyvä kosteus, hiilidioksidi ja muut epäpuhtaudet. Nykyaikaisella tavalla tiiviiksi rakennetuissa tai remontoiduissa kodeissa painovoimainen ilmanvaihto ei enää riitä takaamaan hyvälaatuista sisäilmaa, sillä tämän päivän asumistottumusten myötä sisätilojen kosteuskuorma on suuri. Laadukas ilmanvaihto ja puhdas sisäilma ovat erityisen tärkeitä allergikoille ja astmaatikoille, mutta ihan jokainen meistä voi sitä paremmin, mitä puhtaampaa sisäilma on.Pitkäaikainen sisäilman korkea kosteustaso muodostaa edellytykset homeen muodostumiselle ja rakennevaurioille. Kun tiiviit ikkuna ja höyrysulut eivät päästä kosteutta poistumaan, tiivistyy se ennen pitkää rakenteisiin tai niiden pinnoille. Koneellinen ilmanvaihto, jossa asumisesta syntyvä kosteus poistetaan ulos, on paras ratkaisu välttää kosteusvauriot ja niiden aiheuttamat terveydelliset haitat.Tilaa esite Vallox-ilmanvaihdosta

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton