• Etusivu
  • Energia

Isänpäivälahjaksi kevyt ja voimakas Bosch-akkuruuvinväännin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Julkaistu 01.11.2011
201111_28411.jpg

IXO Vino II toimitetaan kauniissa puisessa lahjapakkauksessa.

Tilaa isänpäivälahjaksi markkinoiden eniten myyty, tehokas Boschin akkuruuvinväännin IXO: voit valita IXO Vino II:n tai IXO IV Set:in.

IXO Vino II -lahjapakkaukseen sisältyy:

  • IXO IV -akkuruuvinväännin
  • lataustelakka
  • 10 ruuvauskärkeä (sis. IKEA kärki)
  • viinipullonavaajakärki
  • puulaatikko

Boschin IXO IV on kevyt, kompakti ja voimakas akkuruuvinväännin yleisiin ruuvaustöihin. Pehmustetulla kahvalla (Softgrip) varustetun ergonomisen muotoilun ansiosta kone istuu hyvin käteen. Uusin akkutekniikka huolehtii erittäin pitkästä käyntiajasta. IXO Vino II:ssa mukana kolme erilaista, taiteilijan suunnittelemaa viinipullonavaajankärkeä, jotka vaihtelevat pakkauksittain.

Erikoispakkaus nyt hintaan 59 € + toimituskulut.

IXO IV Set auttaa hankalissa paikoissa

IXO IV Set
IXO IV Set

Vaihtoehtona IXO IV Set, jossa IXO IV -akkuruuvinvääntimen, lataustelakan ja 10 ruuvauskärjen lisäksi mukana lisävarusteina epäkeskoruuvauspää ja 90 asteen ruuvauspää, joiden avulla voit ruuvata helposti niin ahtaisiin paikkoihin kuin nurkkiinkin.

Isänpäivähintaan Jäsentukusta nyt 74,90 e + toimituskulut.

Tilaa IXO Vino II tai IXO IV Set Jäsentukusta

IXO IV Set on ratkaisu ongelmallisiin ruuvauskulmiin.
IXO IV Set on ratkaisu ongelmallisiin ruuvauskulmiin.

Toimi nopeasti! Viimeistään 7.11.2011 tehdyt tilaukset ehditään toimittaa ennen isänpäivää.

Tulosta tämän jälkeisiin tilauksiin lahjakortti

tästä.
Robert Bosch Oy / Työkalut
Energia
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20093_15666.jpg
Oksasilppurilla ilmaista kate- ja kuivikemateriaalia
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.
20103_20776.jpg
Näyttävä ja kestävä tiilijulkisivu
Julkisivu on rakennuksen käyntikortti ulospäin ja se kertoo ohikulkijoille kunkin aikakauden arkkitehtuurista.Tiili onkin maailman eniten käytetty julkisivujen rakennusmateriaali. Monituhatvuotisen historiansa aikana tiili on kulkenut ihmisen ja arkkitehtuurin mukana aina tähän päivään asti.Tiilen kauneus perustuu sen luonnollisuuteen. Se valmistetaan savesta ja poltetaan korkeassa lämpötilassa vuosituhansia vanhalla perusmenetelmällä. Valmistuksessa käytettävät tekniikat ovat kehittyneet vuosien saatossa, mutta itse tiilen perusprosessi on kuitenkin aina säilynyt samana. Tiili on myös aina pysynyt muodissa. Se istuu yhtä hyvin suomalaiseen kaupunki- kuin maalaismaisemaankin. Jos ajatellaan esimerkiksi vaikkapa perussuomalaista punatiiltä, on se aina ollut niin omakotirakentajien kuin arkkitehtienkin suosiossa. 90-luvulta näihin päiviin asti ovat vaaleat tiilijulkisivut olleet erityisen suosittuja, mutta yhä useammin nykypäivänä halutaan julkisivut tehdä myös ns. käsinlyödyistä tiilistä.Vaikka markkinoille on ilmestynyt mitä moninaisimpia kilpailevia vaihtoehtoja, on tiili aina säilyttänyt asemansa rakentajien suosiossa, eikä suotta, sillä tiilen puolesta puhuvat sen monet hyvät ominaisuudet.Lisätietoa TERCA-julkisivutiilistä
202110_73102.jpg
Näin paneloit saunan
Saunan panelointikin kaipaa säännöllistä uusimista. Samalla on hyvä tarkistaa, että esimerkiksi tuuletusraot ovat riittävät, alumiinipaperointi on ehjä eikä rakenteista löydy vikoja. Hyvin usein samalla uusitaan myös lauteet, joten lauteiden kiinnityskohtiinkin kannattaa kiinnittää huomiota, varsinkin jos aikoo muuttaa lauteiden mallia. Mutta nyt huomio kiinnittyy ensin paneeleihin.
20182_51630.jpg
Hirsitaloasumisen laatuun vaikuttavat perusasiat
Vahva hirsitalobrändi ei synny hetkessä eikä sattumalta, vaan suurella intohimolla ja vahvalla kokemuksella. Kun Saarelaisen veljekset perivät isältään sahan ja ostivat sen kylkeen vielä höylän, alkoi Hongan upea tarina hirsitalojen parissa. Nyt terveelliset ja tyylikkäät hirsitalot palvelevat koteina, huviloina ja julkisina rakennuksina sekä meillä että ympäri maailman.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton