• Etusivu
  • Talo

Boschin PMD 10 rakenneilmaisimella paikannat, mitä et näe

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 20.07.2012
201111_28597.jpg

Jännitteelliset sähköjohdot, kupariputket tai rauta- ja ei-rautametalleista valmistetut kannattimet ja kehykset... Boschin PMD 10 rakenneilmaisin näyttää sen mitä et näe.

Remontoidessa on ennen poraamista hyvä tarkastaa, mitä seinän sisällä on. Kun apunasi on Boschin PMD 10 rakenneilmaisin, on sama, missä poraat: Voit aina tehdä sen turvallisesti. Boschin kätevällä digitaalisella rakenneilmaisimella näet mahdolliset esteet: jännitteelliset sähköjohdot, kupariputket tai rauta- ja ei-rautametalleista valmistetut kannattimet ja kehykset sekä puukoolaukset.

Tilaa Jäsentukusta!

Remontoi turvallisesti

Nyt voit vasaraporata tai porata huoletta. Laite on myös ergonominen ja todella helppo käyttää. Sisäänrakennettu LED-näyttö ilmoittaa kolmella eri värillä, missä voi porata vaaratta. Samalla helpottuu porauskohdan merkkaaminen. Täysautomaattinen kalibrointi takaa helpon ja virheettömän työskentelyn.

Katso video!

PMD 10 auttaa löytämään piiloon jääneet kohteet mm. kylpyhuoneissa, keittiöasennuksissa, sähköasennuksissa ja aina, kun seinään ollaan tekemässä aukkoa. PMD 10 tekee taulujen ripustamisesta ja hyllyjen kiinnittämisestä myös sisustajalle turvallisempaa.

Vinkki käyttäjälle: Tarkan mittaustuloksen saamiseksi kannattaa asettaa toinen käsi tutkittavalle pinnalle ennen konetta. Tällä keinolla voit vähentää staattisen sähkön mahdollista vaikutusta mittaustulokseen!

PMD 10:ssä on erikseen metallimodus rauta- ja ei-rautametallien sekä jännitteellisten johtojen paikantamiseen sekä puumodus puun ja metallirakenteiden sekä jännitteellisten johtojen paikantamiseen väliseinien takaa. Ei enää arvailua! Boschin luotettava rakenneilmaisin PMD 10 on nyt saatavilla kätevästi Jäsentukusta!

PMD 10 tekniset tiedot

Maksimi paikantamissyvyys:

  • rautapitoiset metallit 10 cm
  • muut kuin rautapitoiset metallit 8 cm
  • sähköjohdot (jännitteiset) 5 cm
  • koolaus 3,5 cm

Kalibrointi:

automaattinen

Paino: 0,3 kg

Ääni (päällä/pois)
Taustavalo (päällä/pois)

Vakiovarusteet:
Säilytyskotelo
Paristo

Tilaa Jäsentukusta!

Bosch PMD 10
Bosch PMD 10
Robert Bosch Oy / Työkalut
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20093_15666.jpg
Oksasilppurilla ilmaista kate- ja kuivikemateriaalia
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.
20081_7963.jpg
Granat - klassinen savikattotiili
Granat-savikattotiilen profiili muistuttaa perinteisten, käsin puristettujen savikattotiilien profiilia. Tästä syystä Granat sopii erityisen hyvin iäkkäämpiin rakennuksiin. Se antaa kuitenkin näyttävän ilmeen myös moderniin arkkitehtuuriin. Nykyaikaisen valmistustekniikkansa ja ainutlaatuisen vesilukkoratkaisunsa ansiosta Granat antaa erinomaisen suojan tuulta ja sadetta vastaan. Vaihtelevalimityksinen Granat-savikattotiili on myös erittäin kestävä ja vakaa, mikä tekee sen asentamisesta helppoa.
20143_38476.jpg
Kotiteatterikoulu osa 5: Sähköistys ja valaistus
Kotiteatteritilan suunnittelussa ja totutuksessa tulee huomioida tilan sähköistystarpeet kuva- ja äänentoistolaitteiden suhteen. Myös valaistuksella on tärkeä tehtävä niin tilan tunnelman kuin laadukkaan kuvan muodostuksessa.Toteuta sinulle sopivin elokuvatila Jätä yhteydenottopyyntö
202112_74279.jpg
Tee testi! Oletko remontti-ihme vai täystuho?
Vaikka välttämättä käytännön kokemusta tai koulutusta ei olisikaan kovin laajalla rakentamisen rintamalla, löytyy silti useimmilta meistä riittävää perustietoa yleisistä rakentamisen termeistä sekä työtavoista. Välineet sekä materiaalit ovat tuttuja – edes välillisesti. Vai kuulutko kenties niihin, jotka eivät erota ruuvimeisseliä jakoavaimesta ja vasarakin toimii lähinnä pähkinänsärkijän virassa?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton